Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

QUOTE(Mariasim @ 2008 05 07, 22:10)
va cia pasiziurek, gal ka nors rasi idomaus mirksiukas.gif

as is cia nerandu kur atsisiusti? gal cia ne per zmule??
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 05 26, 16:25)
as is cia nerandu kur atsisiusti? gal cia ne per zmule??

na cia torentai. bet cia kazkas minejo, kad nezino tu filmu pavadinimu rusiskai, tai manau cia galima ju rasti nemazai. o del parsiusintimo is cia, tai reiks pirma uzsiregstruoti tame saite, dar reikia tureti torentams parsisiusti programa
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As irgi jungiuosi prie indisku filmu megeju wub.gif labai norejau parsisiust per emule, bet kad ten devda 38dienas zada siust blink.gif o su tuo torent tai man tamsus miskas sad.gif nelabai as moku rusiskai skaityt... blush2.gif gal kas turi rusiskai arba angliskai isverstu filmu ir nepatingetu per skype atsiust? ax.gif (zuzu_lina) buciau laaaaabai dekinga wub.gif
Atsakyti
Turbut visos indu filmu megejos uzsiziurejo filmus ir nebeuzeina i sm sita skyrely hihihi.gif
Beje, Nodes aciuks.gif deka jau turiu "Devda" assa.gif
Atsakyti
na va perziurejau keleta naujesniu filmu. Jie buvo siaip sau.

Tashan Filmas siaip sau, bet galima ziureti. Labiausiai patiko viena daina Falak tak
user posted image

Bhootnath. Filmas apie vaiku tevu santykius. Cia ir paverkti buvo galima smile.gif
user posted image

Mere baap pehle aap. Komedija. Tikejausi geresnio filmo, bet ziureti galima. Patiko viena daina maine hawa ke paron pe.
user posted image

dar vienas Sarkar Raj. Politinis filmas. siaip man nelabai patinka politiniai, bet sita nusprendziau paziureti. visai neblogas. vaidina Bachchan seima (Amitabh Bachchan, Abhishek Bachchan ir Aiswarya Rai Bachchan)
user posted image

daugiau nei metai turiu viena indu filmo DVD, bet tik praeita savaitgali perziurejau. o ziurejau Waaris Shah. senovinis. apie poeta Waaris Shah ir jo tikraja gyvenimo meile. Patiko.
user posted image

kadangi vyksta pas mus remontas namuose, tai tik dvd ir tegaliu ziureti. Tai jau n- kartu perziureti, bet vis tiek ziuriu tuos filmus. todel parekomenduosiu keleta. Tai senesni filmai- 2004 metu. vienas is ju HULCHUL, apie seimu nesantaka, vaiku meile.
user posted image

kitas HUM TUM. romantiska komedija.
user posted image

dar vienas Main hoon na su Shahrukh Khan'u
user posted image

oj as cia biskiuka issipleciau. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau "Jodhaa Akbar" (2008), tai sakyčiau šiaip sau... Tikėjausi daugiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariasim @ 2008 07 08, 16:14)
na va perziurejau keleta naujesniu filmu. Jie buvo siaip sau.

O iš kur siuntiesi filmus? Bo man kol atsiunčia emule, tai ooooooij kiek laiko laukti reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariasim @ 2008 07 08, 15:14)

šaunuole daugiau tokiu issipletimu thumbup.gif . Jau žinau ka reiks atsisiųsti
QUOTE(Latina @ 2008 07 08, 20:46)
O iš kur siuntiesi filmus? Bo man kol atsiunčia emule, tai ooooooij kiek laiko laukti reikia doh.gif

Dar yra tokia programa Torrentai . Ar dar nesi girdėjus?
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2008 07 08, 18:46)

as nesisiunciu, nes pas mus galima issinuomuoti dvd. blush2.gif pabandyk siustis torentu pagalba, turetu buti greiciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

esu mėgėja indiškojo kino, bet man labiau patinka tie senieji filmai, kuriuos kadaise įgarsintus rusiškai rodydavo 4u.gif Ir labai labai ieškau vieno filmo, kuriame Mithun Chakraborty vaidino, vadinasi Guru, 1989 metų filmas. Gal kas žino, iš kur jį atsisiųsti, o gal kuri iš jūsų kokį DVD ar VHS turite? Jei norėtumėte parduoti ar pasidalinti, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Nesenai per TV rode "The Mistress of Spices" , gal kas ziurejo? Nors filmas ne indu, taciau indiskumo dvasios pakanka, o pagrindini vaidmeni atlieka Aishwarya Rai smile.gif

user posted image

Man filmo siuzetas pasirode nuobodokas ir netgi siek tiek kvailokas, ir galbut del to pats filmas silpnokas. O kaip jums?
Tiesa, o pagrindinis vyriskas herojus tai labai nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2008 08 03, 17:03)
Sveikutės  4u.gif

esu mėgėja indiškojo kino, bet man labiau patinka tie senieji filmai, kuriuos kadaise įgarsintus rusiškai rodydavo  4u.gif Ir labai labai ieškau vieno filmo, kuriame Mithun Chakraborty vaidino, vadinasi Guru, 1989 metų filmas. Gal kas žino, iš kur jį atsisiųsti, o gal kuri iš jūsų kokį DVD ar VHS turite? Jei norėtumėte parduoti ar pasidalinti, būčiau labai dėkinga  4u.gif

is cia galima atsisiusti, tik reikia prisiregistruoti mirksiukas.gif
Atsakyti