Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(Headlong @ 2010 01 18, 17:04)
Sveiki gal kas galetumete padeti . Labai reikia Zanos is kauno kontaktu nes telefona jos turiu bet neatsiliepia ,gal zinote kas , kaip galima butu ja rasti ,nes labai reikia sios moters pagalbos  , lb aciu .

837312375 skambinti nuo 7 iki 7.15, tik tuo tarpu priima skambucius. As kai skambinu tai istisai, ir tai buna, kad neprisiskambini smile.gif Adresas Mituvos g. 2, bet ji nauju nepriima, tik nestuke.gif arba vaikucius, jei esi atkakli mirksiukas.gif
Atsakyti
labas SLYVUTE, o ar Gema Galvydyte siauliete? gal adresa butu galima? o kokie atsiliepimai? buciau labai dekinga uz informacija, nes mano mazule taip tom persalimo ligom serga... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spulyte: 10 gruodžio 2010 - 20:59
QUOTE(spulyte @ 2010 12 10, 21:58)
labas SLYVUTE, o ar  Gema Galvydyte siauliete? gal adresa butu galima? o kokie atsiliepimai? buciau labai dekinga uz informacija, nes mano mazule taip tom persalimo ligom serga... verysad.gif

atsakysiu: Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 12 11, 10:21)
atsakysiu: Vilniuje

aciu uz atsakyma, teks vaziuoti kazkur toleliau... smile.gif
Atsakyti
Mes lankėmės pas Gema Galvydytę, man ji patiko, nors girdėjau įvairius atsiliepimus. Minusai, kad susirgus vaikui sunku su ją susisiekti ir konsultacijos kaina.
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2010 12 15, 02:10)
Mes lankėmės pas Gema Galvydytę, man ji patiko, nors girdėjau įvairius atsiliepimus. Minusai, kad susirgus vaikui sunku su ją susisiekti ir konsultacijos kaina.

jai galima skambinti nuo 20 val. Jei nebūna išvykus , atsiliepia ir telefonu extra pakonsultuoja ( žinoma jau po ilgesnio bendravimo, geriau vaiką pažinodama). Būdama ne Lietuvoje ( o ji karts nuo karto išvyksta į komandiruotes) tiesiog netsiliepinėja.

Dėl kainų, tai man atrodo, kad pas visus homeopatus jos labai panašios.
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 12 15, 10:10)
Dėl kainų, tai man atrodo, kad pas visus homeopatus jos labai panašios.

Galbūt kainos ir vienodos. Tiesiog homeopatinis gydymas - vaistai nėra brangūs (bent mūsų atveju), o va konsultacija kainuoja. Mano vaikas per puse metų sirgo tris kartus, tai vien pirminės konsultacijos būtų kainavusios 600 Lt., nežinau kiek kainuoja pakartotinės konsultacijos. O kadangi turiu du vaikus ir kaip taisyklė serga abu, tai kaip suprantu viena konsultacija kainuotų 400 Lt. Nes kai buvau su mažiumi ir paklausiau, ar vaistai nuo peršalimo tikrų ir dičkei, tai atsakė, kad ją reikia konsultuoti atskirai. Aš kalbu apie savo atvejį, gal pastoviems klientams ir kitaip smile.gif
Atsakyti
na nzn bet pvz Klaipedoje as moku 200lt i 3 men, Palangoje pirmine kainavo 100, po to vidut po 50..
Pirmine konsultacija tikiu kad kainuoja daugiau bet pakartotine negali but ta pati kaina..
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 12 16, 21:49)
Pirmine konsultacija tikiu kad kainuoja daugiau bet pakartotine negali but ta pati kaina..

Aš nežinau, kiek pas ją kainuoja pakartotinė konsultacija. Bet mano vaikas sirgo kas du mėnesius, tai nemanau, kad tai laikytų pakartotine konsultacija. Plius, jei abu vaikai serga, tai vėl keičiasi situacija.
Atsakyti
gal kas galetu rekomenduoti gera homeopata kaune (apie Z. jankovska esu girdejus tik pas ja neimanoma...). taip pat esu girdejus kad yra homeopate Prienuose, gal kas lankesi, zinote jos koordinates. buciau dekinga jei kas galetu pasidalinti informacija i az. aciu.
Atsakyti
Doverax, pirminė konsultacija, tai pati ta pirmoji konsultacija, išsamus "susipažinimas" ir , t.t. ji ir yra brangiausia , visos kitos kosultacijos yra pakartotinės. Kiek girdėjau, kai vedi du vaikus, galima bandyt tartis dėl nuolaidų. Kad aiškiausisi būtų, galima juk pasiskambint gydytojai ir pasisaiškint, kaip su tais piniginiais reikalais. Suprantu, kaip per kišenę kertą tos konsultacijos...o jei dar du vaikai...
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2010 12 27, 11:27)
Doverax, pirminė konsultacija, tai pati ta pirmoji konsultacija,  išsamus "susipažinimas" ir , t.t. ji ir yra brangiausia ,  visos kitos kosultacijos yra pakartotinės. Kiek girdėjau, kai vedi du vaikus, galima bandyt tartis dėl nuolaidų. Kad aiškiausisi būtų, galima juk pasiskambint gydytojai ir pasisaiškint, kaip su tais piniginiais reikalais. Suprantu, kaip per kišenę kertą tos konsultacijos...o jei dar du vaikai...

Ačiū už informaciją 4u.gif Nes gydytoja neakcentavo, jog pirminė konsultacija yra brangiausia.

Geriausia nesirgti, to visiems ir linkiu 4u.gif
Atsakyti