Cleo_27, 14 Geg 2010 - 08:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Cleo_27, 14 Geg 2010 - 08:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Šitie, kaip suprantu, naujesni

taip, sie naujesni
Cleo_27, 14 Geg 2010 - 08:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Cleo_27, 14 Geg 2010 - 08:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Šitie, kaip suprantu, naujesni
maria0812, 17 Geg 2010 - 14:34, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
maria0812, 17 Geg 2010 - 14:34, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
o as vis laiko surast negaliu normaliai paziuret koki filma, nors sarasas jau ilgas.(VEER, KURBAAN, DULHA MIL GAYA,HUM TUM AUR GHOST)
vakar pradejau ziuret, bet nebaigiau ziuret komedijos DO KNOT DISTURB(Govinda, Sushmita Sen, Lara Dutta, Ritesh Deshmukh ir Sohail Khan)
pries keleta menesiu ziurejau visai smagia komedija 3 IDIOTS ir izymuji MY NAME IS KHAN. Abu labai patiko.
F-S, 29 Geg 2010 - 21:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
F-S, 29 Geg 2010 - 21:44, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Kokia kalba ziurejai filma "My name is Khan"?As deja anglu ne taip gerai ikandu. SKaiciau forumuose, kad ji gerokai iskarpe. Jis vakarienciams ir amerikonams zymiai patrumpintas nei originalas. O ir neiprastai bollyvudo filmams ten mazai muzkios ir nera sokiu. Ar tiesa?
Diana24, 06 Bir 2010 - 09:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Diana24, 06 Bir 2010 - 09:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Sveikos merginos
Kadangi daugiau žinote apie bolivudo filmus norėjau parašyti ir paklausti gal kas žino koks čia filmas apie kurį parašysiu...kažkada labai seniai jį žiūrėjau,labai patiko,bet kadangi nežinau nei pavadinimo,nei aktorių vardų ar pavardžių negaliu niekaip jo rasti
Gal kas man pagelbės...
Filmo pradžioje rodė berods universitetą,o gal net mokyką gerai nepamenu ir veiksmas sukosi apie du jaunuolius.Vienas pavyzdingas mokinys,gerai išauklėtas vaikinas,o kitas "velnių priėdęs",blogiukas,vietinės gaujos narys (man atrodo rodydavo kaip vis su motociklu važindėvo) Ir jie abu labai nesutarė tarpusavyje na kaip ir nebūtų keista...paskui rodo kaip jie baigia tą mokylą ar universitetą ir kiekvienas pasuka savais keliais.Iš pradžių rodo gerietį vaikiną kaip jam puikiai sekasi ir jis susipažįsta su mergina,jie draugaja viskas puiku ir gerai ir jau tikrai nepamenu kaip,bet į visą tą veiksmą kažkaip įsitraukia ir blogiukas,kuris irgi įsimyli tą pačią merginą,bet ji jau ruošiasi tuoktis su savo sužadėtiniu (geriečiu),tačiau ir pati nenorėdama įsimyli jį ir man atrodo buvo kažkaip,kad ji dvejojo su kuriuo likti,o tas gerietis sužinojęs,kad ją myli ir blogietis kažkaip pradėjo su juo kovot gal net vienas kitą nušaut norėjo...ir va pačioje pabaigoje neprisimenu su kuo ji liko ar su tuo geriečiu ar blogiečiu,bet man atrodo,kad blogiukas pamilęs tą merginą pradėjo keistis ir pan.Žodžiu tikrai labai labai seniai žiūrėjau per BTV ir gal kas netyčia iš mano nelabai kokio aprašymo žino koks čia filmas
![]()
F-S, 29 Geg 2010 - 19:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
F-S, 29 Geg 2010 - 19:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: Kokia kalba ziurejai filma "My name is Khan"?As deja anglu ne taip gerai ikandu. SKaiciau forumuose, kad ji gerokai iskarpe. Jis vakarienciams ir amerikonams zymiai patrumpintas nei originalas. O ir neiprastai bollyvudo filmams ten mazai muzkios ir nera sokiu. Ar tiesa?
Diana24, 06 Bir 2010 - 10:25, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Diana24, 06 Bir 2010 - 10:25, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Tikrai šitas!
Labai jums dėkui
maria0812, 06 Bir 2010 - 14:35, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
maria0812, 06 Bir 2010 - 14:35, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
seni filmai budavo apie 3 valandas, o dabartiniai vos iki dvieju istempia. Ryskiai praranda savo unikaluma ir grozi.
fairynlovely, 06 Bir 2010 - 11:11, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
fairynlovely, 06 Bir 2010 - 11:11, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
tikrai nepritariu, kad filmai trumpeja. jie visad beveik iki 3h traukia. trumpesni paprastai ir beveik be dainu buva pritaiktyti vakarieciams, o rimtesni trunka ilgiau su sokiais ir visais blizguciais, kurie vakarieciams juokingi ir bereiksmei
![]()
paskutiniai mano ziureti su Sallu:
Wanted 2,33h
Veer 2,25h
London dreams 2,21h
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