Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

Labukas, norėjau paklausti kokie atsiliepimai apie gydytoją homeopatę Z.Česnavičienę?
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 08, 17:29)
Labukas, norėjau paklausti kokie atsiliepimai apie gydytoją homeopatę Z.Česnavičienę?

Mums ji pati geriausia 4u.gif
Atsakyti
as savo maziu buvau nuvezus praeita savaite pas homeopate i kauna Vaidilute Zakarauskiene Didzioji g. 62, nes puse metu na nuo gimimo ji nuo berimu gydo ir nezino nuo ko beria, o ji pasake kad nuo vitaminu perdozavimo, nutraukiau misinuka naudot pradejom gert pienuka paprasta ir matau kad tie berimai po truputy praeidineja. beto pries pora metu mano broliui buvo demes ant veido nieks nesuprato nuo ko o ji tiksliai pasake kas yra, paskyre vaistus ir viskas greit pranyko thumbup.gif as tik uz homeopatija, svarbiausia kad padetu thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas galetu parasyti i az registracijos pas misiu telefona? noretume pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kycukas @ 2010 02 17, 13:01)
as savo maziu buvau nuvezus praeita savaite pas homeopate i kauna Vaidilute Zakarauskiene Didzioji g. 62, nes puse metu na nuo gimimo ji nuo berimu gydo ir nezino nuo ko beria, o ji pasake kad nuo vitaminu perdozavimo, nutraukiau misinuka naudot pradejom gert pienuka paprasta ir matau kad tie berimai po truputy praeidineja. beto pries pora metu mano broliui buvo demes ant veido nieks nesuprato nuo ko o ji tiksliai pasake kas yra, paskyre vaistus ir viskas greit pranyko thumbup.gif  as tik uz homeopatija, svarbiausia kad padetu  thumbup.gif

Misius 869974864
Papildyta:
QUOTE(katuksss @ 2010 03 05, 10:35)
Gal kas galetu parasyti i az registracijos pas misiu telefona? noretume pabandyti  4u.gif

Oi atsiprasau ne ten nr.parasiau Misius reg.869974864
Atsakyti
Gal kas zino Siauliuose homeopata daktara koki labai reiktu?
Atsakyti
QUOTE(kris30 @ 2009 10 30, 19:04)
labai esu patenkinta gyd. A.Karpovic. gydziau vyresniaja dukrele kelis metus, kai pradejo lankyti darzeli tai neislipom is visokiu ligu, dabar jau ir mazaja vezu kai tik kas nors ne taip. Svarbu pasitiketi gydytoja, jos gydymu, ir nepulti duoti antibu, nes kartais kiek uztrunka kol pagereja, bet visada padeda (bent jau mums) Sekmes gydantis!

nestuke.gif laba diena gal galet parasit kontaktine telefona numeri ir adresa gyd. Karpovic ax.gif labai reike unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sekme27: 11 kovo 2010 - 10:04
As ir pas Karpovic vedu savo berniuka, dziaugiuosi kai pavyksta isvengti antibiotiku smile.gif

registracijos nr cia
http://imones.balsas...firma-152678576
Atsakyti
sveikutes, sakykit, o kaip jus bendraujat su gyd. A. Karpovic?

