Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

QUOTE(susidomejus @ 2010 01 13, 00:21)
Ar jau yra  rezultatai?

Aš tai rezultatus matau, nors aišku tai ne tik vakuminio masažo dėka, nes nuo rugsėjo su vyru lankom sportinių šokių kursus du kartus per savaitę ( krūvis pagrinde tenka kojom) ir stengiuosi tvarkingiau valgyti. Darbar jau darausi tik kas 3 dieną, nes labai skauda, nors gal šiek tiek persistengiu, o ir vyras negailina - sako, nori būt graži, tai kentėk smile.gif odai tai tikai tokia elastingesnė, gražesnė pasidarė, o ir apimtys man rods jau pamažėjo - nu bet tos mėlynės doh.gif
Atsakyti
Labas,

As dariaus vasara vakuuminius masazus, nu kad but kazkas stipriai pasikeite tai nepastebejau, o del skausmo tai as masazavaus pas tris masazistes, tai visos vienareiksmiskai teige, kad jokio didelio skausmo negali buti!!! Ir man nei karta nebuvo jokiu melyniu!!! O seip tai pasitaikius progai kartosiu, beje tas masazas yra veiksmingesnis jei i ji eini po infro pirties arba po vandens masazo tokioj dezej, neatsimenu kaip tikslaia vadinasi. Ir dar labai noreciau pabandyti lopoliptini masaza.
Atsakyti
QUOTE(Dowiliukxe @ 2010 01 21, 14:54)
Labas,

As dariaus vasara vakuuminius masazus, nu kad but kazkas stipriai pasikeite tai nepastebejau, o del skausmo tai as masazavaus pas tris masazistes, tai visos vienareiksmiskai teige, kad jokio didelio skausmo negali buti!!! Ir man nei karta nebuvo jokiu melyniu!!! O seip tai pasitaikius progai kartosiu, beje tas masazas yra veiksmingesnis jei i ji eini po infro pirties arba po vandens masazo tokioj dezej, neatsimenu kaip tikslaia vadinasi. Ir dar labai noreciau pabandyti lopoliptini masaza.

Kai daro profesionalas, jis tikrai geriau zino kaip daryt ir kaip turi but, namuose besimasazinancios pacios negali visko zinot ir patirties turi tik su savim. Tai ir melynes atsiranda ir kapiliarai islenda. Melynes dingsta, o kapiliarai lieka visam laikui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 21 sausio 2010 - 15:32
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 21, 17:32)
Kai daro profesionalas, jis tikrai geriau zino kaip daryt ir kaip turi but, namuose besimasazinancios pacios negali visko zinot ir patirties turi tik su savim. Tai ir melynes atsiranda ir kapiliarai islenda. Melynes dingsta, o kapiliarai lieka visam laikui...

O tai gal galima būtų čia pasidalinti ta savo patirtimi, kurią turime, kad nebūtų tų mėlynių ir kad neliktų tie kapiliarai...juk šie forumai ir yra sukurti tam, kad dalintis naudinga informacija. Juk ne tik neprofesionalės gali pasisakyti...Kaip manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-ciute- @ 2010 01 21, 16:31)
O tai gal galima būtų čia pasidalinti ta savo patirtimi, kurią turime, kad nebūtų tų mėlynių ir kad neliktų tie kapiliarai...juk šie forumai ir yra sukurti tam, kad dalintis naudinga informacija. Juk ne tik neprofesionalės gali pasisakyti...Kaip manot? 4u.gif

