Įkraunama...
Įkraunama...

Sidabro, akmens, kristalų mylėtojoms

Sveikos, Super mamytės ir Super tėveliai (kiek žinau, tai ir jie čia, nors ir retai, bet užeina mirksiukas.gif ), gan ilgai pati vis užsukdavau į rankdarbių skyriuką pasižiūrinėti, kas ir ką gamina. Karts nuo karto pati kažką užsisakydavau ir užsisakau… Taip besižvalgydama, besigrožėdama ir labai pavydėdama pati nusprendžiau pabandyti šį bei tą sukurti… Buvo nedrąsu pasirodyt, bet pasirodžiau, o kitos auksarankės mane draugiškai priėmė. AČIŪ JOMS LABAI LABAI. Bandymai kiek užsitęsė ir jų atsargų prisikaupė, todėl nuprendžiau savo temukę atidaryti ir platesniam rateliui pasirodyti. Rašykite drąsiai, kas kam patiko , kas nepatiko. Nepyksiu (bent jau stengsiuos).
Gyvenu Vilniuje, bet jeigu kažką išsirinksite, tai atsiųsiu bet kur ;-).
Taigi, įkelsiu kelis darbelius, o visus galėsite peržiūrėti albumėlyje. Labai labai dėkoju visoms ir visiems už bet kokį dėmesį ir skirtą man laiką.

1.Na ką, vasarėlė pralėkė kosminiu greičiu. Laikas susitikti su grupiokais, kursiokais ir pasiausti prieš mokslų pradžią diskotekoje (man šis etapas jau praėjęs ). Auskariukai žaižaruojantys, priklausomai nuo apšvietimo. Pagaminta iš Svarovskio kristalų, stiklo, užsegimai sidabriniai (sidabras 925).
user posted image

2. Šermukšniukai - Pagaminta iš Svarovskio kristalų, užsegimai sidabriniai (sidabras 925).
user posted image

3. Tūkstantmečio Lietuva - Šiemet Lietuvai 1000 metų, Lietuva mini Baltijos kelio dvidešimtmetį... Niekad nebuvau labai didelė patriotė, tačiau man gyventi Lietuvoje gera, džiaugiuosi, kad esame laisvi, kad mano mažylio pirmieji žodžiai yra tariami lietuvių kalba... Būtent šioms datoms paminėti sukūriau auskariukus, kurie simbolizuoja mūsų vėliavą. Pagaminta iš žadeito, koralų ir skaldos, užsegimai sidabriniai (sidabras 925)

user posted image
Atsakyti
4. Drugelių šokis - stiklas, metalas, sidabro kabliukai
user posted image
5. Svarovskio kristalai, sidabras
user posted image
6. Unakito magija - unakitas, sidabras
user posted image
Atsakyti
7. Nefritas - sidabruoti rankų darbo intarpėliai, sidabro užsegimai
user posted image

8. Serpantinas - akmuo serpantinas, metalizuota gėlytė, sidabro kabliukai
user posted image

9.Mėnulio akmens ir Svarovskio kristalų derinys. Sidabro užsegimai
user posted image

10. Kriauklė, Svarovskio kristalas, sidabras
user posted image

Atsakyti
11. Rudens spalvos.... - stiklas, sidabruotos detalės, sidabro užsegimai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 01 rugsėjo 2009 - 15:37
Sveikinu su nauja tema 4u.gif šitie gražūs wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 09 01, 16:40)
Sveikinu su nauja tema 4u.gif  šitie gražūs wub.gif

Ačiū, smagu, kad patinka 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveika...Smagu tavo darbus čia matyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 09 01, 17:25)
4u.gif Sveika...Smagu tavo darbus čia matyti 4u.gif

Laba, "kauptelėjosi" darbų, tai pagalvojau, kad gal jau ir temutę galima bandyti susikurti biggrin.gif
Atsakyti
Su įkurtuvėmis 4u.gif
Linkiu, kad šie namai visada būtų pilni svečių group.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2009 09 01, 21:45)
Su įkurtuvėmis 4u.gif
Linkiu, kad šie namai visada būtų pilni svečių group.gif

Ačiū, geras palinkėjimas thumbup.gif . Geri svečiai visada gerai mirksiukas.gif . Taigi užsukite maži ir dideli biggrin.gif .
Atsakyti
SVEIKA su naujais namuciais 4u.gif
Atsakyti
Su temos ikurimu, sekmes;)
Atsakyti