Savo sunu 4,7 metu pradejau pas sia gyd. vesti nuo sausio men., nes kaip ir visos cia rasusios, nebeisbrendam nuo laringitu, bronchitu, taip pat ir kitokiu problemeliu susijusu su virskinimo sistema taip pat ir AD turim, bet jis jau labai nezymus, tik vasara paastreja. o neseniai issiaiskimon , kad ir adenoidai padideje, jie gamina sekreta, bet ne pulinga (skaidru), taciau vis nutekedami i rykle, ten suerzina gerklas ir jos isburksta, o tada prasideda uzkimimas ,sausas kosulys (lojantis) ir t.t., manau, daug kam pazystama.
tai va, mus apziurejusi pirma karta, gyd-ja paskyre zirniukus ir po 6sav. liepe pasirodyti,na mes issilaikem 5 sav. ir sunus susirgo. As skambinu jai, pasakoju kas darosi, o ji telefonu paskiria vaistus ir liepia po poros dienu pasukti, o man tiesa sakant nelabai tas suprantama, nes na, gal nevisiskai tiksliai issakau, kas jam darosi, kaip bebutu juk ne gydytoja esu, nors pastaruoju metu, nuolat stebiu savo vaika, analizuoju.pries skambinant gyd-jai, net uzsirasau, ka sakyti, kad nieko nepamirsciau pasakyti. aisku ta syki, apsilanken po tu paskirtu 6 savaiciu, ji paskyre kitokiu zirniuku,ir sake vel juos vartoti ir ziureti, jeigu kazkas tik ne taip , skambinti jai.
taip ir yra, man vaikas na nepatinka kazkas jame. toks lyg ir sveikas , bet matau, kad kazkas ne taip, girdziu, kad seiles ne taip ryja, lyg ir vel nosiaryklej uzdegimas kabintis nori. maniskis toks nei "priristas, nei paleistas" tai ir vel jai skambinu ir jau kelinta syki sakau, gal atvaziuoti, o ji pareiskia, kad neturi vietos.( cia kai suserga persalimo ligom). toks jausmas, kad ji labiau suinteresuota gydyti tuos organus, kurie mums blogiau funkcionuoja, sunkiau susitvarko su maisto virskinimu ir jo pasisavinimu (pvz.:kepeneles, kasa, storoji ir plonoji zarnos)
tai man ir keistas toks bendravimas. nes kai pradejom homeopatiniais zirniukais gydytis, tai vis islenda ir islenda nauji negalavimai(pagrinde viduj isange skaudeti pradejo, soniukas paskauda, kartais valgyti nevalgo), nesuprantu, ar cia taip turi buti , gal organizmas valosi ar kazkas ne taip.sakiau apie tai gyd-jai, na ji konkreciai nieko neatsake,paskyre vel kitokiu zirniuku.
o gal kai kurie homeopatai sluoksnis po sluoksnio gydo zmogu, gal taip ir turi buti, gal cia as perdaug reaguoju i savo sunu? gal labiau reiktu atsipalaiduoti?
tai del to ir klausiu besilankanciu pas A. Karpovic, ar jus taip pat iskilus kokiam negalavimui, taip ir skambinat jai ar vis tik vaziuojat vizitui pas gyd-ja,o gal laukiat paskirto laiko ir tada tik vaziuojat?
laukiu daugiau atsiliepimu apie sia gydytoja ir bengravima su ja, taip pat idomu isgirsti ir kitu mamyciu, kurios draudauja su homeopatais, nuomones, igyta patirti, ieskant iseities, gydants vinokias ar kitokias ligeles.
aciu
Atsakyti
Sveikutes. Kur Vilniuje patartumete vesti vaikeli 1,5 metuku, pas koki homeopata. Moliusku uzsikretes mazas. Ar bet kuris is ju gydo?

aciu.
Atsakyti
[quote=sujitsa,2010 03 13, 01:49]
sveikutes, sakykit, o kaip jus bendraujat su gyd. A. Karpovic?

nesigydom pas ja...bet trumpai parasysiu-mes gydomes pas klasikine homeopate. Pas mus vieni zirniukai nuo visu negalavimu tik ju keikis skiriasi...Skaudet nuo zirniuku manau tikrai neturi ir net negeli...mano sunui nuo zirniuku kuriuos pirmus paskyre, silpnus...jokios reakcijos nebuvo, o nuo antru stipresniu mum abiem (geriam tuos pat zirnius nes esam vieno tipo...) buvo nerimas, negaledavom uzmigt...tada vel perejom prie silpnesniu abu. Visad labai padedavo apart viena kart, tada teko duot chemija...
Niekad kai vaikas sunegaluoja nevezu pas daktare, ji tik telefonu konsultuoja, isklausius mane skiria kiek kas kiek zirniu duot, nes kartoju zirniai pas mus tik vieni 4u.gif
zinau, kad kiti homeopatai turi skirtingus zirniuksu nuo ivairiu negalavimu...

[quote=Swetik,2010 03 18, 14:36]
Sveikutes. Kur Vilniuje patartumete vesti vaikeli 1,5 metuku, pas koki homeopata. Moliusku uzsikretes mazas. Ar bet kuris is ju gydo?

aciu.
[/quote]

gydo jie visi viska 4u.gif mes gydomes homeopaht.lt
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti