QUOTE(Tito_mama @ 2008 12 05, 12:28)
Labas rytas.Rašiau kelioms mamytėms į až,bet ir čia paklausiu,gal bus daugiau nuomonių... Ar teko kada matyti kaip jums gamina vaistukus? Kai pamatėm ''vaistų''darymo procesą,tai likom apstulbę.Išsiėme aplanką su daugybe laminuotų lapų,kuriose surašyti mikroelementai,vitaminai ir t.t. ant ju paspraskėjo pele,kuri prijungta prie jos to aparato,kuriuo daro tyrimą(kompiuterio ten net nėra),tada nežiūrėdama išsiėmė celofaniniuose maišeliuose sudėtus žirniukus(pagal tai sprendžiu,kad jie ten būna visi vienodi),juos padėjo ant aparačiuko ,palaikė truputį ir viskas. Nesuvokiama man kaip gali būt vaistas taip gaminamas?
Kitas klausimas,ar homeopatai yra skyrę jūsų vaikučiams česnako aplikacijas?
Buvom dar tik 2 kartus,jau palikom pas ją 300Lt(200lt pirmas vizitas +50lt už česnako aplikacijoms vietų pažymėjimą ant kūnelio),o dar važiuot tenka virš 200km(pirmyn atgal ). Kai pamačiau ''vaistų''gamybos procesą,tai išvis pesimistinės nuotaikos apėmė.Negaila tų pinigų,jei tikrai kažką padės,bet nerimtai čia man ima atrodyt
Kitas klausimas,ar homeopatai yra skyrę jūsų vaikučiams česnako aplikacijas?
Buvom dar tik 2 kartus,jau palikom pas ją 300Lt(200lt pirmas vizitas +50lt už česnako aplikacijoms vietų pažymėjimą ant kūnelio),o dar važiuot tenka virš 200km(pirmyn atgal ). Kai pamačiau ''vaistų''gamybos procesą,tai išvis pesimistinės nuotaikos apėmė.Negaila tų pinigų,jei tikrai kažką padės,bet nerimtai čia man ima atrodyt
Daug kur taip yra gaminami vaistai,nes tie zirneliai yra pagaminti be jokios potencijos,kaip nustato kokie tinka ,tada tokius ir pagamina sake taip yra ikrauna reikalingo vaisto informacija.
Papildyta:
QUOTE(Silvux @ 2008 12 05, 17:52)
Siaubas kazkas panasaus i sarlatanizma ar bent i tokio lygio servisa...tikrai antra karta neiciau...virsune, gerai kad paraset, nes anksciau kaip tik domejaus apie sia gydytoja (nes mes antakalny prisiregistrave)..Aciu
Papildyta:
Tai jusu vietoj vaziuociau i Kauna Natura Munda - ten tikrai atrodo kad yra profesionalus gydytojai ir telefonu teko kalbeti su gyd Kolaitiene. Ten normali klinika atrodo. Uz vizita 1 val apie 170 sake, o pakartotini daug pigiau lyg tai..
internete yra apie juos parasyta, man bent jau pasirode kompetetingas kolektyvas ir ne vienas gydytojas dirba.
http://www.naturamunda.lt/
Papildyta:
[Dar mamytes, parasykit prasau kas buvot pas Vaidilute Zakarauskiene, nes zadam pas ja vaziuot. Kokia patirtis, ar patenkintos? Jinai sake berods naudoja klasikine homeopatija, folio met netiria ir pan.
Obuoliausia, tavo jau nemaza patirtis sioje srity, gal galetum ka nors rekomenduot?
Is anksto dekoju:)
Papildyta:
Tai jusu vietoj vaziuociau i Kauna Natura Munda - ten tikrai atrodo kad yra profesionalus gydytojai ir telefonu teko kalbeti su gyd Kolaitiene. Ten normali klinika atrodo. Uz vizita 1 val apie 170 sake, o pakartotini daug pigiau lyg tai..
internete yra apie juos parasyta, man bent jau pasirode kompetetingas kolektyvas ir ne vienas gydytojas dirba.
http://www.naturamunda.lt/
Papildyta:
[Dar mamytes, parasykit prasau kas buvot pas Vaidilute Zakarauskiene, nes zadam pas ja vaziuot. Kokia patirtis, ar patenkintos? Jinai sake berods naudoja klasikine homeopatija, folio met netiria ir pan.
Obuoliausia, tavo jau nemaza patirtis sioje srity, gal galetum ka nors rekomenduot?
Is anksto dekoju:)
Na jau tikrai neverta vaziuot i Kauna Natura Munda -pinigus gerus paims,vitaminu uz 600lt.prirasys,ir tikros problemos nematys,buvau ir zinau,po to pasidariau magnetini rezonansa,visas problemas mate kas yra su stuburu,o ten pasake nieko nera.