Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

QUOTE(Cleo_27 @ 2010 05 14, 08:29)

Cleo_27, 14 Geg 2010 - 08:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Cleo_27, 14 Geg 2010 - 08:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Šitie, kaip suprantu, naujesni  4u.gif

Šitie, kaip suprantu, naujesni  4u.gif

taip, sie naujesni
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 05 14, 16:04)

Giedrime71, 14 Geg 2010 - 16:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Giedrime71, 14 Geg 2010 - 16:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

taip, sie naujesni

taip, sie naujesni

Mes čia dviese susirašinėjam, o kur kitos mėgėjos dingo? bigsmile.gif
Atsakyti
o as vis laiko surast negaliu normaliai paziuret koki filma, nors sarasas jau ilgas.(VEER, KURBAAN, DULHA MIL GAYA,HUM TUM AUR GHOST)
vakar pradejau ziuret, bet nebaigiau ziuret komedijos DO KNOT DISTURB(Govinda, Sushmita Sen, Lara Dutta, Ritesh Deshmukh ir Sohail Khan)

pries keleta menesiu ziurejau visai smagia komedija 3 IDIOTS ir izymuji MY NAME IS KHAN. Abu labai patiko.

Atsakyti
QUOTE(maria0812 @ 2010 05 17, 14:34)

maria0812, 17 Geg 2010 - 14:34, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

maria0812, 17 Geg 2010 - 14:34, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

o as vis laiko surast negaliu normaliai paziuret koki filma, nors sarasas jau ilgas.(VEER, KURBAAN, DULHA MIL GAYA,HUM TUM AUR GHOST)
vakar pradejau ziuret, bet nebaigiau ziuret komedijos DO KNOT DISTURB(Govinda, Sushmita Sen, Lara Dutta, Ritesh Deshmukh ir Sohail Khan)

pries keleta menesiu ziurejau visai smagia komedija 3 IDIOTS ir izymuji MY NAME IS KHAN. Abu labai patiko.

Nu va, koks sąrašiukas. Apie komediją irgi lauksim atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
Kokia kalba ziurejai filma "My name is Khan"?As deja anglu ne taip gerai ikandu. SKaiciau forumuose, kad ji gerokai iskarpe. Jis vakarienciams ir amerikonams zymiai patrumpintas nei originalas. O ir neiprastai bollyvudo filmams ten mazai muzkios ir nera sokiu. Ar tiesa?
Papildyta:
QUOTE(F-S @ 2010 05 29, 21:44)

F-S, 29 Geg 2010 - 21:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

F-S, 29 Geg 2010 - 21:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Kokia kalba ziurejai filma  "My name is Khan"?As deja anglu ne taip gerai ikandu. SKaiciau forumuose, kad ji gerokai iskarpe. Jis vakarienciams ir amerikonams zymiai patrumpintas nei originalas. O ir neiprastai bollyvudo filmams ten mazai muzkios ir nera sokiu. Ar tiesa?

Kokia kalba ziurejai filma  "My name is Khan"?As deja anglu ne taip gerai ikandu. SKaiciau forumuose, kad ji gerokai iskarpe. Jis vakarienciams ir amerikonams zymiai patrumpintas nei originalas. O ir neiprastai bollyvudo filmams ten mazai muzkios ir nera sokiu. Ar tiesa?

Dar suzinojau,kad Shah Rukh Khanas filmuojasi naujame filme daugiau vaikams ( jis net minejao, kad tai daro del savo vaiku prasymo) kazkas panasaus kaip "supermenas". Bent kaip jau jis pas jaukauja "darbinis kostiumas kaip guminis g.....onas". Baisiai smalsu kas ten gausis.
Atsakyti
as pastaruoju metu persimeciau nuo bolly prie tolly (pietu Indijos filmai) smile.gif man bent atrodo totalus geris. tikrai rekomenduoju Magadheera (apie nemirstancia meile Dheera dheera ), Kanthaswamy (superherojus kokio dar nematet alegra), Sivaji ( su garsiuoju Rajnikhant, kuriam pietuose stato sventyklas. vaji vaji). Laukiu kol pasirodys naujas filmas Kutty su mano megstamiausia Sheya feel my love wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Kadangi daugiau žinote apie bolivudo filmus norėjau parašyti ir paklausti gal kas žino koks čia filmas apie kurį parašysiu...kažkada labai seniai jį žiūrėjau,labai patiko,bet kadangi nežinau nei pavadinimo,nei aktorių vardų ar pavardžių negaliu niekaip jo rasti unsure.gif Gal kas man pagelbės...
Filmo pradžioje rodė berods universitetą,o gal net mokyką gerai nepamenu ir veiksmas sukosi apie du jaunuolius.Vienas pavyzdingas mokinys,gerai išauklėtas vaikinas,o kitas "velnių priėdęs",blogiukas,vietinės gaujos narys (man atrodo rodydavo kaip vis su motociklu važindėvo rolleyes.gif ) Ir jie abu labai nesutarė tarpusavyje na kaip ir nebūtų keista...paskui rodo kaip jie baigia tą mokylą ar universitetą ir kiekvienas pasuka savais keliais.Iš pradžių rodo gerietį vaikiną kaip jam puikiai sekasi ir jis susipažįsta su mergina,jie draugaja viskas puiku ir gerai ir jau tikrai nepamenu kaip,bet į visą tą veiksmą kažkaip įsitraukia ir blogiukas,kuris irgi įsimyli tą pačią merginą,bet ji jau ruošiasi tuoktis su savo sužadėtiniu (geriečiu),tačiau ir pati nenorėdama įsimyli jį ir man atrodo buvo kažkaip,kad ji dvejojo su kuriuo likti,o tas gerietis sužinojęs,kad ją myli ir blogietis kažkaip pradėjo su juo kovot gal net vienas kitą nušaut norėjo...ir va pačioje pabaigoje neprisimenu su kuo ji liko ar su tuo geriečiu ar blogiečiu,bet man atrodo,kad blogiukas pamilęs tą merginą pradėjo keistis ir pan.Žodžiu tikrai labai labai seniai žiūrėjau per BTV ir gal kas netyčia iš mano nelabai kokio aprašymo žino koks čia filmas 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2010 06 06, 09:57)

