Įkraunama...
Įkraunama...

Indų filmai

QUOTE(iingri @ 2008 02 05, 08:58)
O man tas filmas ''Papa'' nelabai patiko .

Rekomenduočiau pažiurėti filma ''Mest'_obmanutoj_zhensziny''  man labai patiko . JIs čia torrents.ru
user posted image
Dar labaiu patiko filmas "Bienie Serdca"  žiurėjau pora kartu išeilės  thumbup.gif . Jis irgi čia torrents.ru  o čia galima siusti per emule   thumbup.gif
user posted image

ACIU kad idejai nuorodele emules thumbup.gif siunciuosi ir as dabar labai noreciau ju daugiau atsisiusti bet kad as ju nerandu verysad.gif
Atsakyti
Kristulka25 čia tau mirksiukas.gif . Siusk ir žiurėk ir pasakok mums kurie filmai geriausi
emule thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iingri: 05 vasario 2008 - 16:27
QUOTE(iingri @ 2008 02 05, 16:26)
Kristulka25 čia tau  mirksiukas.gif .  Siusk ir žiurėk ir pasakok mums kurie filmai geriausi
emule thumbup.gif

aciukas tau 4u.gif nuejau as i ta ShareReactor.ru pasidariau anra MELODRAMOS ir atidrineju kiekviena filma doh.gif doh.gif nu zinokit radau ir indu filmu daug thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif uzsistaciau kad siustu tik nezinau kada atsisius bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2008 02 05, 16:26)
Kristulka25 čia tau  mirksiukas.gif .  Siusk ir žiurėk ir pasakok mums kurie filmai geriausi
emule thumbup.gif

ogo kiek ten filmu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristulka25: 05 vasario 2008 - 18:37
Labukas, gal zinote is kur parsisiusti indu filma "Mylek ir tikek"? g.gif
Per torenta arba dc++ ax.gif
Labai grazus filmas.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Radha @ 2008 02 04, 21:58)
Skaiciau, kad si menesi pasirodys naujas filmas su Aishwarya : "Jodhaa Akbar"  4u.gif  Turetu buti neblogas, grazus kostiumai, muzika, XVI amzius  thumbup.gif  Gaila tik, kad dar e-mulej jo neranda  g.gif
http://www.jodhaaakbar.com/

Susidomėjau ir aš šituo filmu. prisiminiau pauglystę, kaip verkdavom kino teatruose. blush2.gif Labai įdomu pasidarė ar daug kuo pasikeitė dar statomi indų filmai. Radau šį filmą puslapyje torrents.ru. Siunčiuosi. ax.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau Taare Zameen Par/Every child is special, sužavėta ir be žodžių thumbup.gif Apie vaiką, kuris turėjo sunkumų, o tėvai (daugiau tėvas) jo nesuprato.

http://www.taarezameenpar.com/
Atsakyti
man labai patinka indu filmai. is naujausiu siulau pasiziureti "Race". siaip kas megsta komedijas :"one two three" "Welcome" "Partner" "Rama Rama Kya Hai Dramaaa"Masti, Salaam Namaste, Munna Bhai M.B.B.S.(ir jo tesinys Lage Raho Munna Bhai) Aaja Nachle
meiles filmai: sitas vienas is senesniu "Ishq", is naujesniu Salaam-e-Ishq: A Tribute to Love,Om Shanti Om ,Jab We Met, Waqt: The Race Against Time,Kyon Ki, Veer-Zaara,Main Hoon Na, Cheeni Kum
senovinio tipo, istoriniai: Jodhaa Akbar,Eklavya: The Royal Guard,Guru, Umrao Jaan,Parineeta,Mangal Pandey: The Rising
dar verta paziureti "Black" , Kabul Express, Khuda Kay Liye(sitas ne indu, bet pakistanieciu)
Atsakyti
QUOTE(Fructic @ 2008 03 31, 11:55)
Susidomėjau ir aš šituo filmu. prisiminiau pauglystę, kaip verkdavom kino teatruose.  blush2.gif Labai įdomu pasidarė ar daug kuo pasikeitė dar statomi indų filmai. Radau šį filmą puslapyje torrents.ru. Siunčiuosi. ax.gif

nu idomu butu pasiziureti ir man ta filma biggrin.gif o gal galetumet imest nuorodele is kur butent siunteisi si filma?? mirksiukas.gif RADAU IMETU NUORODELE IR JUMS SI FILMA VA CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristulka25: 04 gegužės 2008 - 15:42
Kam patinka indiški ne tik filmai, bet ir muzika, tai ši labai labai graži meilės daina Dheere Dheere se meri zindagi wub.gif wub.gif wub.gif . Iš filmo aashiqui. Reiktų pažiūrėti, turėtų visai neblogas būti. ax.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu as ir vel pamegau indiskus filmus, wub.gif
bandau siustis per zmule bet nelabai randu, pagal ju pavadinus verysad.gif gal galetumet rekomenduoti kokius, ir bent rusiskais pavadinimais butu lengviau atsirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asteriksas @ 2008 05 07, 13:46)
Paskutiniu metu as ir vel pamegau indiskus filmus,  wub.gif 
bandau siustis per zmule bet nelabai randu, pagal ju pavadinus  verysad.gif  gal galetumet rekomenduoti kokius, ir bent rusiskais pavadinimais butu lengviau atsirinkti  4u.gif

va cia pasiziurek, gal ka nors rasi idomaus mirksiukas.gif
Atsakyti