Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

Gal kas nors jau isbande si? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karamele. @ 2009 10 17, 22:37)
Sveikos  smile.gif

turiu toki klausimeli, o koki tuso sepeteli mieliau renkates? turiu omenyje ar  plastikini ar seruota (nzn kaip kitaip pasakyti) tikiuosi suprasite ko klausiu  4u.gif

man kazkodel guminiai nepatinka, neiseina graziai pasidazyt, tai visad renkuos paprasta. na cia jau kiekvienai skirtingai:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele. @ 2009 10 17, 21:37)
Sveikos  smile.gif

turiu toki klausimeli, o koki tuso sepeteli mieliau renkates? turiu omenyje ar  plastikini ar seruota (nzn kaip kitaip pasakyti) tikiuosi suprasite ko klausiu  4u.gif

As renkuosi tusa, o ne sepeteli rolleyes.gif Yra geru tusu guminiais sepeteliais, yra geru tusu klasikiniais sepetukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 19, 10:41)
As renkuosi tusa, o ne sepeteli rolleyes.gif

o kas sudaro tušą? Šepetėlis ir masė g.gif Tai manau, kad beveik viskas ir priklauso nuo šepetėlio g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 19, 14:23)
o kas sudaro tušą? Šepetėlis ir masė  g.gif  Tai manau, kad beveik viskas ir priklauso nuo šepetėlio  g.gif

Gaila nepacitavot antros F_A sakinio dalies - ten butent tiksliai ir pasakyta kad ne nuo to ar guminis, ar paprastas sepetelis priklauso koki tusa rinktis.

Bet savo paaiskinimu pasaket tiek pat wink.gif Na priklauso nuo sepetelio, bet visi guminiai nedazo vienodai, o paprasti irgi nedazo visi vienodai. Esme konkreciam tuse ir konkreciam sepetelyje (jo formoje ir pan).
Atsakyti
Man labiau patinka paprastas sepetelis blush2.gif
Atsakyti
Man guminiai sepeteliai visai nepatinka rolleyes.gif nemoku turbut jais dazytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 19, 13:23)
o kas sudaro tušą? Šepetėlis ir masė  g.gif  Tai manau, kad beveik viskas ir priklauso nuo šepetėlio  g.gif

matau uz mane jau atsake shopingas biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

naudoju šį rimmel'io. labai patiko, kai nusipirkau. ir tas guminis banguotas šepetėlis, ir patiko tai, kad tai buvo pirmasis tušas, su kuriuo pradėjau dažytis apatines blakstienas ir neišsimaliavojau aplink. ir akys atrodo išraiškingos, ir kažkokių efektų jis man priduoda, lyg ilgesnės blakstienos. na žodžiu šis buvo vertas pinigėlių ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 10 19, 17:29)
user posted image

naudoju šį rimmel'io. labai patiko, kai nusipirkau. ir tas guminis banguotas šepetėlis, ir patiko tai, kad tai buvo pirmasis tušas, su kuriuo pradėjau dažytis apatines blakstienas ir neišsimaliavojau aplink. ir akys atrodo išraiškingos, ir kažkokių efektų jis man priduoda, lyg ilgesnės blakstienos. na žodžiu šis buvo vertas pinigėlių  ax.gif  4u.gif

O kokia jo kaina? Nebyra jis? Jis toks gal labiau rieciantis, ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 10 19, 18:39)
O kokia jo kaina? Nebyra jis? Jis toks gal labiau rieciantis, ne?  4u.gif

geras klausimas, nes pirkau gal prieš mėnesį, nebepamenu net... bet mokėjau 30-40Lt, tame tarpe. pirkau eurokose. kadangi stengiuosi su rietikliu neriesti, tai, mano manymu, ir pariečia jis, ir pailgina. nu man idealus tiesiog, kol idealesnių neišbandžiau 4u.gif o dėl trupėjimo tai ne, nepastebėjau, kad jis man nutrupėtų ax.gif

http://www.grietinel...sas_Sexy_Curves

čia aprašymas jo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Evut: 19 spalio 2009 - 18:03
QUOTE(*Evut @ 2009 10 19, 19:01)
geras klausimas, nes pirkau gal prieš mėnesį, nebepamenu net... bet mokėjau 30-40Lt, tame tarpe. pirkau eurokose. kadangi stengiuosi su rietikliu neriesti, tai, mano manymu, ir pariečia jis, ir pailgina. nu man idealus tiesiog, kol idealesnių neišbandžiau  4u.gif  o dėl trupėjimo tai ne, nepastebėjau, kad jis man nutrupėtų  ax.gif

http://www.grietinel...sas_Sexy_Curves

čia aprašymas jo  4u.gif

Raso kad iki 12val issilaiko bigsmile.gif O kazin pacioje parduotuveje neiseitu jo isbandyti? g.gif
Atsakyti