Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

Bandau, kazka daryti ten blush2.gif ax.gif Kol kas ten dalinuosi klipais. Realiai nezinau nuo ko pradeti g.gif
Atsakyti
Sveikos, nors tema ir apdulkejus kaip sintamete skrynele, tikiuosi ne visam i kampa nustumta lotuliukas.gif
Visdar pilna esu ispudziu paziurejus filma Guzaarish. Zliumbiau. Tikriausia tai geriausias apskritai filmas koki esu maciusi, nors ir nebolivudinis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia.Popo @ 2011 01 16, 18:28)
Sveikos, nors tema ir apdulkejus kaip sintamete skrynele, tikiuosi ne visam i kampa nustumta  lotuliukas.gif
Visdar pilna esu ispudziu paziurejus filma Guzaarish. Zliumbiau. Tikriausia tai geriausias apskritai filmas koki esu maciusi, nors ir nebolivudinis  blush2.gif

Sveika smile.gif

apie ką filmas? Jei nebolivudinis, tai bus tikriausiai kokia nors rimta tema 4u.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as prie indisku filmu gerbeju drinks_cheers.gif taip pat ir FB kaip sako "palaikinau" biggrin.gif

jau taip sirdi man glosto sie indiski filmai wub.gif wub.gif
Atsakyti
as taip pat fane indisku filmu wub.gif
Atsakyti
Šaunu, kad daugėja indų filmų fanių..gal naujausius filmus jau esate žiūrėję?
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 01 17, 22:16)

Jeigu turit omeny 2010 m tai žiurėjau Milenge Milenge, Guzaarish ir Aashayen parsiūsti laukia savo eilės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 01 17, 22:40)
Jeigu turit omeny 2010 m tai žiurėjau Milenge Milenge, Guzaarish ir Aashayen parsiūsti laukia savo eilės  4u.gif

o iš kur siuntėtės šį?
Aashayen
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 01 17, 23:15)
o iš kur siuntėtės šį?
Aashayen

Nžn ar žinote šį puslapiuką.. galima atsisiųsti dainų
http://www.apnaplaye...ndi-albums.html
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 01 17, 23:15)
o iš kur siuntėtės šį?
Aashayen

iš kinozal.tv siunčiuosi, ten pilna 2010 m filmų, tiek laiko nėra kiek filmų prikurta biggrin.gif
Muzikos irgi turiu pilnai prisiuntus, jeigu filme kokia nors patiko daina ji iš kart atsirando mano kolekcijoje, dar radija kartais Indiška klausausi, bet Arabiška radija iš Jordanijos man labiau patinka nei Indiška ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrij@ @ 2011 01 16, 20:38)
Sveika  smile.gif

apie ką filmas? Jei nebolivudinis, tai bus tikriausiai kokia nors rimta tema  4u.gif

Rimta, is tikro rolleyes.gif Vyras, suparalizuotas nuo kaklo siekia autanazijos. Kaip ir visi indu filmai- truputis plagiato, truputis dailiu indu aktoriu ir gauni tikra menini sedevra smile.gif

O siaip gal iman ir ne itin prie sirdies labai jau bolivudinis bolivudas- pastebiu, kad tuomet praskipinu sokius ir dainas doh.gif

Eilej laukia Striker (2010m ) paziuret, suzavejo daina Bombay Bombay is to filmo, tad reiketu perzvelgti ir filma visa rolleyes.gif

Beje, gal kas zino, ar Btvvel ims rodyti pastoviai indu filmus? Sestadieni rode, butu faina, jei ir si ka nors parodytu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia.Popo @ 2011 01 18, 09:55)
Rimta, is tikro  rolleyes.gif  Vyras, suparalizuotas nuo kaklo siekia autanazijos. Kaip ir visi indu filmai- truputis plagiato, truputis dailiu indu aktoriu ir gauni tikra menini sedevra  smile.gif

O siaip gal iman ir ne itin prie sirdies labai jau bolivudinis bolivudas- pastebiu, kad tuomet praskipinu sokius ir dainas  doh.gif
Eilej laukia Striker (2010m ) paziuret, suzavejo daina Bombay Bombay is to filmo, tad reiketu perzvelgti ir filma visa  rolleyes.gif

Beje, gal kas zino, ar Btvvel ims rodyti pastoviai indu filmus? Sestadieni rode, butu faina, jei ir si ka nors parodytu  rolleyes.gif

BTV rodo senienas ir tikrai ne pačius geriausius filmus, matyt gavo nepaklausius papigiai arba dovanų biggrin.gif Be to jų igarsinimas tragiškas doh.gif Ta problemą išprendžiau užsisakant Balticum paketą kuriame yra India TV na ir žinoma iš interneto siunčiuos, va ten pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti