Kas žadintuvėlį, o ką jau senatvė kankina... Užmiršau vakar žadintuvą išjungt, tai šian kai subliūvo jis visu balsu , vsio, miego nebėr. Pasivoliojau, pasivoliojau ir nebeužmigau
Šeštadienio negausus rezultatas - turkio skaldelės, Tibeto sidabro ir sidabruotų detalyčių rinkinėlis (apyrankė ir auskarėliai):
QUOTE(lairam @ 2009 10 10, 23:03)
Šeštadienio negausus rezultatas - turkio skaldelės, Tibeto sidabro ir sidabruotų detalyčių rinkinėlis (apyrankė ir auskarėliai):
nuostabu... brukstelk, kokia kainyte
QUOTE(Tomassella @ 2009 10 11, 13:02)
nuostabu... brukstelk, kokia kainyte
Smagu, kad patiko . Rezervuoju Tau ir laukiu ryt svečių
Nu lairam tai šaunuolė - tik spėjo pagaminti naujieną, o jau ją ir prigriebė
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 11, 21:47)
Nu lairam tai šaunuolė - tik spėjo pagaminti naujieną, o jau ją ir prigriebė
Aga, smagu, kai tik įdedi ir patinka jau kažkam. Viskas - iškeliavo mano turkiukai .
Labas vakaras,
aš jau visai pablūdau, bet šiandien atitrūkau nuo auskariukų ir, klausydama draugės patarimų, pagaminau savo berniukui štai ką :
aš jau visai pablūdau, bet šiandien atitrūkau nuo auskariukų ir, klausydama draugės patarimų, pagaminau savo berniukui štai ką :
ar patenkintas berniukas liko?
QUOTE(suniuko mama @ 2009 10 13, 19:04)
ar patenkintas berniukas liko?
Aga, vartė į visas puses ir nagrinėjo tuos visus padarus .
Reikės vakare kokį auskara pagaminti jau, pasiilgau nerealiai to proceso. kažkodėl noriu perlų
Ale turi nagus lairam , ko tik nesiimsi, viskas
lairam visų darbų meistrė Jau berniukas turėjo būti patenkintas labai
Labas vakaras, smagu, kad mano dekupažo pirmasis blyniukas patiko
... visai apleidau savo namus. Gyvenimas čia neverda, tai bent nakčiai įkelsiu kelias paprastas naujienas
Hematito, Tibeto sidabro apyrankė:
Tikrojo turkio, Tibeto sidabro auskarėliai:
Upinių perlų, Svarovskio kristalų, sidabro auskarėliai. Intarpėlis yra su stiklo akelėm:
... visai apleidau savo namus. Gyvenimas čia neverda, tai bent nakčiai įkelsiu kelias paprastas naujienas
Hematito, Tibeto sidabro apyrankė:
Tikrojo turkio, Tibeto sidabro auskarėliai:
Upinių perlų, Svarovskio kristalų, sidabro auskarėliai. Intarpėlis yra su stiklo akelėm: