Gal kas galite parasyti registracijos pas Misiu tel. nr?
Labas rytas.Rašiau kelioms mamytėms į až,bet ir čia paklausiu,gal bus daugiau nuomonių... Ar teko kada matyti kaip jums gamina vaistukus? Kai pamatėm ''vaistų''darymo procesą,tai likom apstulbę.Išsiėme aplanką su daugybe laminuotų lapų,kuriose surašyti mikroelementai,vitaminai ir t.t. ant ju paspraskėjo pele,kuri prijungta prie jos to aparato,kuriuo daro tyrimą(kompiuterio ten net nėra),tada nežiūrėdama išsiėmė celofaniniuose maišeliuose sudėtus žirniukus(pagal tai sprendžiu,kad jie ten būna visi vienodi),juos padėjo ant aparačiuko ,palaikė truputį ir viskas. Nesuvokiama man kaip gali būt vaistas taip gaminamas?
Kitas klausimas,ar homeopatai yra skyrę jūsų vaikučiams česnako aplikacijas?
Buvom dar tik 2 kartus,jau palikom pas ją 300Lt(200lt pirmas vizitas +50lt už česnako aplikacijoms vietų pažymėjimą ant kūnelio),o dar važiuot tenka virš 200km(pirmyn atgal ). Kai pamačiau ''vaistų''gamybos procesą,tai išvis pesimistinės nuotaikos apėmė.Negaila tų pinigų,jei tikrai kažką padės,bet nerimtai čia man ima atrodyt
Buvom dar tik 2 kartus,jau palikom pas ją 300Lt(200lt pirmas vizitas +50lt už česnako aplikacijoms vietų pažymėjimą ant kūnelio),o dar važiuot tenka virš 200km(pirmyn atgal ). Kai pamačiau ''vaistų''gamybos procesą,tai išvis pesimistinės nuotaikos apėmė.Negaila tų pinigų,jei tikrai kažką padės,bet nerimtai čia man ima atrodyt
Titomama, kur čia taip?
Įdomu pasidarė . Nes pvz. homeopatinėj vaistinėj žemų potencijų vaistus gamina valandą ir daugiau (jie dinamizuojami kratymo būdu, prieš tai panaudojus bazinę medžiagą). Dabar tiksliai nepamenu, bet galiu paieškoti aprašymų.
Jeigu tikrai profesionalus homeopatas tiksliai parenka vaistą ir tinkamai pagaminti vaistai - veikia efektyviai ir akivaizdžiai.
Įdomu pasidarė . Nes pvz. homeopatinėj vaistinėj žemų potencijų vaistus gamina valandą ir daugiau (jie dinamizuojami kratymo būdu, prieš tai panaudojus bazinę medžiagą). Dabar tiksliai nepamenu, bet galiu paieškoti aprašymų.
Jeigu tikrai profesionalus homeopatas tiksliai parenka vaistą ir tinkamai pagaminti vaistai - veikia efektyviai ir akivaizdžiai.
Tikrai idomu, pas koki cia hemeopata?
Pas Bartininkienę
Antakalnio vaikų poliklinikos pediatrė refleksoterapeutė,ji užsiima ir homeopatiniu gydymu.
Obuoliausia,būčiau dėkinga,jei paieškotumėt aprašymo
Antakalnio vaikų poliklinikos pediatrė refleksoterapeutė,ji užsiima ir homeopatiniu gydymu.
Obuoliausia,būčiau dėkinga,jei paieškotumėt aprašymo
Gal galit rekomenduot TIKRĄ homeopatą,nes jaučiu,kad čia bus pinigų išmetimas į balą tikintis ir laukiant stebuklo cray.gif
QUOTE(Tito_mama @ 2008 12 05, 10:28)
Labas rytas.Rašiau kelioms mamytėms į až,bet ir čia paklausiu,gal bus daugiau nuomonių... Ar teko kada matyti kaip jums gamina vaistukus? Kai pamatėm ''vaistų''darymo procesą,tai likom apstulbę.Išsiėme aplanką su daugybe laminuotų lapų,kuriose surašyti mikroelementai,vitaminai ir t.t. ant ju paspraskėjo pele,kuri prijungta prie jos to aparato,kuriuo daro tyrimą(kompiuterio ten net nėra),tada nežiūrėdama išsiėmė celofaniniuose maišeliuose sudėtus žirniukus(pagal tai sprendžiu,kad jie ten būna visi vienodi),juos padėjo ant aparačiuko ,palaikė truputį ir viskas. Nesuvokiama man kaip gali būt vaistas taip gaminamas?
