Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

Savaitę laiko Druskininkų vienoj sanatorijoj darė man vakuuminį masažą, šiaip nors ir trumpai, bet mini rezultatas pasijuto, manau, jei vaikščiočiau reguliariai - dar didesnis efektas būtų smile.gif
Atsakyti
As jau antra karta dabar po antro gimdymo darausi vakuumini masaza, labai man patinka ir rezultatai tikrai akivaizdus. Jeigu kam idomu tai vaikstau i Jasinskio g. 7 Vilnius, ten kazkoks grozio salonas ( be pavadinimo ), masazuoja starvac sp2 aparatu. Kaina perkant abonementa 10 kartu 630 LT. Jeigu kam bus idomu parasysiu masauzotojos numeriuka.
Atsakyti
Sveikos,

parekomenduokite Vilniuje kur darytis vakuuminį masažą už protingą kainą.

Dėkui 4u.gif

Astasa, parašyk į až numeriuką ir kiek kainuoja vienas kartas.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Vakuuminis masazas superinis dalykas wub.gif Bent jau man. Jau buvau 11 kartų ir tikrai matosi akivaizdus rezultatas, bet iki tol kol būsiu patenkinta, dar liko g.gif Vaikštau į Masažo kliniką Žukausko gatvėj, masažus vis nusiperku iš tų akcijų, tai gaunasi žymiai pigiau, vienas kartas apie 30 Lt thumbup.gif Bet čia 25 min, o jei norima 45 min, tai su akcija berods 59 kainavo, tad reikia stebėt ir gaudyt tas akcijas.
Atsakyti
Kaune daro masaza, limfodrenazinis vakuuminis.. nieko neismanau apie tai, bet jau po pirmo karto jauciausi 2kg lengvesne, apimtys labai sumazejo. aisku ejau daznai ir laikiausi masazistes nurodymu. pavyko nusikatyti antsvorio, daugiau pasitikejimo igyjau savimi, net draugas dziaugesi manim tokia pasikeitusia biggrin.gif tie masazai nepigus po 120 lt, bet verta aukotis del grozio wink.gif
Atsakyti
geras dalykas, dar tik tris kartus buvau per slaunis per dvi mano kritines vietas nukrito po tris cm smile.gif ziuresim kaip bus toliau.
Superinis dalykas smile.gif
Atsakyti
Aš vakuuminį masažą darydavausi su taurėmis... dabar jau kokius pusantrų metų esu aptingus, bet manau, kad reikės grįžti. Vienintelis minusas, kurį prisimenu, tai po pirmojo karto likusios kraujosruvos ir MB žvilgsnis jas pamačius smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti