Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(nikofija @ 2009 09 09, 09:14)
Kokio dydžio nežinau, bet nedidelis. Sultys: vieną citriną išspausti į šilto vandens stiklinę ir ryte ant tuščios išgerti. Šios sultys labai gerai tirpdo inkstuose esančius akmenis.

pries tai raset, kad tuzlies pusleje panaikinot akmenuka 4u.gif ar vis tik inkstuose? man aktualu del tulzies pusles...
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 09 09, 09:45)
pries tai raset, kad tuzlies pusleje panaikinot akmenuka 4u.gif  ar vis tik inkstuose? man aktualu del tulzies pusles...

Tulžies pūslėje. Bet aš turiu tokią seną knygą sveikuolių. MOKYKIMĖS GYVENTI SVEIKAI IR BE VAISTŲ. Tai pagal amerikiečių daktaro Brego Vokerio metodiką yra visa lentelė kokias sultis nuo kokių susirgimų gerti. Tai citrina prie tulžies pūslės akmenligės yra paskutinėje vietoje( yra ir kitokių,bet nebuvo patogu jas spausti), o prie inkstų akmenligės pirmoje.
Jei įdomu galėsiu surašyti ir kitas ,tinkančias prie tulžies pūslės akmenligės.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 09 09, 14:30)
Tulžies pūslėje. Bet aš turiu tokią seną knygą sveikuolių. MOKYKIMĖS GYVENTI SVEIKAI IR BE VAISTŲ. Tai pagal amerikiečių daktaro Brego Vokerio metodiką yra visa lentelė kokias sultis nuo kokių susirgimų gerti. Tai citrina prie tulžies pūslės akmenligės yra paskutinėje vietoje( yra ir kitokių,bet nebuvo patogu jas spausti), o prie inkstų akmenligės pirmoje.
Jei įdomu galėsiu surašyti ir kitas ,tinkančias prie tulžies pūslės akmenligės.

jei nesunku, tai butu idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 09 09, 16:18)
jei nesunku, tai butu idomu 4u.gif

Bandžiau ką nors surasti internete ir įmesti nuorodą,kad plačiau būtų,bet greičiau surašysiu.
10 uncijų morkų, 3 unc. burokėlių, 3 unc. agurkų;
10 morkų,6 špinatų;
9 morkų,5 salierų, 2 petražolių;
11 morkų, 3 burokėlių, 2 kokosų riešutų;
vienos citrinos sultys į karštą vandens stiklinę.
Viena uncija = 28,3 gr
Aš tiesiog imu tiek dalių to,tiek to ir t.t.
Čia dar rašo,kad reikia citriną gerti ryte ir dar pora kartų per dieną ir dar gerti kitų sulčių. Morkų reikia nupjauti centimetrą nuo tos vietos,kur prasideda lapai,o burokėlių naudoti lapus ir šaknis.
MB gėrė tik citriną ir jam gerai buvo. Nežinau ar aiškiai surašiau.
Kursas 2-3 savaitės.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Gal kas turite nuomone apie Vilniuje dirbancia homeopate Daiva Jakuboniene? ar kas lankesi, lankosi, ar tiko ir patiko? Labai svarbi jusu nuomone ir patirtis. Aciukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotryna29: 11 rugsėjo 2009 - 09:24
Sveiki,

Gal galetumete parekomenduoti hemeopata Kaune, kuris specializuojasi kvepavimo taku ligose. ax.gif Turim daug bedu:adenoidai, angina. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kotryna29 @ 2009 09 11, 10:22)
Sveikos mamytes,

Gal kas turite nuomone apie Vilniuje dirbancia homeopate Daiva Jakuboniene? ar kas lankesi, lankosi, ar tiko ir patiko? Labai svarbi jusu nuomone ir patirtis. Aciukas ax.gif

tai nera mamyciu, kurios lankesi pas Daiva Vilniuje, naturali terapija.lt???? Niu laukiu labai atsakymo ir nuomones apie ja. Aciu
Atsakyti
Penktadieni uzsirasiau pas homeopate Palngoje A. Karpovic. gal galite parasyti kas buve kokiu nuomoniu apie ja ir kaik pinigeliu su savimi pasiimti, nes neturiu supratimo. g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes

gal kas lanketes Naturalios terapijos centre, pas gyd. Jurga Baikauskiene? labai lauktume atsiliepimu.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gaila, kad musu nusiziuretas homeopatas lietuvoj bus tik po 3 men.
Pasiulykit gera Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2009 10 21, 18:07)
Gaila, kad musu nusiziuretas homeopatas lietuvoj bus tik po 3 men.
Pasiulykit gera Vilniuje  4u.gif

gal but galima buti suzinoti tai vietinis hemeopatas is lietuvos ar is kitur atvaziuojantis
Atsakyti
sveiki,
Mano vyresneliui ka tik po bronchito parašė prasidedanti alerginė bronchinė astma, labai norėčiau gauti iš tų mamyčių žinių, kam padėjo homeopatinis gydymas, aš kažkaip jo pasitikiu. Butų labai gerai i až
Atsakyti