Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

Mariasim, ačiū už nuorodas, va tau balionėlis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2008 08 07, 19:04)
Mariasim, ačiū už nuorodas, va tau balionėlis  4u.gif

ner uz ka blush2.gif
Atsakyti
Na va, peržiūrėjau Umrao Jaan, kur vaidina porelė Aishwarya Rai ir Abhishek Bachchan wub.gif
Sakyčiau per daug ištęstas filmas (trunka 3val.) su neholivudine pabaiga verysad.gif Liūdna meilės istorija, bet man patiko rolleyes.gif flirt.gif
Atsakyti
Mariasim aciu uz nuorodas wub.gif per nakti kiek filmu prisisiunciau biggrin.gif reiks dabar laiko surasti ziureti thumbup.gif thumbup.gif

Mariasim,Latina tai judvi uz indu istekejusios? blush2.gif mirksiukas.gif idomu kaip susipazinote,kokios tradicijos jusu seimose blush2.gif nesupykit kad smalsauju,idomu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani* @ 2008 08 10, 07:52)
Mariasim aciu uz nuorodas  wub.gif per nakti kiek filmu prisisiunciau biggrin.gif reiks dabar laiko surasti ziureti  thumbup.gif  thumbup.gif

Mariasim,Latina  tai judvi uz indu istekejusios? blush2.gif  mirksiukas.gif idomu kaip susipazinote,kokios tradicijos jusu seimose blush2.gif nesupykit kad smalsauju,idomu  blush2.gif  4u.gif

MB- pakistanietis. susipazinom per interneta. mirksiukas.gif
o as perziurejau Naqaab(bobby deol, akshaye khanna, Urvashi Sharma) ir Marigol(Salman Khan ir Ali Larter). ziuret galima abu filmus, bet nieko ypatingo juose. Pirmasis gal daugiau intriguojantis, o antrasis siaip romantiska meiles istorija(meile tarp amerikietes ir indo), kurios eiga galima greit atspet.
Atsakyti
http://tfile.ru/foru...5808610c0a0e77f

čia daug indiškų filmų rusų kalba, tik reikia registruotis ir būt gerai parsisiuntus, neištrint, o pasydint,

Papildyta:
man ne tik indiški filmai patinka, bet ir moterų papuošalai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2008 08 17, 16:26)
http://tfile.ru/foru...5808610c0a0e77f

čia daug indiškų filmų rusų kalba, tik reikia registruotis ir būt gerai parsisiuntus, neištrint, o pasydint,
Papildyta:
man ne tik indiški filmai patinka, bet ir moterų papuošalai  wub.gif

Man jų papuošalai irgi nuostabūs...... Ir sariai...wub.gif Vis įlendu į indiškų daiktų parduotuvę ir ką nors prigriebiu..... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cleo_25: 24 rugpjūčio 2008 - 15:41
QUOTE(Cleo_25 @ 2008 08 24, 16:38)
Man jų papuošalai irgi nuostabūs......  Ir sariai...wub.gif  Vis įlendu į indiškų daiktų parduotuvę ir ką nors prigriebiu.....  4u.gif

sveikos,gal kuri pamenat filma kur berniukas sudauze vaza ir pamote matrodos supyko ,o jis baloj lauke gulejo tik nepamenu ar jis numire...gal kas prisiminsit kaip vADINAS smile.gif
Atsakyti
Sveiko indų filmų mėgėjos. Turiu puikią žinią-per BTV kievieną šeštadienį pradeda rodyti indų filmus thumbup.gif . Laikas-12.55.
Atsakyti
QUOTE(kimono @ 2008 09 11, 15:41)
Sveiko indų filmų mėgėjos. Turiu puikią žinią-per BTV kievieną šeštadienį pradeda rodyti indų filmus thumbup.gif . Laikas-12.55.

Labai gera žinia, tik kad laikas negeras parinktas verysad.gif
Atsakyti
Šiandien žiūrėjau per BTV filmą A Sublime Love Story: Barsaat (Ir vėl lis...), 2005 metų, vaidina Bobby Deol, Bipasha Basu, Priyanka Chopra, Gajendra Chouhan, režisierius Suneel Darshan. Man labai patiko..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2008 09 27, 17:27)
Šiandien žiūrėjau per BTV filmą A Sublime Love Story: Barsaat (Ir vėl lis...), 2005 metų, vaidina Bobby Deol, Bipasha Basu, Priyanka Chopra, Gajendra Chouhan, režisierius Suneel Darshan. Man labai patiko.....  4u.gif

Ir aš mačiau mirksiukas.gif Visai neblogas filmas wub.gif
Atsakyti