Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(Kirkė @ 2011 03 09, 23:22)
Rekomenduoju V.Zakarauskienę. Ji dermatologė ir klasikinė homeopatė.
O Vaivarienė man nepatiko  schmoll.gif  pernelyg kategoriška ir nepriimanti kitos nuomonės.

sakykite, o kur ji dirba? dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 01 19, 22:11)
Mums nelabai patiko, geriau ieškotis klasikinio homeopato, o ji kažkokios kitos pakraipos, Panevėžy dar dirba vienas vyras  klasikinis homeopatas - žvilgtelėk homeopatijos temoj, ten lyg jo kontaktai yr...

o ka reiskia kitokios pakraipos? gydymas kitoks? ar kaip?
Atsakyti
sveikos supermamos 4u.gif
ieskau gydytojo homeopato panevezyje,maciau kazkuri mamyte siule Antanaviciu,bet as jo kontaktu niekur nerandu,gal jis is viso nebedirba?jei kas zinote atsiuskite i az.
taip pat radau interenete,kad rozyno seimos klinikoje panevezyje dirba homeopate cyviene,gal esat ka nors apie ja girdeje ar lankesis? 4u.gif o gal zinote dar kokiu gyd,kuriu as neuzmaciau,bet kokia info siuo klausimu bus labai vertinga 4u.gif
Atsakyti
mes lankemes pas Cyviene pries 2 menesius kai maziukui vis kartojosi ausu uzdegimai. Man ji patiko ir dirba normalioj klinikoj. Pirmiausia isklausineja, paskiria hemopatiniu zirniuku. Po to uzdegimo nebebuvo kaip bus toliau matysim.
Tiesa, duoda savo tel. jei kiltu kokiu klausimu, gali konsultuotis telefonu.
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2011 03 10, 07:49)
O mes nusivyleme homeopatije verysad.gif 

Homeopatija cia ne prie ko ir ja visiskai nereikejo nusivilti, isties, labai mazai gydytoju tikrai ismananciu ta reikala, o jus papuolet butent pas ne profesionalius gydytojus, taip kad nusivylimas tik gydytojais 4u.gif Nes jau kai pradejau skaityti jusu simtomus iskart aisku buvo kad kazkas su pilvuku vaikui, o jai tie ale homeopatai net neitare to, tai reikia juos tik i juoda sarasa itraukt.

Mes gydemes pas Balniene ir kiek sunku bebutu su ja susisiekt, kiek ilgai bereiktu laukt vizito siulyciau tik ja, nes ji mum isgyde sunkia liga, kuri buvo prognazuojama sunui visam gyvenimui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 03 09, 14:24)
Mes lankomes pas Balniene  4u.gif 

Gydimas veikia, imanoma prisiskambinti  smile.gif
Gydytoja maloni ir konkreti  smile.gif

pries tai esu bandziusi pas Misi, ir Palangoje pas Karpovic..

o kodel likot prie Balnienes? man Misius patinka, bet ragelio nekelia ir eiles kosmosines doh.gif tai va mastau kur pereit pas karpovic ar balniene? g.gif kuris rageli kelia? nes atvaziuot su vaikais nebuna kaip kai serga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2011 04 02, 20:06)
o kodel likot prie Balnienes? man Misius patinka, bet ragelio nekelia ir eiles kosmosines  doh.gif  tai va mastau kur pereit pas karpovic ar balniene?  g.gif  kuris rageli kelia? nes atvaziuot su vaikais nebuna kaip  kai serga  verysad.gif

Mes lankemes pas Karpovic pakeiciau i Balniene tik del to kad vazinet reikia..o telefonu konsultuoja ir viena ir kita, zinoma buna nekelia, bet prisiskambinti imanoma, tik man pasitaike kad Karpocic vienu momentu vis budavo i kursus ar kur ten isvykusi.. g.gif o kaip tik manajam pora kart pulines anginos pastaike doh.gif
tai teko antibiotikais gydyt..

nors gal visgi pas Balniene man labiau patinka,nes ji dar papildomai apziuri visa vaika, paklauso plauciukus..
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 04 02, 20:38)
Mes lankemes pas Karpovic pakeiciau i Balniene tik del to kad vazinet reikia..o telefonu konsultuoja ir viena ir kita, zinoma buna nekelia, bet prisiskambinti  imanoma, tik man pasitaike kad Karpocic vienu momentu vis budavo i kursus ar kur ten isvykusi.. g.gif  o kaip tik manajam pora kart pulines anginos pastaike  doh.gif
tai teko antibiotikais gydyt..

nors gal visgi pas Balniene man labiau patinka,nes ji dar papildomai apziuri visa vaika, paklauso plauciukus..

4u.gif mielosios, pasidalinkit patirtim, kaip Jūs pas Balnienę patenkat, mes nuo spalio mėnesio bandom ir vis nesėkmingai kukuoja registratorė "pirminių neregistruojam" doh.gif , dabar liepė skambinti birželio pabaigoje... gal kuo nežinau? patarkit ... g.gif labai norim pas gydytoją pakliūti, nes tradicinė medicina jau įgriso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanapaulija @ 2011 04 06, 17:05)
4u.gif  mielosios, pasidalinkit patirtim, kaip Jūs pas  Balnienę patenkat, mes nuo spalio mėnesio bandom ir vis nesėkmingai kukuoja registratorė "pirminių neregistruojam"  doh.gif , dabar liepė skambinti birželio pabaigoje... gal kuo nežinau? patarkit ...  g.gif  labai norim pas gydytoją pakliūti, nes tradicinė medicina jau įgriso  verysad.gif

ir mes laukem koki puse metu jei ne daugiau, is pradziu uzregistravo viena data paskui dar du kartus nukele...zodziu laukem ilgai...

matyt nebespeja, nes ir turi teikti pirmenybe esamiems, ko as pasigedau pas gyd Misi..
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 04 06, 20:50)
ir mes laukem koki puse metu jei ne daugiau, is pradziu uzregistravo viena data paskui dar du kartus nukele...zodziu laukem ilgai...

matyt nebespeja, nes ir turi teikti pirmenybe esamiems, ko as pasigedau pas gyd Misi..

Sutinku, kad gydytoja turi prižiūrėti tuos kuriuos jau gydo, bet yra ir naujų pacientų kuriems irgi reikia jos pagalbos ... Ką gi lauksim ax.gif Tikiuosi bus ir mūsų gatvėj šventė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanapaulija @ 2011 04 06, 22:18)
Sutinku, kad gydytoja turi prižiūrėti tuos kuriuos jau gydo, bet yra ir naujų pacientų kuriems irgi reikia jos pagalbos ... Ką gi lauksim  ax.gif  Tikiuosi bus ir mūsų gatvėj šventė  smile.gif

pas Karpovic pabandykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2011 03 23, 19:07)
sveikos supermamos  4u.gif
ieskau gydytojo homeopato panevezyje,maciau kazkuri mamyte siule Antanaviciu,bet as jo kontaktu niekur nerandu,gal jis is viso nebedirba?jei kas zinote atsiuskite i az.
taip pat radau interenete,kad rozyno seimos klinikoje panevezyje dirba homeopate cyviene,gal esat ka nors apie ja girdeje ar lankesis?  4u.gif o gal zinote dar kokiu gyd,kuriu as neuzmaciau,bet kokia info siuo klausimu bus labai vertinga  4u.gif

Panevėžyje ir yra tik minėti du hemeopatai. Siūlyčiau kreiptis į Antanavičių 4u.gif Jo tel nusiunčiau į až 4u.gif
Atsakyti