Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

QUOTE(Mariasim @ 2008 04 13, 22:46)
man labai patinka indu filmai. is naujausiu siulau pasiziureti "Race". siaip kas megsta komedijas :"one two three" "Welcome" "Partner" "Rama Rama Kya Hai Dramaaa"Masti, Salaam Namaste, Munna Bhai M.B.B.S.(ir jo tesinys Lage Raho Munna Bhai) Aaja Nachle
meiles filmai: sitas vienas is senesniu "Ishq", is naujesniu Salaam-e-Ishq: A Tribute to Love,Om Shanti Om ,Jab We Met, Waqt: The Race Against Time,Kyon Ki, Veer-Zaara,Main Hoon Na, Cheeni Kum
senovinio tipo, istoriniai: Jodhaa Akbar,Eklavya: The Royal Guard,Guru, Umrao Jaan,Parineeta,Mangal Pandey: The Rising
dar verta paziureti "Black" , Kabul Express, Khuda Kay Liye(sitas ne indu, bet pakistanieciu)

Oho,kokį sąrašą pateikei ohmy.gif Aš kadangi tik pradedančioji indų filmų žiūrėjime, tai būtinai visus peržiūrėsiu, nes užsikabinau, tokie malonūs, gilūs, dvasingi filmai, po vakarietiškų tikra atgaiva wub.gif

Ką tik pažiūrėjau "Dil Chahta Hai" apie tris draugus iš Bombėjaus. Dabar tokia pakili,rami, maloni nuotaika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani* @ 2007 09 30, 11:06)
filmus siunciuosi per emule,uttorenta jau nemaza kolekcija yra filmu ,klipu ir dainu  biggrin.gif  ax.gif Paskutinis filmas kuri ziurejau lig siol is galvos neiseina  sitas: Fanaa

Ką tik žiūrėjau, blioviau ištisai dėl visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 05 13, 19:45)
Oho,kokį sąrašą pateikei ohmy.gif Aš kadangi tik pradedančioji indų filmų žiūrėjime, tai būtinai visus peržiūrėsiu, nes užsikabinau, tokie malonūs, gilūs, dvasingi filmai, po vakarietiškų tikra atgaiva wub.gif

Ką tik pažiūrėjau "Dil Chahta Hai" apie tris draugus iš Bombėjaus. Dabar tokia pakili,rami, maloni nuotaika wub.gif

vyras keikiasi, kai as uzsiprasau kokios meiles istorijos, jam jos neprie sirdies, jam labiau komiski patinka, o man kur tik paverkti biggrin.gif

cia tik dalis saraso, jei nori galiu daugiau pavadinimu parasyti, kuriuos esu maciusi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariasim @ 2008 05 14, 20:16)
cia tik dalis saraso, jei nori galiu daugiau pavadinimu parasyti, kuriuos esu maciusi.  blush2.gif

Pradžiai užteks biggrin.gif 4u.gif Vėliau gali prireikti smile.gif

QUOTE(oriole @ 2007 09 30, 12:59)
o neseniai ziurejau "Rang De Basanti" - irgi fainas. Pastarieji du filmai - istorine ir politine melodramos, tai tokie rimtesni.

Geras filmas... Priverčia susimąstyti.. Pradžioj taip smagiai žiūrėjau, galvojau toks lengvas bus apie jaunimą (aprašymo nebuvau perskaičius, žiūrėjau tik dėl Aamir Khan), bet paskui viskas taip pasisuko.. verysad.gif
Atsakyti
vienas is naujesniu filmu, kuris man patiko U, me aur hum , kur vaidina Ajay Devgan ir Kajol.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mariasim @ 2008 05 19, 00:31)
vienas is naujesniu filmu, kuris man patiko U, me aur hum , kur vaidina Ajay Devgan ir Kajol.

O, griebsiu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 18 gegužės 2008 - 23:33
QUOTE(Mariasim @ 2008 05 19, 00:31)

user posted image

Vertimo jam nera dar g.gif ar ziurejai su titrais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani* @ 2008 05 19, 05:37)
Vertimo jam nera dar  g.gif ar ziurejai su titrais? 4u.gif

as ziurejau su anglu titrais. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 05 15, 10:20)

1. Geras filmas... Priverčia susimąstyti.. Pradžioj taip smagiai žiūrėjau, galvojau toks lengvas bus apie jaunimą (aprašymo nebuvau perskaičius, žiūrėjau tik dėl Aamir Khan),
2.  bet paskui viskas taip pasisuko.. verysad.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

aha... verysad.gif

Atsakyti
sveikos gal kas turit pakvietima i torentus buciau dekinga 4u.gif linaule@yahoo.ie
man tai labai patiko filmas mohabbatein isimylejeliai dar vakar ziurejau begliai changer tai labai verkiau, beto dar geras savas vaikas tai asaros vaje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 23 gegužės 2008 - 09:11
QUOTE(linaule @ 2008 05 23, 09:09)
man tai labai patiko filmas mohabbatein isimylejeliai dar vakar ziurejau begliai changer tai labai verkiau, beto dar geras savas vaikas tai asaros vaje smile.gif

Mohabattein butu visai grazus filmas, bet man visiskai nepatiko savizudybes ideja schmoll.gif Mergina galejo rasti kita iseiti, nei palikti savo mylimaji viena visa gyvenima be jos kankintis cray.gif
Atsakyti
Aš įsigijau rimtą priklausomybę nuo filmo Bommarillu dainų video, žiūriu ir žiūriu per youtube doh.gif Tokie mieli ir muzika graži wub.gif

Bommani Geeste

Kadhalukku Kann

Appudo Ippudo

Lalu Darwaja

Atsakyti