Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(lina.a @ 2010 07 09, 14:34)
Kiek teko "pagooglinti", yra ir Šiauliuose - Aldona Mickevičienė ir Irina Jazdauskaitė-Uščiauskienė. Gal kam teko pas kurią lankytis? Norėtųsi atsiliepimų...

Dar teko išgirsti apie Vainoriūtę, kuri Valerijono vaistinėje dirba. Bet atsiliepimų neteko girdėti sad.gif Mes lankėmės pas Pinkienę Nemenčinėj, bet labai jau toli važinėti pas ją. Norėtume ką nors Šiauliuose susirasti. Bet turbūt teks išbandyti be atsiliepimų
Atsakyti
Abu vaikus vedu pas Gema Galvydyte smile.gif Kol kas esam patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Slyvute @ 2010 08 25, 14:49)
Abu vaikus vedu pas Gema Galvydyte smile.gif Kol kas esam patenkinti  thumbup.gif

Kiek kainuoja? Ar vaistus gamina ? ar reikia pirkti is vaistines?
Atsakyti

4u.gif Mamytės,prašau padėkit blush2.gif Labai reikia homeopato Misiaus kontaktu mirksiukas.gif Kur jį rasti Klaipėdoje ax.gif Ar yra kokios eilės pas jį rolleyes.gif Kokie įkainiai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2010 10 18, 23:44)
4u.gif Mamytės,prašau padėkit blush2.gif Labai reikia homeopato Misiaus kontaktu mirksiukas.gif Kur jį rasti Klaipėdoje ax.gif Ar yra kokios eilės pas jį rolleyes.gif Kokie įkainiai mirksiukas.gif

man irgi reikia klaipedieciu pagalbos:

zinau tik tiek: ta gydytoja dirba poliklinikoje ant kalniuko, prie seno turgaus, 3
aikste, KAIP JOS PAVARDE?? musu problemele:
vos dar gaudom zuvis miegodami doh.gif

help, parasykit kas nors, jei zinot, i az
Atsakyti
turim jau!!!
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2010 10 18, 23:44)

man irgi butu naudinga si informacija, labai daug gero apie ji girdejau, zinau , kad jis dirba autobusu stoti, kazkur kur yra arka reikia pakilti i antra auksta ir ten yra jo privatus kabinetas, man bent taip pasakojo, bet niekaip man neiseina i ta stoti nusigauti, kad paieskoti, kur jis ten randas, gal kas numeri registracijai turi?
Atsakyti
Del Misiaus turi pasakayti toki dalyka, sako mamos kad geras jis, bet po apsilankymo kai kita karta susergi jam reikia pasambinti tada jis tipo telefonu pasako kokiu zirniukus gerti, tai daug kas skundziasi kad neimanoma prisikambinti, ir mamos nezino kokius vaistukus duoti vaikams, todel as pati jau nenoriu eiti pas ji, ieko kito gydytojo gal kas turi ka patarti?
Beje kaunietems galiu rekomenduoti Inesa Mintauckiene, buvau pas ja seminare nu mane jinai suzavejo, tiesa kainos ten tikrai nemazos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 11 13, 23:47)
Del Misiaus turi pasakayti toki dalyka, sako mamos kad geras jis, bet po apsilankymo kai kita karta susergi jam reikia pasambinti tada jis tipo telefonu pasako kokiu zirniukus gerti, tai daug kas skundziasi kad neimanoma prisikambinti, ir mamos nezino kokius vaistukus duoti vaikams, todel as pati jau nenoriu eiti pas ji, ieko kito gydytojo gal kas turi ka patarti?
Beje kaunietems galiu rekomenduoti Inesa Mintauckiene, buvau pas ja seminare nu mane jinai suzavejo, tiesa kainos ten tikrai nemazos blush2.gif

mes dabar Klaipedoje pas Balniene, dar tik antra kart tejom...
Atsakyti
na as irgi desiu apie Misiu, tiksliau apie Misiene, katra registruoja visus pas ji.

zodziu uzrasiau as savo dicki pas ji, ir diena pries tai atsiduriau su 11paru dukryte ligonineje, ir visiskai man tas Misius isgaravo is galvos, skambina man ziriu kaskoks nr paksleiu rageli o ten paleidusi kakryne jau rekia Pp. Misiene jus kur dabar turetumete buti?kur esate? suoratau kas skambina sakau as labai atsiprasau atsiduriau su dukryte ligonineje, o jin perrekia ane ir saukia ka jus darot cia zmones eiles laukia, traukiu jus i juodaji saras ir nuemta rgeli blink.gif as sedziu apsalusi ir galvoju nu ***** kas per ponia kad sitaip saukia ir net n blink.gif blink.gif domina del kokiu priezasciu as neatvykau blink.gif zodziu man ant blink.gif odo kad ten pagrinde del pinigu jai sudas uzvire, nes prarado 100lt ax.gif
Atsakyti
Balniene super gydytoja, sunui astma isgyde thumbup.gif
Atsakyti
Gal butu galima Balnienes kontaktu? 4u.gif
Atsakyti