Diana24, 06 Bir 2010 - 09:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Diana24, 06 Bir 2010 - 09:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Sveikos merginos 4u.gif Kadangi daugiau žinote apie bolivudo filmus norėjau parašyti ir paklausti gal kas žino koks čia filmas apie kurį parašysiu...kažkada labai seniai jį žiūrėjau,labai patiko,bet kadangi nežinau nei pavadinimo,nei aktorių vardų ar pavardžių negaliu niekaip jo rasti unsure.gif  Gal kas man pagelbės...
  Filmo pradžioje rodė berods universitetą,o gal net mokyką gerai nepamenu ir veiksmas sukosi apie du jaunuolius.Vienas pavyzdingas mokinys,gerai išauklėtas vaikinas,o kitas "velnių priėdęs",blogiukas,vietinės gaujos narys (man atrodo rodydavo kaip vis su motociklu važindėvo rolleyes.gif ) Ir jie abu labai nesutarė tarpusavyje na kaip ir nebūtų keista...paskui rodo kaip jie baigia tą mokylą ar universitetą ir kiekvienas pasuka savais keliais.Iš pradžių rodo gerietį vaikiną kaip jam puikiai sekasi ir jis susipažįsta su mergina,jie draugaja viskas puiku ir gerai ir jau tikrai nepamenu kaip,bet į visą tą veiksmą kažkaip įsitraukia ir blogiukas,kuris irgi įsimyli tą pačią merginą,bet ji jau ruošiasi tuoktis su savo sužadėtiniu (geriečiu),tačiau ir pati nenorėdama įsimyli jį ir man atrodo buvo kažkaip,kad ji dvejojo su kuriuo likti,o tas gerietis sužinojęs,kad ją myli ir blogietis kažkaip pradėjo su juo kovot gal net vienas kitą nušaut norėjo...ir va pačioje pabaigoje neprisimenu su kuo ji liko ar su tuo geriečiu ar blogiečiu,bet man atrodo,kad blogiukas pamilęs tą merginą pradėjo keistis ir pan.Žodžiu tikrai labai labai seniai žiūrėjau per BTV ir gal kas netyčia iš mano nelabai kokio aprašymo žino koks čia filmas 4u.gif  ax.gif

Sveikos merginos 4u.gif Kadangi daugiau žinote apie bolivudo filmus norėjau parašyti ir paklausti gal kas žino koks čia filmas apie kurį parašysiu...kažkada labai seniai jį žiūrėjau,labai patiko,bet kadangi nežinau nei pavadinimo,nei aktorių vardų ar pavardžių negaliu niekaip jo rasti unsure.gif  Gal kas man pagelbės...
  Filmo pradžioje rodė berods universitetą,o gal net mokyką gerai nepamenu ir veiksmas sukosi apie du jaunuolius.Vienas pavyzdingas mokinys,gerai išauklėtas vaikinas,o kitas "velnių priėdęs",blogiukas,vietinės gaujos narys (man atrodo rodydavo kaip vis su motociklu važindėvo rolleyes.gif ) Ir jie abu labai nesutarė tarpusavyje na kaip ir nebūtų keista...paskui rodo kaip jie baigia tą mokylą ar universitetą ir kiekvienas pasuka savais keliais.Iš pradžių rodo gerietį vaikiną kaip jam puikiai sekasi ir jis susipažįsta su mergina,jie draugaja viskas puiku ir gerai ir jau tikrai nepamenu kaip,bet į visą tą veiksmą kažkaip įsitraukia ir blogiukas,kuris irgi įsimyli tą pačią merginą,bet ji jau ruošiasi tuoktis su savo sužadėtiniu (geriečiu),tačiau ir pati nenorėdama įsimyli jį ir man atrodo buvo kažkaip,kad ji dvejojo su kuriuo likti,o tas gerietis sužinojęs,kad ją myli ir blogietis kažkaip pradėjo su juo kovot gal net vienas kitą nušaut norėjo...ir va pačioje pabaigoje neprisimenu su kuo ji liko ar su tuo geriečiu ar blogiečiu,bet man atrodo,kad blogiukas pamilęs tą merginą pradėjo keistis ir pan.Žodžiu tikrai labai labai seniai žiūrėjau per BTV ir gal kas netyčia iš mano nelabai kokio aprašymo žino koks čia filmas 4u.gif  ax.gif

