Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

Aš jau negalvojau, kad BTV dar pratęs tradiciją, šaunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Smagu smagu su btv!!. Labai labai noreciau,kad tarp jau rodytu indisku filmu (kuriuos vistiek ziuresiu) nors viena kita ir nauja parodytu. Jei jau taip - tai gal su Shahrukh Khanu? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes!btv gal pradziugins naujais filmais,norisi nauju smile.gif skaitinejau kas cia naujo vyksta Bolivude...ogi idomus dalykai bigsmile.gif Karina su Saifu ALI khanu filmuojasi naujame filme,kuris filmuojamas visai salia Lietuvos...ogi Latvijoje bigsmile.gif
Atsakyti
reikia kviesti i Lietuva drinks_cheers.gif Kareena mano megstamiausia aktore, faina butu bent is salies paspoksoti wub.gif
Atsakyti
Ir aš fanatikė indiškų kinų 4u.gif Jau nebesuskaičiuoju kiek jų mano kolekcijoje biggrin.gif Ir muziką taip pat indišką klausausi iš tų pačių kinofilmų. Kai matei kiną ir žnai apie ką dainuoja tai ir muziką kaižkaip kitaip jų priimi 4u.gif Mašinau pas mane CD tik su indiškom dainom biggrin.gif
Atsakyti
O pas mane radija bolly dainas be perstojo groja thumbup.gif gera radija - jokiu reklamu, jokiu kalbu, tik muzika is filmu wub.gif jei kam idomu linkas --> Desi Radio
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 09 26, 22:49)
O pas mane radija bolly dainas be perstojo groja  thumbup.gif  gera radija - jokiu reklamu, jokiu kalbu, tik muzika is filmu  wub.gif jei kam idomu linkas --> Desi Radio

Super nuoroda thumbup.gif
Visos temos dar neperskaičiau, tik puse, nežinau ar čia buvo paminėta, bet aš visus kinus siunčiu iš kinozal.tv, ten pilna visko, įgarsinta rusiškai arba naujausių kinų titrai buna thumbup.gif naudoju uTorent, ankščiau naudojau BitComet, abi geros programėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 09 26, 22:49)
O pas mane radija bolly dainas be perstojo groja  thumbup.gif  gera radija - jokiu reklamu, jokiu kalbu, tik muzika is filmu  wub.gif jei kam idomu linkas --> Desi Radio

Aš šią dar klausausi, žinoma pašneka bet ir dainos naujesnes čia leidžia 4u.gif
http://www.radionri.com/radio.html
Atsakyti
Gera stotis thumbup.gif Ar man taip atrodo ar tik keletas zmoniu ziuri indiskus filmus? verysad.gif FB bandau suburti indisku filmu gerbeju grupe, kas nori gali prisijungti, tereikia paieskoje ivesti Indiški filmai
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 10 02, 19:57)
Gera stotis  thumbup.gif Ar man taip atrodo ar tik keletas zmoniu ziuri indiskus filmus?  verysad.gif FB bandau suburti indisku filmu gerbeju grupe, kas nori gali prisijungti, tereikia paieskoje ivesti Indiški filmai

Kas tas FB? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 10 02, 19:57)
Ar man taip atrodo ar tik keletas zmoniu ziuri indiskus filmus?  verysad.gif FB bandau suburti indisku filmu gerbeju grupe, kas nori gali prisijungti, tereikia paieskoje ivesti Indiški filmai

Yra yra drinks_cheers.gif
Reikės prisijungti, ačiū 4u.gif
FB=Facebook mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2010 10 03, 10:38)
Yra yra drinks_cheers.gif
Reikės prisijungti, ačiū 4u.gif
FB=Facebook mirksiukas.gif

Jau prisijungiau 4u.gif Bet ten niekas nevyksta verysad.gif
Atsakyti