Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

Ravaan ziuresiu artimiausiu metu thumbup.gif man asmeniskai dubliuoti filmai nepatinka, nes panaikina ta filmo orginaluma ir kai kuriuos mementus tiesiog sugadina, nes dubliuojant jie sunaikinami.
Siandien graziai suziurejau filma, kurio ilgai laukiau - MILENGE MILENGE su Shahid Kapoor ir Kareena Kapoor wub.gif jie graziai kartu ziurisi ir filmas labai toks romantiskas pasirode wub.gif Labai laukiu rugsejo 24 pasirodisiancio filmo Robot su Aishwariya Rai ir Rajnikhant happy.gif grazus tamil filmas su bollywoodo aktore nusimato sprendziant is traileriu (ar kaip ten jie lietuviskai vadinasi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 04 rugsėjo 2010 - 21:32
QUOTE(fairynlovely @ 2010 09 04, 22:30)
Ravaan ziuresiu artimiausiu metu  thumbup.gif man asmeniskai dubliuoti filmai nepatinka, nes panaikina ta filmo orginaluma ir kai kuriuos mementus tiesiog sugadina, nes dubliuojant jie sunaikinami.
Siandien graziai suziurejau filma, kurio ilgai laukiau - MILENGE MILENGE su Shahid Kapoor ir Kareena Kapoor  wub.gif jie graziai kartu ziurisi ir filmas labai toks romantiskas pasirode  wub.gif  Labai laukiu rugsejo 24 pasirodisiancio filmo Robot su Aishwariya Rai ir Rajnikhant  happy.gif grazus tamil filmas su bollywoodo aktore nusimato sprendziant is traileriu (ar kaip ten jie lietuviskai vadinasi)

Man tai irgi norisi orgignalo kalba visada žiūrėti, na bet indiškai, tai aš nesuprasčiau, iš tiesų mano visi matyti buvo rusiškai arba angliškai įgarsinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo_27 @ 2010 09 06, 09:48)
Man tai irgi norisi orgignalo kalba visada žiūrėti, na bet indiškai, tai aš nesuprasčiau, iš tiesų mano visi matyti buvo rusiškai arba angliškai įgarsinti.  4u.gif

As indiskai taip pat ne kazin ka suprantu ax.gif pagrindinius zodziu jau zinau - dil, deewana, mujhe, shaadi, pagal, ishq, pyaar, jaanu ir t.t. Pradzioje ziurejau be titru filmus, tik veliau su titrais, seip manau kazkiek isimenu tuos zodzius ir jau suprantu apie ka kalba eina thumbup.gif
Suziurejom vakar Bewaafa (neistikimoji ar pan verstusi) su Akshay Kumar, Kareena Kapoor, Anil Kapoor bei Sushmita Sen. Pati filmo ideja tikrai grazi, nu bet pabaiga tai tikrai indiska, pagal visas indiskas tradicijas angel_sadangel.gif group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 08 rugsėjo 2010 - 10:47
labai jau daug ten dainuoja....
Atsakyti
Na jei patinka indiski filma patinka ir dainavimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sorry uz double post'a doh.gif
Jei norite indisku filmu be dainu ir sokiu - ju nera labai daug, cia butu tiek kuriuos maciau:
Black drama su Amithab Bachchan, Rani Mujherjee.
Kaal lyg ir siaubo filmas su Ajay Devgan, John Abraham ir Eisha Deol.
The Japanese Wife drama. Si siandien suziurejau, tikrai idomus pasirode filmas wub.gif

Atsakyti
Man didžiąją dalį filmų žavesio ir sudaro tie indiški šokiai ir dainos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo_27 @ 2010 09 13, 12:16)
Man didžiąją dalį filmų žavesio ir sudaro tie indiški šokiai ir dainos  wub.gif

pritariu thumbup.gif . Gal galit parekomenduoti su vertimu į rusų kalbą filmą (-us) kur daug šokių. biggrin.gif spalvingą, gal geriau iš naujesnių.

Nesu žinovė, tiesiog vakar žiūrėjom su dukra 5 metų indišką filmą ""Kai mes susitikome" wub.gif wub.gif ,

tai ji užsidėjo sijoną platų ir pradėjo šokti, vis liepė kartoti tą patį momentą su šokiais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 15 rugsėjo 2010 - 15:42
dauguma filmu yra su sokiais wub.gif Redomenduociau jei patinka sokiai:
Umrao Jaan
Devdas
Hum Dil De Chuke Sanam
Chori chori chupke chupke
Dilwale dulhania le jange
Kuch kuch hota hai
Khabi khushi khabie gham
Kuch naa kaho
Atsakyti