Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

Yves Saint Laurent MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS kas naudoja?Nusipirkau ir pasidare sulipes sepetukas unsure.gif turi taip but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2009 10 09, 22:45)
Yves Saint Laurent MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS kas naudoja?Nusipirkau ir pasidare sulipes sepetukas  unsure.gif  turi taip but?  g.gif

Turejau nekarta, neperku nes labai greit sudziusta. Sulipes sepetukas ir reiskia, kad tusas jau sudziuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2009 10 09, 12:52)
mano Lancome Hypnose eina i pabaiga... Patiko iskart kai pirma kart pabandziau ji, o dabar einant i pabaiga pasidare dar geresnis, tirstesnis, is vis blakstienas laaabai greit nudazau ryskiai  wub.gif  maniau pabandyt Hypnose Drama, bet cia ziuriu atsiliepimai nekokie, tai ta pati isigysiu, paprasta Hypnose  thumbup.gif

O kokia mazdaug kaina sio tusiuko?
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 10 10, 23:13)
O kokia mazdaug kaina sio tusiuko?

SM kosmetikos isparduotuvej uz 55-60lt galima rast 4u.gif
Atsakyti
O man visai tiko AVON astonishing lengths tušas, nors šiaip AVON produkcija manęs visai nežavi. Dar kai gavau galimybę septynis skirtingus Loreal ir Maybelline tušus išbandyti, tai galiu pasakyti, kad labai neblogas yra Loreal Lash architect ir Loreal Voluminous x 5 4u.gif Nors greičiausiai dauguma tušų neblogi, jei šviežūs...
Atsakyti
Lancome Hypnose tikrai labai geras tušas, pritariu mirksiukas.gif
Jį rekomendavau draugei, jai taip pat labai patiko.

Vasaros pabaigoj, jau baigiantis turimam tušui, nudrožiau į Sarmą pasibandyt ir kitų Lancom tušų, pagalvojau, kad pasižiūrėsiu, gal dar koks labiau patiks, tada iš braškių atsisiųsiu ax.gif
Tiesą sakant, buvau tikra, kad vėl pirksiu Hypnose... Bet netikėtai man dar labiau patiko Lancome Amplicils wub.gif
Man ilginti nereikia, nes ir taip ilgos blakstienos, jei pailginu, remiasi į akinių stiklus doh.gif Na, ne visada akinius nešioju, paprastai perku tankinantį tušą. O šis tarsi nei ilginantis, nei tankinantis, bet patankino ir labai gražiai atskyrė kiekvieną blakstieną ir gražiai užrietė wub.gif Kita pirkėja, pamačius, kaip mano akys atrodo, irgi jo užsimanė biggrin.gif
Tai nebelaukiau ir nusipirkau, tik štai, jau apie pusantro mėnesio naudoju ir tušas ėmė sparčiai džiūti verysad.gif Gaila...

user posted image

Esteé Lauder MagnaScopic Maximum Volume Mascara esu turėjus gal prieš porą metų ir šitas taip pat man labai patiko wub.gif pirmą kartą kai pasidažiau, tai buvo wow kokios blakstienos bigsmile.gif Ir tikrai labai ilgai nesudžiūvo. Manau, po Amplicils gal vėl pabandysiu
MagnaScopic g.gif arba Hypnose, dar neapsisprendžiau...
Tiesą sakant, manau, kad kažin ar labai gali padėti kitų nuomonės - reikia ant savęs viską išbandyti, tik tada galima rasti tai, kas būtent tau idealiai tiktų mirksiukas.gif Nes kai kurie čia labai išgirti tušai man visiškai netiko doh.gif

Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 09, 23:20)
Turejau nekarta, neperku nes labai greit sudziusta. Sulipes sepetukas ir reiskia, kad tusas jau sudziuvo  verysad.gif

nu sakes mad.gif pirkau lt net dvieju sav.nera o jau sulipes,drauge Londone pirko vasara tai naudojas ir niekas nelimpa cry.gif kas cia per nesamone...

Ieskau STORINANCIO,TANKINANCIO tuso,gal kas gali rekomenduoti?Bet ,kad nebutu ,kad pasidazai ir matos kaip kokia kose uztepta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2009 10 11, 15:23)
nu sakes  mad.gif pirkau lt net dvieju sav.nera o jau sulipes,drauge Londone pirko vasara tai naudojas ir niekas nelimpa  cry.gif kas cia per nesamone...

Ieskau STORINANCIO,TANKINANCIO tuso,gal kas gali rekomenduoti?Bet ,kad nebutu ,kad pasidazai ir matos kaip kokia kose uztepta  doh.gif

man tas irgi greit isdziuvo, mates kad nepilnai sunaudojau, bet jau tokia mase buvo, sulypusi, ir sepetukas baisus pasidare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2009 10 11, 14:43)
Tai nebelaukiau ir nusipirkau, tik štai, jau apie pusantro mėnesio naudoju ir tušas ėmė sparčiai džiūti  verysad.gif Gaila...

Man Amplicils irgi labai greit sudžiuvo, tai po poros mėn pabandžiau jį "atgaivinti" šiltame vandenyje. Kuriam laikui padėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2009 10 11, 15:23)
Ieskau STORINANCIO,TANKINANCIO tuso,gal kas gali rekomenduoti?Bet ,kad nebutu ,kad pasidazai ir matos kaip kokia kose uztepta  doh.gif

Helena Rubinstein Lash Queen rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 10 11, 18:00)
Man Amplicils irgi labai greit sudžiuvo, tai po poros mėn pabandžiau jį "atgaivinti" šiltame vandenyje. Kuriam laikui padėjo smile.gif

Dėkui, jau bandau "gaivinimą" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2009 10 11, 14:23)
nu sakes  mad.gif pirkau lt net dvieju sav.nera o jau sulipes,drauge Londone pirko vasara tai naudojas ir niekas nelimpa  cry.gif kas cia per nesamone...

EL Sumptuous, EL Turbo lash, MF 2000 calorie arba HR Glorious rolleyes.gif
Atsakyti