Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(agvill @ 2009 09 12, 21:30)
sutinku geras tusas Hypnose, bet man jis budavo tik geras is USA . kaip tik LT nusipirkdavau visiskai kita kokybe budavo greit sutirstedavo vienu zodziu kiek LT pirkau tiek nusivyliau

bet siaip  sutinku HYPNOSE tikrai geras tusas

As turejau irgi visada ne is LT pirktus ax.gif LT nebandziau pirkti.. Hr tusa turejau LT pirkta, tai nepatiko, bet nezinau ar del to kad is LT, bet labai greitai isdziuvo ir susiburbuliavo kazkodel..
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2009 09 12, 22:36)
Turėjau tokį, man jis labai šlapias kažkoks  g.gif Pasidažai ir dar ilgai jauti šlapias blakstienas  blush2.gif

Zinok kol nepasakei nepastebejau to,kazkaip as juo nesiskundziu.
Atsakyti
Užsisakiau šiandien šitą Cover Girl tušą, daug kas man jį rekomendavo, įsitikinsiu pati, ar tikrai toks geras smile.gif
user posted image
Atsakyti
Isbandziau Maybilline Lash Stilleto rolleyes.gif Tiesa sakant buvau pasiskaicius, kad nelabai jis kox, bet... labai patiko thumbup.gif Graziai atskiria ir pailgina, ir man netgi tankina, o gal cia tik atrodo taip, nes graziai atskiria biggrin.gif Tik tiek, kad is USA tas tusiukas, taigi, ar jis toks pats geras LT nezinau... Turiu praktikos, kad visos priemones LT siaip zymiai prastesnes nei USA doh.gif
Atsakyti
[quote=Evelinna,2009 09 15, 09:17]
Isbandziau Maybilline Lash Stilleto rolleyes.gif Tiesa sakant buvau pasiskaicius, kad nelabai jis kox, bet... labai patiko thumbup.gif Graziai atskiria ir pailgina, ir man netgi tankina, o gal cia tik atrodo taip, nes graziai atskiria biggrin.gif Tik tiek, kad is USA tas tusiukas, taigi, ar jis toks pats geras LT nezinau... Turiu praktikos, kad visos priemones LT siaip zymiai prastesnes nei USA doh.gif

butent ir pas mane tas pati patirtis, kad LT visos kosmetikos priemones zymiai prastesnes kokybes doh.gif nei pirktos uzsienyje
Atsakyti
QUOTE(Natalija;D @ 2009 09 12, 16:53)
Aš dedu diiidžiulį pliusą MF masterpiece max  4u.gif  Mano blakstienos ilgos, tačiau tiesios kaip lentos ir plonos. O su šiuo tušu viskas kitaip - blakstienos gana pariestos, storos, dailiai atskirtos.  bigsmile.gif

man ir sitas tusas thumbup.gif jau antra is eiles nusipirkau. graziai padazo, netrupa thumbup.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju Max Factor False Lash Effect, tikrai labai patinka kaip padazo blakstienas, jos buna ryskios, nesulipe, tik pats tusas pakankamai greitai dziusta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 09 15, 14:58)
Siuo metu naudoju Max Factor False Lash Effect, tikrai labai patinka kaip padazo blakstienas, jos buna ryskios, nesulipe, tik pats tusas pakankamai greitai dziusta 4u.gif

drinks_cheers.gif Ir aš tokį naudoju, labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 11, 11:08)
As isimylejau savo blakstienas materpiece max deka thumbup.gif Maciau akcija, kad "droge" jis tik 28 Lt g.gif  Pirkau savo pries menesi - tepa puikiai, bet matyt griebsiu dar viena nail.gif

O iki kada akcija gal isidemejai? Man taip pat sis tusas labai patiko, kaip tik dabar ji naudoju. Bet kai nusipirkau, tai toks neskystas buvo, kaip kad pradarytas ar panaudotas doh.gif Pirkau is sarmos. Emiau is galo, galvojau, kad gal nebus prasuktas. Nu kazkoks siaubas blink.gif Nezinau is kur pirkt tusa, kad buciau garantuota, jog nebus prasuktas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 09 15, 14:58)

Man sitas irgi super, jau 3 menesius naudoju ir dar galo nesimato, nesudziuves visiskai 4u.gif Dar is mylimiausiu butu HR leopardinis wub.gif
Atsakyti
geriausi maxfactor tusai. esu turejusi masterpiece, dramatic look ir 2000 colorie thumbup.gif
Atsakyti
Kaip jums Max Factor '2000 calorie'? Dazymas man idealus, bet atrodo jau dziut pradeda, o turiu tik apie menesi ji kolkas g.gif Kad nebuvo prasuktas ir sviezia pirkau, tai garantija, bet toks pas mane pirmakart, tai nezinau tik vienai man taip ar cia normalu.... ax.gif Uztai MF 'Volume couture' dziugina mane kasdien vis labiau ir labiau (jau ir Covergirl 'lashblast' uzmirsus - tiksliau uzmirsus todel, kad vandeniui atsparus (subludijau toki nusipirkdama vasarai)). Dar stovi sandeliuke Dr. Hauschka 'volume mascara', tai visai noriu, kad pasibaigtu koks turimas tusas - greiciau si isbandysiu. biggrin.gif
Atsakyti