Šuniuko mama, labai ačiū
O čia dedu dar kelis naujus paprastumėlius
Unakitas, Svarovskio kristalai, sidabras
Stiklas, stiklo perlai, Tibeto sidabras, sidabras
Labas rytas, pasidalinsiu savo vakar dienios įspūdžiais. Buvau vakar Vilniaus Europos prekybcebtryje. Pasidairiau papuošalų parduotuvėje . Na ir kainelės. Konkrečiai žiūrinėjau perliukus. Tai maniškiai auskarai (žemiau įdedu) ten kainuoja 165 Lt . Perlai mažučiai (5-6 mm), tikrai nėra idealiai apvalūs. Angliškas sidabro užsegimas. Kadangi tokia kaina, tai tikiuos, kad ir vielutė, iš kurios kilpeles darė, sidabrinė, o ne sidabruota... Skirtumai tarp mano auskarų ir tų brangiųjų: (1). Maniškiuose yra po 9 perliukus, o ten po 10. (2) Maniškiai guli paprastoje dėželėje, o anie kabo prabangioje vitrinoje
Taigi, Jūsų teismui auskarai už 165 Lt
Taigi, Jūsų teismui auskarai už 165 Lt
Lairam , Tu teisi...SM - tai čia iš viso atradimas akmenėlių ir kitų rankdarbių mylėtojoms...tiesiog klondaikas
QUOTE(diuni @ 2009 10 09, 08:44)
Lairam , Tu teisi...SM - tai čia iš viso atradimas akmenėlių ir kitų rankdarbių mylėtojoms...tiesiog klondaikas
Aš kažkaip nesinagrinėjau niekad tų kainų, o vakar laukiau vyro, turėjau laiko, tai užmečiau akį . Papasakojau vyrui, tai juokias iš manęs, kad rinkos analizės neatlikau . Gerai, kad neatlikau, nes pamačius tokias kaineles turbūt net nebūčiau pardėjus kažką daryti. Atbaidytų kainos
Tai va, kur lairam idėjų semiasi Auskariukai labai gražūs bet 165 litai - tai tikrai visai jau
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 09, 08:51)
Tai va, kur lairam idėjų semiasi Auskariukai labai gražūs bet 165 litai - tai tikrai visai jau
Kiek tada kainuotų mano burbulai, kurių porai sunaudojau apie 50 perlų ir dar 24 Svarovskio kristalus???? . Iš tiek jau vėrinį galima pagaminti, tai kainelė kokius 500-600 Lt reikėtų dėti
QUOTE(lairam @ 2009 10 09, 08:47)
Aš kažkaip nesinagrinėjau niekad tų kainų, o vakar laukiau vyro, turėjau laiko, tai užmečiau akį . Papasakojau vyrui, tai juokias iš manęs, kad rinkos analizės neatlikau . Gerai, kad neatlikau, nes pamačius tokias kaineles turbūt net nebūčiau pardėjus kažką daryti. Atbaidytų kainos
Iš tiesų , tai tos kainos ten kaip ir suvokiamos... nes ten yra visa gaminio savikaina ir , aišku , pelno procentas nedidelis...
O čia SM yra hobi...todėl tikroji tų gaminių vertė niekaip nesiekia net savo savikainos, kadangi laikas skirtas hobiui kaip ir šiuo atveju neįvertinamas pinigais...tiesiog malonumas
QUOTE(diuni @ 2009 10 09, 09:02)
Iš tiesų , tai tos kainos ten kaip ir suvokiamos... nes ten yra visa gaminio savikaina ir , aišku , pelno procentas nedidelis...
O čia SM yra hobi...todėl tikroji tų gaminių vertė niekaip nesiekia net savo savikainos, kadangi laikas skirtas hobiui kaip ir šiuo atveju neįvertinamas pinigais...tiesiog malonumas
Pilnai sutinku, nes man tikrai nėra tikslo užsidirbti, Tiesiog labai smagus užsiėmimas, tai baisingai džiaugiuos, kai kažkam kažkas patinka ir nusiperka, tai tada galiu vėl akmenų prisipirkti .
Jeigu pati neatrasčiau šio mielo užsiėmimo, tai galėčiau sau leisti geriausiu atveju dvi poras auskarų visiems gyvenimo atvejams , visam guvenimui
QUOTE(lairam @ 2009 10 09, 09:09)
Pilnai sutinku, nes man tikrai nėra tikslo užsidirbti, Tiesiog labai smagus užsiėmimas, tai baisingai džiaugiuos, kai kažkam kažkas patinka ir nusiperka, tai tada galiu vėl akmenų prisipirkti .
Jeigu pati neatrasčiau šio mielo užsiėmimo, tai galėčiau sau leisti geriausiu atveju dvi poras auskarų visiems gyvenimo atvejams , visam guvenimui
Tai va...man irgi, tiesiog -akmenėlių manija...ir ką daryt...
QUOTE(diuni @ 2009 10 09, 09:10)
Tai va...man irgi, tiesiog -akmenėlių manija...ir ką daryt...
Ką raryyyyyyyt, ogi auskarus . Ir nevaikščioti į pardes papuošalų
QUOTE(lairam @ 2009 10 09, 09:12)
Ir nevaikščioti į pardes papuošalų
Aga, aš jau į tas parduotuves einu tik dėl smalsumo - į kainas paspoksoti ir modeliukus pažiūrėti Bet jau seniai nieko neperku, nes neturiu, kur savo prigamintų grožių dėti Kolegos net juokiasi - kiekvieną dieną vis su naujais auskarais ateinu
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 09, 09:17)
Aga, aš jau į tas parduotuves einu tik dėl smalsumo - į kainas paspoksoti ir modeliukus pažiūrėti Bet jau seniai nieko neperku, nes neturiu, kur savo prigamintų grožių dėti Kolegos net juokiasi - kiekvieną dieną vis su naujais auskarais ateinu
Dėl modeliukų, tai nieko naujo ten nepamačiau. Palyginus ką pamatau SM, tai pardėse niekalas . Tik SM aišku kainų tokių nematau