Na, jeigu linke atsirasti pavirsiniai kapiliarai, tai vakuuminio daryti nerekomenduojama. Jeigu yra tik kai kur, tai vistiek rodo polinki atsirasti, galima suaktyvinti ta atsiradimo procesa, bet galima daryti vakuumini tik apeinant tas vietas. Vistiek rizikinga. Pries vakuumini masaza turi buti paruosiamasis paprastas rankinis masazas, kai audiniai isildyti tik tada galima taures deti. Be to, visada reikia pradeit nuo mazesnio vakuumo, o ne iskart daryti dideli. Nelaikyti taures vienoj vietoj, ja reikia judinti. Vakuuminis daromas su aliejumi, ne ant sauso kuno ir kremas tam taip pat nelabai tinka. Alieju irgi yra ivairiu, galima ju poveiki pastiprinti eteriniais aliejais. Bet yra zmoniu jautriu kai kuriems eteriniams aliejams ax.gif Jau buvo rasyta tokie dalykai sitoj temoj, berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 21, 19:28)
Na, jeigu linke atsirasti pavirsiniai kapiliarai, tai vakuuminio daryti nerekomenduojama. Jeigu yra tik kai kur, tai vistiek rodo polinki atsirasti, galima suaktyvinti ta atsiradimo procesa, bet galima daryti vakuumini tik apeinant tas vietas. Vistiek rizikinga. Pries vakuumini masaza turi buti paruosiamasis paprastas rankinis masazas, kai audiniai isildyti tik tada galima taures deti. Be to, visada reikia pradeit nuo mazesnio vakuumo, o ne iskart daryti dideli. Nelaikyti taures vienoj vietoj, ja reikia judinti. Vakuuminis daromas su aliejumi, ne ant sauso kuno ir kremas tam taip pat nelabai tinka. Alieju irgi yra ivairiu, galima ju poveiki pastiprinti eteriniais aliejais. Bet yra zmoniu jautriu kai kuriems eteriniams aliejams  ax.gif Jau buvo rasyta tokie dalykai sitoj temoj, berods  g.gif

Na va, bent jau man tai labai naudinga, "koncentruota" informacija, AČIŪ ! O kokius eterinius aliejus naudoti geriausiai?
Atsakyti
QUOTE(-ciute- @ 2010 01 21, 17:41)
Na va, bent jau man tai labai naudinga, "koncentruota" informacija, AČIŪ ! O kokius eterinius aliejus naudoti geriausiai?

citrusinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-ciute- @ 2010 01 21, 16:35)
Aš tai rezultatus matau, nors aišku tai ne tik vakuminio masažo dėka, nes nuo rugsėjo su vyru lankom sportinių šokių kursus du kartus per savaitę ( krūvis pagrinde tenka kojom) ir stengiuosi tvarkingiau valgyti. Darbar jau darausi tik kas 3 dieną, nes labai skauda, nors gal šiek tiek persistengiu, o ir vyras negailina - sako, nori būt graži, tai kentėk smile.gif odai tai tikai tokia elastingesnė, gražesnė pasidarė, o ir apimtys man rods jau pamažėjo - nu bet tos mėlynės  doh.gif

Na va, pradėjo po truputį ir pas mane kapiliarai lysti sad.gif - netinka matyt man. Jau porą savaičių kaip nebesidarau, o taip džiaugiausi kai pamačiau pirmus rezultatus sad.gif Ką dabar mielosios man galėtumėt patarti (aišku kalbu apie efektyvias namines priemones, o ne apie šimtus ar tūkstančius kainuojančius masažus salonuose).
Atsakyti
QUOTE(-ciute- @ 2010 01 30, 16:23)
Na va, pradėjo po truputį ir pas mane kapiliarai lysti  sad.gif - netinka matyt man. Jau porą savaičių kaip nebesidarau, o taip džiaugiausi kai pamačiau pirmus rezultatus sad.gif Ką dabar mielosios man galėtumėt patarti (aišku kalbu apie efektyvias namines priemones, o ne apie šimtus ar tūkstančius kainuojančius masažus salonuose).

pati masazuokites kol parausta, paskui tepkite anticeliulitiniu kremu, galima pasivyniot i moli ar dumblius, parduotuvese yra ir efektas nors ir leciau, vistiek bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 30, 19:48)
pati masazuokites kol parausta, paskui tepkite anticeliulitiniu kremu, galima pasivyniot i moli ar dumblius, parduotuvese yra ir efektas nors ir leciau, vistiek bus smile.gif

AČIŪ ! ! !
Atsakyti
sveikos,
imsiuosi darytis namie vakuumini masaza su tauremis.svarstau koki efektyviausia alieju naudoti.
ka manot apie nerafinuota alyvuogiu alieju+cinamonas+greipfurtu(ar apelsinu,ar tai citrinu) eterinis aliejus?
ar nesipjauna visa tai tarpusavyje?galima viska sumaisius pasideti i inda tarkim kokiam menesiui?
ir gal galite pasiulyti geresniu deriniu?
idomios bet kokios nuomones 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, vis ieškau pigesnio vakuminio masažo, sakykit gal žinot kur tokių stebuklingų vietų vilniuje ax.gif nes visur vis praso arti šimto, na tiek man per daug doh.gif
Atsakyti