Mums nelabai patiko, geriau ieškotis klasikinio homeopato, o ji kažkokios kitos pakraipos, Panevėžy dar dirba vienas vyras klasikinis homeopatas - žvilgtelėk homeopatijos temoj, ten lyg jo kontaktai yr...
QUOTE(Mrs. R @ 2011 01 19, 23:11)
Mums nelabai patiko, geriau ieškotis klasikinio homeopato, o ji kažkokios kitos pakraipos, Panevėžy dar dirba vienas vyras klasikinis homeopatas - žvilgtelėk homeopatijos temoj, ten lyg jo kontaktai yr...
Ačiū
Prašau parašykit koks homeopatas Vilniuje galėtų mums pagelbėti, mergaitė mano kas mėnesį serga sloga , nežinau jau ką ir daryti, brukštelkit man į až, AČIŪ
QUOTE(laimutyte @ 2011 01 09, 22:24)
Merginos,ggal kas turite patirties siuo klausimu
Mano dukrytei yra adenoidai,gydytojai liepia operuotis.kvepuoja maniske pastoviai per burna,tai ir ligas greit pasigauname
Dukrytei tik treji,todel ta narkoze gasdina.
ar su homeopatija galima isgydyti adenoidus??
Mano dukrytei yra adenoidai,gydytojai liepia operuotis.kvepuoja maniske pastoviai per burna,tai ir ligas greit pasigauname
Dukrytei tik treji,todel ta narkoze gasdina.
ar su homeopatija galima isgydyti adenoidus??
Pas mus irgi išvešėję adenoidai, pasibaigus slogai, kvėpavimas būna per burną, bet pageriam Lymphomyosot lašiukų 1,5 mėn. ir susitvarko. Taip tempiam ir tikimės, kad operacijos neprireiks, o adenoidus tiesiog išaugsim.
gal kas zinote apie daktare homeopate Vaivariene,kokiu atsiliepimu? lauksiu patarimu
Adenoidai yra neišgydomi, bet išaugami , dukra turėjo II laipsnio adenoidus, buvo siūlyta operuoti, bet suėmėm, neleisdavom įsisirgti ir išaugom
sūnus ir turi polinkį adenoidams, tai kas kart homeopatiškai pasigydom, ypač po slogų
mes pas Misių lankomės
sūnus ir turi polinkį adenoidams, tai kas kart homeopatiškai pasigydom, ypač po slogų
mes pas Misių lankomės
Sveiki, reiktų gero homeopato Vilniuje, vaikas iš ligų neišsikapsto visą žiemą, bronchitas, plaučių uždegimas, tonzilitas... ir viskas taip sunkiai einasi, dėl tonzilito net į ligoninę teko gultis dėl baisios intoksikacijos ir vėmimo vien antibiotikais gydomės, kažkokia alergija dar prasidėjo, matyt įsijauntrino organizmas. Beveik nieko nevalgo ir pan. bėdos.....
Neįsivaizduoju kaip organizmą vaikui atstatyt.
Gal turit gerų patarimų ir rekomendacijų. Lauksiu į AŽ arba čia
Neįsivaizduoju kaip organizmą vaikui atstatyt.
Gal turit gerų patarimų ir rekomendacijų. Lauksiu į AŽ arba čia
Kiek pavyko rasti info internete - populiariausios Vilniuje yra Galvydytė ir Pinikienė. Ar jos tikrai ir geriausios?
QUOTE(Simoo7e @ 2011 02 03, 22:03)
Reikia jusu pagalbos, skubiai reikia isigyti homeopatinius vaistukus Vilniuje. Kur dar be Sirdazoles galeciau uzsisakyti juos, kazkada akis buvo uzkliuvusi uz cia ikeltos internetines nuorodos apie el. homeopatiniu vaistu parduotuvele, taciau neberandu, gal jus zinote?
http://univaistine.lt/pirkimo-tvarka/