Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

QUOTE(Mariasim @ 2008 08 04, 00:26)

Labiausiai tau ačiū! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
kas megsta senesius indu filmus visai neblogi

aradhana(1969)- vaidina Sharmila Tagore, Rajesh Khanna. Meiles istorija. parsisiusti galima is torrents.ru
user posted image

muqaddar ka sikandar(1978)- vaidina Amitabh Bachchan,Amjad Khan,Rekha,Raakhee. Apie naslaicio berniuko gyvenimo istorija, meile. Atsiusti galima is torrents.ru
user posted image

Atsakyti
Turiu naujieną 4u.gif
Į Lietuvos kino teatrus platintojai atvežė indų filmą! Jį pradės rodyti nuo rugpjūčio 8 d. Filmas vadinasi "Kai mes susitikome....", vaidina Shahidas Kapooras, Kareena Kapoor, jis apibūdinamas, kaip spalvingas muzikalus ir romantiškas su melodingomis dainomis ir įspūdingais šokiais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2008 08 06, 16:57)
Turiu naujieną  4u.gif
Į Lietuvos kino teatrus platintojai atvežė indų filmą! Jį pradės rodyti nuo rugpjūčio 8 d. Filmas vadinasi "Kai mes susitikome....", vaidina Shahidas Kapooras, Kareena Kapoor, jis apibūdinamas, kaip spalvingas muzikalus ir romantiškas su melodingomis dainomis ir įspūdingais šokiais.  thumbup.gif

maciau sita filma, nieko tokia romatiska komedija. tik man nelabai patiko Kareenos vaidyba pradzioj filmo. g.gif
tai gal daugiau i lietuva uzves bolywoodiniu filmo, jei su situo pasiseks bigsmile.gif

na o as kol dar turiu laiko, pries gimstant vaikiukui, tai nepraleidziu progos paziuret filmu.
is naujausiu:

Jannat vaidina Emraan Hashmi, Sonal Chauhan. tai istorija apie vaikina, kuris mego labai greitai ir lengvai uzsidirbti pinigu ir bande zemej atrasti roju.
user posted image

kitas filmas Kismat Konnection, vaidina shahid kapoor, vidya balan. tai romantiska istorija apie jauna architekta, kuriam nesiseka susirast darbo. po apsilankymo pas cigone jo kelyje pasirode sekme
user posted image

dar vienas, kuris patiko ir manau tikmamas ziuret visai seimai
thoda pyar thoda magic, vaidina Saif Ali Khan, Rani Mukerji, Amisha Patel
tai 4 vaiku istorija, kurie neteko tevo, del vieno turtingojo kaltes. teismas paskiria tam turtuoliui kaip bausme uzauginti tuos vaikus.
user posted image

beje atradau viena puslapi, kuriame kaip suprantu galima ir parsisiusti filmu(bet mokamai), ir galima juos ziuret online(bet tiksliai nezinau ar reikia moket ar ne). pati bandziau ziuret viena filma, tai leido. bet tam saite reikia uzsiregistruoti
http://intv.ru/genre...re_id=26&page=7
Atsakyti
QUOTE(Mariasim @ 2008 08 07, 00:15)

Tu iš torrentų siunties filmus, taip? Aš kelis parsisiunčiau ir viskas, daugiau nebeleidžia. ten reikia ir pačiam dar nusiųsti, ar taip?
Atsakyti
QUOTE(Mariasim @ 2008 08 07, 00:15)
maciau sita filma, nieko tokia romatiska komedija. tik man nelabai patiko Kareenos vaidyba pradzioj filmo. g.gif
tai gal daugiau i lietuva uzves bolywoodiniu filmo, jei su situo pasiseks  bigsmile.gif

Būtų visai nieko, kino teatre daug įdomiau žiūrėt nei per TV, kad ir didelį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2008 08 07, 05:02)
Tu iš torrentų siunties filmus, taip? Aš kelis parsisiunčiau ir viskas, daugiau nebeleidžia. ten reikia ir pačiam dar nusiųsti, ar taip?

gyvenu ne lietuvoj, tai yra galimybes issinuomoti dvd, todel as nesisiunciu filmu. blush2.gif
o su torentais taip jau yra, kad ne tik tu siuntiesi, bet ir jiems duodi siusti kazka.

idedu keleta kitu nuorodu, gal kam praves

indu filmai online, bet deje indu kalba, yra keleta su angliskai titrais, taip pat yra dainu is filmu ir dar daug ko

torentai

dar vienas puslapis, is kurio galima siustis filmus. reikalinga registracija

cia galima rasti indu filmu, bet arba indu kalba, arba su angliskais titrais.

anksciau mano minetas puslapis, kuriame galima rasti nemazai indu filmu(rusu kalba), juos galima ziuret online.

mininova torentu puslapis, cia yra nemazai indu filmu, bet indu, anglu kalbomis,
Atsakyti
QUOTE(Mariasim @ 2008 08 07, 16:25)

Ačiū labai už info, būtinai peržiūrėsiu aciuks.gif O su angliškais subtitrais dar geriau, galėsiu kažkiek indų kalbos pasimokyti clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2008 08 07, 13:30)
Ačiū labai už info, būtinai peržiūrėsiu aciuks.gif O su angliškais subtitrais dar geriau, galėsiu kažkiek indų kalbos pasimokyti clap.gif

daug indisku televiziju kanalu daznai cia yra rodomi ivairus filmai. dazniausiai su angliskai titrais, bet ne visada.
kanalai, per kuriuos rodo filmus
b4umovie
zee cinema
star gold
zee tv(bet cia daugiau serialus rodo. tiksliai nepamenu, bet man atrodo, kad savaitgaliai rodo filmus)
zodziu, kas nores susiras, ka nors ziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariasim @ 2008 08 07, 18:54)

O galima paklausti, nelabai įtemą. Ar tau šiaip patinka indiški filmai ar yra kita priežastis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2008 08 07, 16:18)
O galima paklausti, nelabai įtemą. Ar tau šiaip patinka indiški filmai ar yra kita priežastis? blush2.gif

na man indiski filmai visa laika patiko ax.gif , bet po vedybu ypac biggrin.gif , mat mano vyras is tu krastu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariasim @ 2008 08 07, 19:42)
na man indiski filmai visa laika patiko ax.gif , bet po vedybu ypac  biggrin.gif , mat mano vyras is tu krastu. ax.gif

drinks_cheers.gif Iš kurio miesto? MB irgi iš ten pat ax.gif
Sorry, už poster_offtopic.gif
Atsakyti