Įkraunama...
Įkraunama...

Sidabro, akmens, kristalų mylėtojoms

lairam, o burbulų nebandei velti? Man prie akmenukų-stikliukų labai fainai atrodo ilguose vėriniuose, norėčiau kada ir pati pasidaryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 27, 22:47)
lairam, o burbulų nebandei velti? Man prie akmenukų-stikliukų labai fainai atrodo ilguose vėriniuose, norėčiau kada ir pati pasidaryti  unsure.gif

Burbulų turiu prisiruošusi, bet papuošalams dar nepanaudojau nieko. Reikės jau po truputuką juos įtraukti, nes ruduo, šalta, veltinis smile.gif . Kažkaip vasaros metu man vilna nelimpa biggrin.gif
Atsakyti
... naujienų gausa pasigirti negaliu, bet naujas vėrinukas yra. Dar prie jo labai dera auskarėliai...

35. Stiklo perlai, sidabras (Tibeto ir 925)
user posted image
Atsakyti
Puikus komplektas... ax.gif
Atsakyti
Tikrai, labai skoningas komplektukas smile.gif
Atsakyti
Ačiū už įvertinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Turiu šio bei to naujo, bet nufotografuoti negaliu. Viras išsivežė fotografuoklį biggrin.gif mūsų. Gal vėliau pavyks kiek papiškinti biggrin.gif
Atsakyti
As visada sakiau, kad vienas fotografuoklis vyrui, o kitas zmonai lotuliukas.gif
Turim dabar cia laukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pagaliau savo fotografuoklį atgavau lotuliukas.gif ... Jaučiu rašysiu Kalėdų seneliui laišką, kad man personalinį padovanotų blush2.gif ...

36. Lava, Svarovskio kristalai, sidabras
user posted image
37. Rožinis kvarcas, stiklas, sidabras
user posted image
38. RUDUO - Stiklas, sidabro ir sidabrinės detalės, sidabro užsegimai
user posted image
39. Rinkinys (vėrinys, apyrankė, auskarai) - Hematitas, Svarovskio kristalai, sidabras ir metalas, sidabro užsegimai
user posted image
40. Hematito auskarėliai iš arčiau
user posted image
41. Hematito vėrinys ir apyrankė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 02 spalio 2009 - 12:24
Oj, kokios naujieeeenos good.gif clap_1.gif
Ruduo man ypač superinis wub.gif
Atsakyti
Aha, ruduo su savo zaismingom ir ryskiom spalvom visai neatrodo rudeniskai... biggrin.gif
Labai grazus wub.gif
Atsakyti
Man irgi ruduo labiausiai i aki krito! wub.gif ir dar su hematitu grazus auskarai smile.gif
Atsakyti
Mergytės, labai malonūs Jūsų vertinimai ir dar maloniau, kad vis užsukate 4u.gif

32.
user posted image
PARDUOTA

20. Rodonitas, sidabras:
user posted image
PARDUOTA

22. Koralai, hematitas, sidabras, indiško sidabro užsegimai:
user posted image
PARDUOTA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 02 spalio 2009 - 19:40