man kazkaip galvoje sukasi sitas filmas Rehnaa Hai Terre Dil Mein, jei ne tas, tai tikrai panasaus tipo. ax.gif
Atsakyti
Tikrai šitas! bigsmile.gif Labai jums dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F-S @ 2010 05 29, 19:48)

F-S, 29 Geg 2010 - 19:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

F-S, 29 Geg 2010 - 19:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

As si filma ziurejau hindi kalba, bet jos ten labai minimaliai, nes ten pagrinde angliskai kalba, tai suprast nebuvo sunku, bet turiu atsisiuntusi su anglu subtitrais, bet neperziurejau. del sutrumpinimo, tai nezinau. bet siaip ar taip jie daug filmu apkarpo, kokiu tikslu jie tai daro nezinau. o del sokiu, tai ten buvo lyg keletas dainu, bet siuolaikiniai bolyvudo filmai ir mazai dainu ir sokiu turi. seni filmai budavo apie 3 valandas, o dabartiniai vos iki dvieju istempia. Ryskiai praranda savo unikaluma ir grozi.
Papildyta:
QUOTE(Diana24 @ 2010 06 06, 10:25)

Diana24, 06 Bir 2010 - 10:25, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Diana24, 06 Bir 2010 - 10:25, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Tikrai šitas! bigsmile.gif  Labai jums dėkui 4u.gif

Tikrai šitas! bigsmile.gif  Labai jums dėkui 4u.gif

ner uz ka 4u.gif smagaus ziurejimo
Atsakyti
QUOTE(maria0812 @ 2010 06 06, 14:35)

maria0812, 06 Bir 2010 - 14:35, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

maria0812, 06 Bir 2010 - 14:35, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

seni filmai budavo apie 3 valandas, o dabartiniai vos iki dvieju istempia. Ryskiai praranda savo unikaluma ir grozi.

seni filmai budavo apie 3 valandas, o dabartiniai vos iki dvieju istempia. Ryskiai praranda savo unikaluma ir grozi.

tikrai nepritariu, kad filmai trumpeja. jie visad beveik iki 3h traukia. trumpesni paprastai ir beveik be dainu buva pritaiktyti vakarieciams, o rimtesni trunka ilgiau su sokiais ir visais blizguciais, kurie vakarieciams juokingi ir bereiksmei ax.gif
paskutiniai mano ziureti su Sallu:
Wanted 2,33h
Veer 2,25h
London dreams 2,21h
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 06 birželio 2010 - 13:12
QUOTE(fairynlovely @ 2010 06 06, 11:11)

fairynlovely, 06 Bir 2010 - 11:11, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

fairynlovely, 06 Bir 2010 - 11:11, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

tikrai nepritariu, kad filmai trumpeja. jie visad beveik iki 3h traukia. trumpesni paprastai ir beveik be dainu buva pritaiktyti vakarieciams, o rimtesni trunka ilgiau su sokiais ir visais blizguciais, kurie vakarieciams juokingi ir bereiksmei  ax.gif
Wanted 2,33h
Veer 2,25h
London dreams 2,21h

tikrai nepritariu, kad filmai trumpeja. jie visad beveik iki 3h traukia. trumpesni paprastai ir beveik be dainu buva pritaiktyti vakarieciams, o rimtesni trunka ilgiau su sokiais ir visais blizguciais, kurie vakarieciams juokingi ir bereiksmei  ax.gif
Wanted 2,33h
Veer 2,25h
London dreams 2,21h

nesakau, kad visi filmai, bet dauguma tikrai sutrumpejo, net jeigu ir turi muzikos ir sokiu.pvz:
Devdas 3,03h
Jodha Akbar 3.33h
kabhi alvida naa kehna 3.35h
kabhi khushi kabhie gham 3.31h
kal ho naa ho 3.04h
veer zaara 3.11h
mohabbatein 3.36h
khakee 3.13h
Baghban 3.03h

o cia 2010 filmai
My Name is Khan 2.41
Housefull 2.35