Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

QUOTE(Radha @ 2007 09 28, 15:48)
Aš vieną kartą parsisiunčiau per emule filma "Umrao Jaan", o pasirodo, kad jis hindi kalboj ir be subtitrų  doh.gif , o toks gražus filmas  4u.gif  Dabar siunčiuosi "Baghban" turėtų būti irgi neblogas, man ypač patinka aktorius Amitabh Bachchan  ax.gif  jei neklystu, tai jis yra Aishwaryjos uošvis  g.gif

Taip taip, uosvis smile.gif
Amitabh Bachchan ir man patinka, stotingas toks vyras rolleyes.gif Beje, man jis labiau patinka dabar, nei kad jaunysteje. Nors... ir jaunas buvo grazus ir stotingas vyras rolleyes.gif

Va "isigijau" antraji mylimiausia aktoriu - Aamir Khan wub.gif Uzteko paziureti "Lagaan: Once upon a Time in India" wub.gif o neseniai ziurejau "Rang De Basanti" - irgi fainas. Pastarieji du filmai - istorine ir politine melodramos, tai tokie rimtesni.
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 09 28, 12:11)
perziurejau, meiles azartas filma, visai nieko toks, ir aishvarya ray vaidina siuolaikine mergaiciuke smile.gif

siandien ziuriu filma Laknau grazuole mirksiukas.gif irgi su ta pacia aktore

QUOTE(Latina @ 2007 09 28, 20:33)
O kokie originalus pavadinimai, nes juk lietuviu tai nerasiu? g.gif

Laknau grazuole, tai sis: Красавица Лакнау / Umrao Jaan 4u.gif

o meiles azartas: Азарт любви / Josh. Индия
per torentus cia
http://torrents.ru/f...pic.php?t=49427
Atsakyti
vakar ziurejau filma:

Как же быть сердцу / Dil Kya Kare

labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
per emule filmai siunciasi labai ilgai, o per torrents.ru negaliu prisiregistruoti - kazkodel aktivacijos i meila neatsiuncia. skriaudzia mane.
gal kas gali padet atsisiust antra dali Kama sutra a tale of love? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzunaki @ 2007 10 30, 10:36)
per emule filmai siunciasi labai ilgai, o per torrents.ru negaliu prisiregistruoti - kazkodel aktivacijos i meila neatsiuncia. skriaudzia mane.
gal kas gali padet atsisiust antra dali Kama sutra a tale of love? ax.gif

man ir su torentais buvo vargo kol prisiregistravau doh.gif o ir prisiregistravus ne kas aiskiau pasidare. Pasisveikinimo sakinys mazdaug toks - bukit atsargus, galim jus lengvai uzbaninti schmoll.gif
gal yra forume spec tema tokiems dalykams, einu ieskoti umn.gif
Atsakyti
Aciu, kad priminete apie toki malonuma, kaip indiski filmai thumbup.gif

Pasiskaiciau kuriuos cia isgyret ir puoliau siustis per emule thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Aysun @ 2007 11 19, 12:43)
Aciu, kad priminete apie toki malonuma, kaip indiski filmai thumbup.gif

Pasiskaiciau kuriuos cia isgyret ir puoliau siustis per emule thumbup.gif

grazaus ziurejimo, laukiam atsiliepimu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2007 11 19, 15:44)
grazaus ziurejimo, laukiam atsiliepimu!  4u.gif

Bijau tik, kad "neatsoktu noras", kol per ta eMule parsisiusiu doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
eh, jei tik nebutu riboto trafiko, siusciausi dabar kruvom indiskus filmus, tikrai buvau pamirsusi, kad man jie net labai patinka doh.gif et, lauksiu geresniu laiku ir placiaekranio teliko lotuliukas.gif o asaru tai liedavau, oi liedavau nors ir suvoki, kad filmas tralialia, bet tai nesustabdo nei trupucio blush2.gif
Atsakyti
pires savaite grizau is Indijos wub.gif
ten teko pabuvoti ju kino teatre thumbup.gif
ziurejau filma, bet kadangi biski laiko truko, o filmas uztruko 3 valandas ir netgi su pertraukom doh.gif tai nepabaigem ziureti unsure.gif
dabar ieskau is kur parsisiusti, kol kas nerandu, matyt naujas filmas ir dar niekas nepatalpino i serverius ax.gif
pavadinimas : Journey of a woman

beja, ar zinojote, kad Bolywood (Indisko holivudo) apyvarta virsija tikrojo Holivudo biggrin.gif
tik kad Indiski filmai nera labai pelningi, ir juos didziaja dalimi finansuoja valstybe ax.gif
Atsakyti
Nuostabus dalykėlis tie indų filmai. Su mama visuomet žiūrėdavome kai tik rodydavo per BTV, net teko kelis įsirašyti į video kasetes biggrin.gif Ten visai kitoks pasaulis nei tuose holivudo filmuose. Žinoma ir jų tikrai gerų sukuria, bet stilius, manieros, dainos šokiai-viskas kitaip. Na o jūs dar siunčiatės šiuos filmukus? Stipriai praplatinot savo kolekcijas? biggrin.gif Beje to Aina>>kiek supratau jūs tikras indiškų filmų lobynas rolleyes.gif biggrin.gif Per kur sunčiatės filmus?
Atsakyti
Na va, parsisiunčiau ir peržiūrėjau dar du filmus: Kabhi_Alvida_Naa_Kehna ir Kabhi Khushi Kabhie Gham bigsmile.gif Tas pirmasis apie dvi indų poras gyvenančias New York'e, skirtingai nuo kitų filmų čia nėra tų gražiųjų rūbų verysad.gif labai šiuolaikiškas toks. O antrasis man labiau patiko, apie santykius šeimoje, kaip vienas brolis sugražino kitą brolį į šeimą, šis toks labiau emocingas 4u.gif Na bet kol kas man labiausias "Baabul", žiūrėjau kokius 3 kartus, net ašarą išspaudžiau thumbup.gif
Atsakyti