Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(Mader @ 2008 10 01, 16:35)
merginos o kur kaune lankotes?  g.gif

Parekomenduociau Vaidilute Zakarauskiene 4u.gif Man asmeniskai jinai padejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2008 10 17, 12:47)
Parekomenduociau Vaidilute Zakarauskiene 4u.gif Man asmeniskai jinai padejo 4u.gif

o kur ja butu galima rasti? blush2.gif Gal galima komtaktus ar nuoroda kur ieskoti i AZ bigsmile.gif DEKUI
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2008 10 19, 20:55)
o kur ja butu galima rasti? blush2.gif  Gal galima komtaktus ar nuoroda kur ieskoti i AZ bigsmile.gif  DEKUI

Parasiau az 4u.gif
Atsakyti

sveikos, 4u.gif ,

QUOTE(BITUTIS @ 2008 10 17, 13:24)
Kaip sekesi? kokios kainos tolimesniam gydymui? g.gif

neparasiau,nes iskart po registravimo pas gyd.atsigulem i ligonine su plauciu uzdegimu,buvo baisus kosulys jau su dusimu,tai ir nenuejom...o dabar palauksiu,nupirkau eziuole,pagersim,11.04 d.pradedam lankyt darzeli,ziuresiu,jei labai sirgs,tai kreipsiuos pas homeopata tada,nes ligoninej istyrus pasake,kad jau seniai pas mus mikoplazma sedejo,issigydem,dabar kol kas ramu(tfu,tfu,tfu). smile.gif
Atsakyti
laba, sakykite, o ar kas esate susidure su homeopatu Antanu Januskeviciumi? Lyg dirba klinikoje CORSANUM Vilniuje.
Atsakyti
laba,
noreciau suzinoti homeopato Bagdonaviciaus tel.numeri, ar kitus rekvizitus, kad galeciau su juo susisiekti.
Atsakyti

QUOTE(atilol @ 2008 11 03, 12:54)
laba,
noreciau suzinoti homeopato Bagdonaviciaus tel.numeri, ar kitus rekvizitus, kad galeciau su juo susisiekti.

4u.gif parasiau i az
Atsakyti
Norėčiau ir aš Bagdonavičiaus numeriuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 11 05, 20:38)
Norėčiau ir aš Bagdonavičiaus numeriuko  4u.gif

www.imunitetas.lt ten yra jo kontaktai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jums Bagdonavičius? Ar geriau Popovas? Nesu susidūrusi su jais, o pas dukrytę III laipsnio adenoidai, tai LOR vos paleido, operuojam ir viskas. Homeopatai paskutinė viltis. verysad.gif
Atsakyti
gal zinote ar panevezyje be Cyvienes dar nors vienas homeopatas yra g.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema, bet nera jokiu atsiliepimu apie Aleksandra Gruniceva. O as pas ji uzregistravau savo dukra. Vargstam su jos nervu sistema, be to pradejo mikcioti. Butu idomu, jei kas parasytu, ar lanketes pas si homeopata, kokie atsiliepimai, kaip padejo? Aciu
Atsakyti