Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

QUOTE(ANtk @ 2007 06 19, 10:19)

Papildyta:
Celiulito neimanoma panaikinti sporto treniruotemis. Populiariausia Rusijos dietologe M.Koroliova skiria savo pacientams-zvaigzdems iv.masazus. Apie tai pasakojo ir Anita Coi. Man masazu kursas kainavo 1200 Lt, bet rezultatas stulbinantis. Sportuoti as nemegstu, o plastine chirurgija man kainuotu 4-5 k. daugiau.

Nesutinku schmoll.gif jau antra savaite body fleksinuos mirksiukas.gif tikrai nyksta ta bjaurybe thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduosit ka Kaune? Pasidalinkit patirtim tongue.gif galvoju eiti i High Care , BLC pastate. Bet butu idomu suzinoti kas kur kaip ka smile.gif Aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(ANtk @ 2007 06 19, 08:19)
Gali nusipirkti. Efektyviausias aparatas Starvac kainuoja 17000 Lt. O paprastos bonkes, apie kurias raso mergaites tikrai be jokio vakuumo. Todel ju naudojimas netoks efektyvus.

tai juk nereik pirkt viso to didelio aparato yra maziuliukai skirti kaip tik paciai namie naudotis 4u.gif
as nesneku apie taures schmoll.gif
Atsakyti
Aš vaikštau į vakuuminius masažus. Rytoj eisiu i trečią procedūrą. Skausmas nerealus, bet grožis reikalauja aukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deivis2005 @ 2007 07 12, 19:14)
Nesutinku schmoll.gif jau antra savaite body fleksinuos mirksiukas.gif tikrai nyksta ta bjaurybe thumbup.gif

Ka tu darai?
Atsakyti
mano mama bodyfleksinasi (kvepavimo pratimai su raumenu itempimu) kiekviena ryta trumpai, bet anksciau kai rimtai tuo uzsieme tai tikrai nyksta celiulitas, bet cia tas pats kas sportuot, kurioms nepatinka, tai nepatiks ir body flex, nes pati turi daryti.
o celiulitas nyksta nes i organizma patenka zymiai daugiau deguonies ir vienu zodziu jis ten kazka padaro pasisikirsto ir tos limfos pradeda issivaikscioti lens.gif
nuo situ pratimu irgi ne kg krenta o apimtys mazeja.
Atsakyti
aš vakar buvau vaakuminiam pirmą kartą, likau labai patenkinta. Man tai visai maloni procedūra, truputį reikia pakentėti bet skauda ten kur vietos yra probleminės kuo vieta kūdesnė tuo mažiau skaudu. varysiu 10 procedūrų 4u.gif
Atsakyti
O nei vienai kapiliarai neišlenda po šitų vakuuminių procedūrų? Viena pažystama skundėsi, kad masažuotoja sakė jog nieko nebus, o išlindo kapiliarai taip kad dabar tik su lazeriu pasinaikina.

Atsakyti
Iš patirties: pasidariau 10 k vakuuminį masažą šį pavasarį, bet efekto stebuklingo nebuvo. Svoris liko tas pats apimtys irgi, celiulito gal šiek tiek mažiau. Iš visų mano ieškotų pigiausia buvo Neuromeda Kaune. Aš vis dėlto esu už bet kokį sportą, o masažus galima tik derinti prie jo...
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2007 10 19, 13:30)
Iš patirties: pasidariau 10 k vakuuminį masažą šį pavasarį, bet efekto stebuklingo nebuvo. Svoris liko tas pats apimtys irgi, celiulito gal šiek tiek mažiau. Iš visų mano ieškotų pigiausia buvo Neuromeda Kaune. Aš vis dėlto esu už bet kokį sportą, o masažus galima tik derinti prie jo...

10 k. užteks tik labai plonioms su "silpnu" celiulitu. Ne pirmos stadijos celiulitui 10 k. - tai tik pradzia.
Noriu patarti: Merginos, neikite iš karto daug kartu pas ta pacia masazistę. Jų darbai labai skyriasi. Geriau pabandykite vienam salone, paskui kitam. Zinau iš patirties. Vienos masažistės daro labai lėtai (tempa laiką), nemėgsta dirbti su taure (su voleliu joms lengviau, bet su taure efektyviau, taurė t.b. "nepastatyta" vienoj vietoj, o greitai vedžiojama po visą kūną - nuo pėdų iki kaklo)
Taigi pas viena masazistę jus nueisite 15 kartu, o pas kitą t.p. efektui užteks 10 kartų. Visada palyginkite.
As zinau, kad Kaune mano draugė daro ne salone, o paprastoj poliklinikoj ar ligoninėje (Savanoriu). Atrodo "katastrofiska" vieta, bet labai gera masažistė ir turi labai daug klienčių.
Aš pati iš Vilniaus ir pagal draugės patarimus buvau keliuose salonuose, bet, mano nuomone, labai verta Pamėnkalnio 25, pas Alviną. Bet pas ją sunkoka užsirašyti, ypač vakare.
Atsakyti
Siek tiek pasimokius galima ir pacioms tai pasidaryti namuose su vakuuminemis silikoninemis taurelemis. Bet jeigu nera pas ka paklaust, kaip gerai tai daryti, tai geriau nepradekit, nes melyniuotom kojom vaiksciosit.
Atsakyti
Galiu parekomenduot gerą masažuotoją Kaune. Dirba profesionaliai ir celiulitas tikrai nyks. Bet celiulitui naikinti reikia dar ir dietos laikytis ir sportuot truputi. Ir per dešimt dienu prieš bikinio sezoną pradėt gali būti per vėlai. Reikia iš anksto viską daryt wink.gif
Atsakyti