Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

QUOTE(Laukinė-Vyšnia @ 2010 06 13, 10:55)
4u.gif
Mano naujausias matytas KITES... labiau vakarietiškas... labai smagi komedija THREE IDIOTS. Bet čia naujesni filmai  mirksiukas.gif o mylimiausias - LOVE AAJ KAL...
Beje,  poster_offtopic.gif bet kino teatrai Indijoje (bent jau Bombėjuje)  wub.gif  foteliai karališki, išsitiesia...  bigsmile.gif

KITES angliska versija ziurejai ar indiska?

THREE IDIOTS ir man patiko.

Gal jau matei RAAJNEETI ?
Atsakyti
QUOTE(maria0812 @ 2010 06 13, 15:23)
KITES angliska versija ziurejai ar indiska?

THREE IDIOTS ir man patiko.

Gal jau matei RAAJNEETI ?

KITES ziurejau su angliskai subtitrais wub.gif

RAAJNEETI dar nemaciau, bet jis jau yra mano PC ax.gif
Atsakyti
Raajneeti atrodo visai nieko toks gal jei nebus per daug kraujo reiks suziureti ax.gif seip as laukiu RAAVAN su Abhi ir Aishwarya wub.gif
Atsakyti
Mariau schmoll.gif truputį supainiojai temas, ne?
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(fairynlovely @ 2010 06 06, 10:19)

QUOTE(maria0812 @ 2010 06 12, 16:33)

Ačiū už filmų rekomendacijas wub.gif

QUOTE(Laukinė-Vyšnia @ 2010 06 13, 13:55)
Beje,  poster_offtopic.gif bet kino teatrai Indijoje (bent jau Bombėjuje)  wub.gif  foteliai karališki, išsitiesia...  bigsmile.gif

Norėčiau nuvažiuoti į Indiją 4u.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 06 06, 17:38)
Sveikos 4u.gif

Patinka ir man indiški filmai. Seniau, kai juos kiekvieną šeštadienį rodydavo per BTV, tai toms valandoms jau nieko kito neplanuodavau. Šiandien kaip tik per televizorių pažiūrėjau man labiausiai patinkantį ir patį šilčiausią indišką filmą "Kai mes susitikome".

user posted image

Man šito filmo paskutinė finalinė daina patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos bolly gerbejos. Vasara, karsta, ner kada filmus zureti, tuo labiau, kad BTV mus skriaudzia verysad.gif . Indisku filmu nerodo. Mano TV pilnas visokiu uzsienietisku kanalu, tai nuo italu iki kinieciu visko pilna ko nereik. Tai vakar vakare spaudinejau beveik miegodama tuos migtukus ir ka manot ziuriu ogi RAB NEBADI DI JODI rodo. thumbup.gif Vau bigsmile.gif Iskart prabudau. Zinoma tik hindi kalba, bet as teksta vos neatmintinai moku, tai buvo nesvarbu. Bet uztai nakti miegojau, su sypsena, o jau sapnai buvo.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F-S @ 2010 07 01, 13:15)
Sveikos bolly gerbejos. Vasara, karsta, ner kada filmus zureti, tuo labiau, kad BTV mus skriaudzia verysad.gif . Indisku filmu nerodo. Mano TV pilnas visokiu uzsienietisku kanalu, tai nuo italu iki kinieciu visko pilna ko nereik. Tai vakar vakare spaudinejau beveik miegodama tuos migtukus ir ka manot ziuriu ogi RAB NEBADI DI JODI rodo.  thumbup.gif Vau bigsmile.gif Iskart prabudau. Zinoma tik hindi kalba, bet as teksta vos neatmintinai moku, tai buvo nesvarbu. Bet uztai nakti miegojau, su sypsena, o jau sapnai buvo.... thumbup.gif

Labas smile.gif Na man irgi liūdnoka, kad BTV šių filmų neberodo, vietoj tos gausybės kanalų, kur rodo per kabelinę prancūziškų ar vokiškų, galėtų vieną kokį indų filmų kanalą rodyti, mačiau, kad Rusijoj toks kanalas yra wub.gif
Atsakyti
Kas turi galimybe vokisku kanalu per TV matyti, tai daznokai RTL2 sestadienio vakare apie 21.15 rodo, tik vok. kalba arba dar yra toks "das vierte" rodo irgi daznai, bet pati tos programos nematau verysad.gif Tai 17. liepos rodis OMO 21.15 val. poto 24.7 RNBDJ irgi 21.15 ir Bachna Ae Haseeno 31.7 Tai tiek.

QUOTE(Cleo_27 @ 2010 07 01, 12:43)
Labas  smile.gif Na man irgi liūdnoka, kad BTV šių filmų neberodo, vietoj tos gausybės kanalų, kur rodo per kabelinę prancūziškų ar vokiškų, galėtų vieną kokį indų filmų kanalą rodyti, mačiau, kad Rusijoj toks kanalas yra  wub.gif

Atsakyti
Sveikos!
gal padėsit kuri nors blush2.gif

per BTV kažkada žiūrėjau filmą ir jis labai užkabino, dabar tik nuotrupas prisimenu, todėl niekaip neišeina susirast jo sad.gif.

Siužeto nuotrupos:
mergina išvyksta į amerika(?) ieskoti savo suzadetinio lydima jo draugo(?), na ir jie iesko ten to suzadetinio, bet galop isimyli vienas kita.. o tas suzadetinis tai toks vejavaikiskas, dainuot norejo ar pan biggrin.gif.

va kiek mazai pamenu.. bet gal kuri padėsit, neprarandu vilties biggrin.gif.
Atsakyti
Seniau ziuredavau thumbup.gif:
Atsakyti
As jau turiu RAAVAN...angliska versija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeene @ 2010 08 16, 04:57)
As jau turiu RAAVAN...angliska versija wink.gif

Na ir kaip? Angliška versija, tai čia ta prasme, su įgarsinimu anglų k.?
Atsakyti