Siaubas kazkas panasaus i sarlatanizma ar bent i tokio lygio servisa...tikrai antra karta neiciau...virsune, gerai kad paraset, nes anksciau kaip tik domejaus apie sia gydytoja (nes mes antakalny prisiregistrave)..Aciu
Papildyta:
Tai jusu vietoj vaziuociau i Kauna Natura Munda - ten tikrai atrodo kad yra profesionalus gydytojai ir telefonu teko kalbeti su gyd Kolaitiene. Ten normali klinika atrodo. Uz vizita 1 val apie 170 sake, o pakartotini daug pigiau lyg tai..
internete yra apie juos parasyta, man bent jau pasirode kompetetingas kolektyvas ir ne vienas gydytojas dirba.
http://www.naturamunda.lt/
Papildyta:
[Dar mamytes, parasykit prasau kas buvot pas Vaidilute Zakarauskiene, nes zadam pas ja vaziuot. Kokia patirtis, ar patenkintos? Jinai sake berods naudoja klasikine homeopatija, folio met netiria ir pan.
Obuoliausia, tavo jau nemaza patirtis sioje srity, gal galetum ka nors rekomenduot?
Is anksto dekoju:)
QUOTE(Tito_mama @ 2008 12 05, 13:42)
Gal galit rekomenduot TIKRĄ homeopatą,nes jaučiu,kad čia bus pinigų išmetimas į balą tikintis ir laukiant stebuklo cray.gif
Mes praeita savaite ejom i Homeopatijos Medicinos klinika pas A.Gruniceva. Konsultacija 150 lt. Man sis zmogus, jo kompetencija kelia pasitikejima. Konsultacija vyko daugiau nei 1 val. Visko daug klausinejo, parase homeopatiniu vaistuku recepta, dar ir kitoki gydyma parekomendavo. Beda tik ta, kad homeopatinius vaistukus gamina Kaune, homeopatijos vaistinej (Rotuses a., ir Savanoriu pr.). Bet mes susiradom ir Vilniuje vaistine Sirdazole (Pelesos g. 7), cia iki antradienio uzsisakai,jie perduoda uzsakyma Kaunui, o jau ketvirtadieni po pietu vaistukai atkeliauja. Nuo rytojaus pradesim vartot. Tikimes geriausio.
QUOTE(Tito_mama @ 2008 12 05, 12:42)
Kiek žinau, Vilniuje neblogi atsiliepimai dar yra apie Popovą ir kartu su juo dirbančią gydytoją (nepamenu pavardės): www.homeopatijoscentras.lt
Popovas yra išleidęs knygą apie homeopatiją lietuviškai.
Apie vaistų gamybą paieškosiu ir parašysiu daugiau vakare
Paprastai, patys homeopatai homeopatinių žirniukų negamina. Ir netgi atskiras vaistines skirtingai vertina. Mums sakė, kad Parafarma vežasi iš Anglijos (ar vietoj gamina pagal receptus nežinau), Rotušės vaistinė yra Kauno klinikų padalinys (gamina ir pagal receptus), į klausimą kur geriau, atsakė, kaip kuris preparatas - matyt nuo laikymo, vežimo sąlygų ir kitokių visokių dalykų priklauso.
Parafarma tikrai patys pagamina bet kokius vaistus ir norimas potencijas, kokių paprašai (buvo atvejis, kai Rotušės a. neturėjo išsipotencijavę tam tikrų potencijų, o Parapharm sutiko pagaminti). Pagamina net greičiau nei Rotušės a. (per valandą - pusantros, o Rotušės a. 2,5 paprastai, jeigu penktadienis - gali tekti laukti pirmadienio/antradienio).
Man pačios vaistininkės sakė, kad Parapharm įkūrė ta pati moteris, kuri ar tai dirbo, ar tai jos iniciatyva buvo įkurta Rotušės a. vaistinė (nepamenu tiksliai).
Man pačios vaistininkės sakė, kad Parapharm įkūrė ta pati moteris, kuri ar tai dirbo, ar tai jos iniciatyva buvo įkurta Rotušės a. vaistinė (nepamenu tiksliai).