Ačiū...įdomu tikrai...aš kažkada esu skaičiusi, kad netgi yra geriami lavos milteliai... bet dabar neberandu niekur...
Ačiū...
Na gi, na gi, koks prabangus vėrinys gavosi
QUOTE(diuni @ 2009 09 26, 11:34)
Ačiū...įdomu tikrai...aš kažkada esu skaičiusi, kad netgi yra geriami lavos milteliai... bet dabar neberandu niekur...
Ačiū...
Ačiū...
Tai, kad nėra už ką .
O kadangi apie lavą prabilome, tai įkeliu auskarėlius, kuriuose panaudoti lavos akmenėliai. Auskariukai elementarūs. Jų atsiradimo istorija tokia, kad tai yra draugei perverti-atnaujinti auskarai. Turėjo ji tuos vyšniukus, tačiau suverti jie buvo neaišku ant ko, detalės pajuodo ir pan. Paprašė, kad kažką sugalvočiau, nes baisiai mieli jai tie raudoni burbulai. Tai gavosi rezultate tokie vyšniukai, intarpas su stiklo akelėm ir lavos gabalėlis. Detalytės sidabrinės:
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 26, 11:40)
Na gi, na gi, koks prabangus vėrinys gavosi
Ačiuks . Mano pirmas vėrinys
QUOTE(lairam @ 2009 09 26, 12:05)
Ačiuks . Mano pirmas vėrinys
O, juk tikrai! Tai debiutas, sakyčiau
O aš jau irgi turiu savo namučius, tai labai prašom į svečius
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 26, 12:10)
O, juk tikrai! Tai debiutas, sakyčiau
Lekiuuuuuuu
Dar šio bei to įmetu:
33. Stiklas, Tibeto sidabras, sidabro 925 užsegimai:
34. Turkis, Tibeto sidabras, sidabro 925 užsegimai (neparduodamas):
33. Stiklas, Tibeto sidabras, sidabro 925 užsegimai:
34. Turkis, Tibeto sidabras, sidabro 925 užsegimai (neparduodamas):
QUOTE(lairam @ 2009 09 26, 09:07)
Labas rytas, aš truputuką vakar tinginė buvau . Galiu pademonstruoti tik paprastutį stiklo perliukų is sidabro vėrinį:
32.
32.
Paprasta, bet nuostabiai grazu. As siandien eidama i vestuves irgi paprastais perliukais pasipuosiau!
QUOTE(lairam @ 2009 09 26, 11:07)
Labas rytas, aš truputuką vakar tinginė buvau . Galiu pademonstruoti tik paprastutį stiklo perliukų is sidabro vėrinį:
32.
32.
Perlai, kokie jei bebutu (tikri ar stikliniai)- visada grazu.
Sveikos, mergykės, kaip šaunu palaikymo komandą turėti . Dėkoju Arunai ir Šuniuko mamai .
O dabar visai ne į temą, bet, kadangi neturiu ką parodyti, tai parodysiu ... Praeitą žiemą bandžiau truputuką vilną velti, tai eksperimentų rezultatai gavosi tokie:
O dabar visai ne į temą, bet, kadangi neturiu ką parodyti, tai parodysiu ... Praeitą žiemą bandžiau truputuką vilną velti, tai eksperimentų rezultatai gavosi tokie:
Labas rytelis!
lairam, tu čia vadini "truputuką"? Čia daug Man labiausiai tapkytės įstrigo ir gėlytė
lairam, tu čia vadini "truputuką"? Čia daug Man labiausiai tapkytės įstrigo ir gėlytė
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 27, 09:48)
Labas rytelis!
Malonu, kad patiko mano eksperimentai ir savęs ieškojimo vingiai . Tik galiu pasakyti, kad papuošalai iš akmens, kristalų, stiklo man yra artimesni negu veltinis . Kadangi pabandžiau ir vieno ir kito, tai galiu jau palyginti