Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(lotute @ 2009 10 04, 10:11)
gal nuorodele galetumet idėti  4u.gif

Nusiunciau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciusss @ 2009 10 04, 19:09)
o as gal pasirodysiu ne populiari ar nezinanti ko noriu,bet kiek tusu bandziau,tai jokie rimeliai ar lorealiai,gyvency ir tt man neitiko..  schmoll.gif  pats paciausias tai faberlico,toks sidabrinis thumbup.gif
mano blakstienos nera nei retos nei trumpos,tad gal del to,akys tiesiog ispudingos pasidazius  4u.gif  wub.gif

Didesnes nesamones nei sis tusas,nesu turejus.Atidariau,pabandziau ,ismeciau smile.gif Nieko jis man nepadaze
Atsakyti
Senai jau galvoju pirkt tokį tušą:
user posted image
L’Oreal Collagen Mascara

Ir neblogų atsiliepimų paskaičiau apie šitą:
user posted image
L'Oreal Telescopic

Kaip manot, kuris geresnis, norint ilgų gražių blakstienų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 10 06, 14:48)
user posted image
L’Oreal Collagen Mascara

user posted image
L'Oreal Telescopic

nei tas nei tas hihihi.gif

bet is siu dvieju 'blogybiu' rinkciausi antraji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 10 06, 17:34)

bet is siu dvieju 'blogybiu' rinkciausi antraji  biggrin.gif

O as pirmaji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 10 06, 19:34)

bet is siu dvieju 'blogybiu' rinkciausi antraji  biggrin.gif

Kodėl blogybės? ax.gif
Atsakyti
as rinkciausi pirmaji mirksiukas.gif antrojo sepetelis man jau toks ......schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 10 06, 14:48)

Na juk jie skirtingas funkcijas atliekantys tusai - net is sepeteliu tas matosi: pirmasis duoda tankumo, o antras ilgio. Tai ir rinktis reiketu ta, kokio efekto norit - jei norit ilgu blakstienu, imkit antra. wink.gif
Atsakyti
user posted image
nusipirkau pries pora dienu si tusa.Visai patinka,graziai atskiria blakstienas,nera skystas,kaip daugelis tusu kai yra nauji(tik del to galvoju ar neuzdzius greiciau),greitai gaunasi su juo pasidazyti,pailgina graziai wub.gif ir patankina.pries tai turejau masterpiece max is MF,palyginus siuos 2 tusus,2000 calorie gal net geresnis smile.gif nes dazo iskart tankiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 07 spalio 2009 - 09:31
QUOTE(Mertise @ 2009 10 07, 10:31)
user posted image
nusipirkau pries pora dienu si tusa.Visai patinka,graziai atskiria blakstienas,nera skystas,kaip daugelis tusu kai yra nauji(tik del to galvoju ar neuzdzius greiciau),greitai gaunasi su juo pasidazyti,pailgina graziai  wub.gif ir patankina.pries tai turejau masterpiece max is MF,palyginus siuos 2 tusus,2000 calorie gal net geresnis smile.gif nes dazo iskart tankiai

o siaip jis yra skirtas tankinimui ar ilginimui. man tai reiktu visko iskarto ilginimo, tankinimo, atskirimo blakstienu ir uzrietimo, net neisivaizduoju koki dabar pirkti koki tik nusiperku tiek tenka nusivilti, neatsirenku niekaip tuso, gal as kokia inoringa g.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 10 07, 10:56)
o siaip jis yra skirtas tankinimui ar ilginimui. man tai reiktu visko iskarto ilginimo, tankinimo, atskirimo blakstienu ir uzrietimo, net neisivaizduoju koki dabar pirkti koki tik nusiperku tiek tenka nusivilti, neatsirenku niekaip tuso, gal as kokia inoringa g.gif

parasyta ,kad tankinantis,bet ir pailgina labai thumbup.gif sepetelis uzrieciantis,bet as be rietiklio vis vien neapsieinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 07 spalio 2009 - 11:01
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 10 06, 13:48)
user posted image
L’Oreal Collagen Mascara

user posted image
L'Oreal Telescopic

volume collagen nerekomenduoju man greit sudziuvo
Atsakyti