Sveikos, Super mamytės ir Super tėveliai (kiek žinau, tai ir jie čia, nors ir retai, bet užeina ), gan ilgai pati vis užsukdavau į rankdarbių skyriuką pasižiūrinėti, kas ir ką gamina. Karts nuo karto pati kažką užsisakydavau ir užsisakau
Taip besižvalgydama, besigrožėdama ir labai pavydėdama pati nusprendžiau pabandyti šį bei tą sukurti
Buvo nedrąsu pasirodyt, bet pasirodžiau, o kitos auksarankės mane draugiškai priėmė. AČIŪ JOMS LABAI LABAI. Bandymai kiek užsitęsė ir jų atsargų prisikaupė, todėl nuprendžiau savo temukę atidaryti ir platesniam rateliui pasirodyti. Rašykite drąsiai, kas kam patiko , kas nepatiko. Nepyksiu (bent jau stengsiuos).
Gyvenu Vilniuje, bet jeigu kažką išsirinksite, tai atsiųsiu bet kur ;-).
Taigi, įkelsiu kelis darbelius, o visus galėsite peržiūrėti albumėlyje. Labai labai dėkoju visoms ir visiems už bet kokį dėmesį ir skirtą man laiką.
1.Na ką, vasarėlė pralėkė kosminiu greičiu. Laikas susitikti su grupiokais, kursiokais ir pasiausti prieš mokslų pradžią diskotekoje (man šis etapas jau praėjęs ). Auskariukai žaižaruojantys, priklausomai nuo apšvietimo. Pagaminta iš Svarovskio kristalų, stiklo, užsegimai sidabriniai (sidabras 925).
2. Šermukšniukai - Pagaminta iš Svarovskio kristalų, užsegimai sidabriniai (sidabras 925).
3. Tūkstantmečio Lietuva - Šiemet Lietuvai 1000 metų, Lietuva mini Baltijos kelio dvidešimtmetį... Niekad nebuvau labai didelė patriotė, tačiau man gyventi Lietuvoje gera, džiaugiuosi, kad esame laisvi, kad mano mažylio pirmieji žodžiai yra tariami lietuvių kalba... Būtent šioms datoms paminėti sukūriau auskariukus, kurie simbolizuoja mūsų vėliavą. Pagaminta iš žadeito, koralų ir skaldos, užsegimai sidabriniai (sidabras 925)
4. Drugelių šokis - stiklas, metalas, sidabro kabliukai
5. Svarovskio kristalai, sidabras
6. Unakito magija - unakitas, sidabras
5. Svarovskio kristalai, sidabras
6. Unakito magija - unakitas, sidabras
7. Nefritas - sidabruoti rankų darbo intarpėliai, sidabro užsegimai
8. Serpantinas - akmuo serpantinas, metalizuota gėlytė, sidabro kabliukai
9.Mėnulio akmens ir Svarovskio kristalų derinys. Sidabro užsegimai
10. Kriauklė, Svarovskio kristalas, sidabras
8. Serpantinas - akmuo serpantinas, metalizuota gėlytė, sidabro kabliukai
9.Mėnulio akmens ir Svarovskio kristalų derinys. Sidabro užsegimai
10. Kriauklė, Svarovskio kristalas, sidabras
11. Rudens spalvos.... - stiklas, sidabruotos detalės, sidabro užsegimai.
QUOTE(monika 22 @ 2009 09 01, 16:40)
Sveikinu su nauja tema šitie gražūs
Ačiū, smagu, kad patinka
Sveika...Smagu tavo darbus čia matyti
QUOTE(diuni @ 2009 09 01, 17:25)
Sveika...Smagu tavo darbus čia matyti
Laba, "kauptelėjosi" darbų, tai pagalvojau, kad gal jau ir temutę galima bandyti susikurti
Su įkurtuvėmis
Linkiu, kad šie namai visada būtų pilni svečių
Linkiu, kad šie namai visada būtų pilni svečių
QUOTE(LadyO @ 2009 09 01, 21:45)
Ačiū, geras palinkėjimas . Geri svečiai visada gerai . Taigi užsukite maži ir dideli .
SVEIKA su naujais namuciais
Su temos ikurimu, sekmes;)