QUOTE(vigai @ 2007 10 19, 13:30)
Iš patirties: pasidariau 10 k vakuuminį masažą šį pavasarį, bet efekto stebuklingo nebuvo. Svoris liko tas pats apimtys irgi, celiulito gal šiek tiek mažiau. Iš visų mano ieškotų pigiausia buvo Neuromeda Kaune. Aš vis dėlto esu už bet kokį sportą, o masažus galima tik derinti prie jo...
10 k. užteks tik labai plonioms su "silpnu" celiulitu. Ne pirmos stadijos celiulitui 10 k. - tai tik pradzia.
Noriu patarti: Merginos, neikite iš karto daug kartu pas ta pacia masazistę. Jų darbai labai skyriasi. Geriau pabandykite vienam salone, paskui kitam. Zinau iš patirties. Vienos masažistės daro labai lėtai (tempa laiką), nemėgsta dirbti su taure (su voleliu joms lengviau, bet su taure efektyviau, taurė t.b. "nepastatyta" vienoj vietoj, o greitai vedžiojama po visą kūną - nuo pėdų iki kaklo)
Taigi pas viena masazistę jus nueisite 15 kartu, o pas kitą t.p. efektui užteks 10 kartų. Visada palyginkite.
As zinau, kad Kaune mano draugė daro ne salone, o paprastoj poliklinikoj ar ligoninėje (Savanoriu). Atrodo "katastrofiska" vieta, bet labai gera masažistė ir turi labai daug klienčių.
Aš pati iš Vilniaus ir pagal draugės patarimus buvau keliuose salonuose, bet, mano nuomone, labai verta Pamėnkalnio 25, pas Alviną. Bet pas ją sunkoka užsirašyti, ypač vakare.