Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

QUOTE(liggy @ 2009 04 22, 19:01)
Be to, net nezinau kodel, man tas vakuminis buvo toks NEZMONISKAI skausmingas, kad apie dar keleta proceduru nebegaliu pagalvot... Nezinau, ar tikrai taip turetu skaudeti... Aisku, negali buti malonu, bet jau TAIP skaudeti... doh.gif

Aha, skausmelis tai neblogas toks...bet jei nebijai masazistes, galima paprasyti,kad sumazintu ta siurbima biggrin.gif is pradziu daro silpniau, paskui raumenys apsyla ir kai nebe taip skauda po truputi padidina, taip lengvaiu negu iskart ant viso gazo unsure.gif na man bent taip dare:)
Atsakyti
Man irgi taip dare, bet kai nuejau astunta karta, tai buvo pasiekta skausmo virsune doh.gif isejau suprakaitavus, slapiais delnais ir raudonu snukiu... Jokiu skausmo sumazejimo pozymiu... doh.gif Nezinau, kitom taip neskauda, bet man tai buvo panasu i kazkoki kankinimo seansa. Ziauru verysad.gif
Atsakyti
Nu as tai nebesuprantu nieko... g.gif po tu masazu kai pasitepu kojas kremu, tai prasideda vos ne alergija: paraudonuoja visa oda, atrodo taip, kaip butu verdanciu vandeniu nuplikyta g.gif verysad.gif kazkaip keistai man cia vyksta viskas. Nei kremo pakeiciau, nei ka... Anksciau tokiu cirku nebuvo...
Atsakyti
Jeigu kiekviena karta dare medaus masaza, tai tikrai skausminga. Manau, kad medaus masazas yra pats skausmingiausias, paskui pagal skausma eitu vakuuminis. Taigi, derinys Tau buvo labai stiprus ir skausmingas... Vyniojimai jeigu noretum isbandyt ir juos, bus malonus, galesi pamiegot pusvalandi. Gerai butu, kad pries vyniojima butu padaromas bent jau paprastas masazas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 22 balandžio 2009 - 20:53
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 22, 16:28)
Pamirsote sporta.

Papildyta:
Ar pati darotes, ar pas ka nors vaikstot masazuotis. Ka darote dar be masazu, kad svoris taip pakrito?

Darauso pati, naudodama vakumnine taure. Zinoma, be masazu sprotuoju (lanko sukimas , atsilenkimai), maisto derinimas, nevalgymas po 18 val.+ iskrova vienakart per savaite smile.gif
Papildyta:
Och, kiek klaidu padariau doh.gif ! Nuovargis daro savo.......einu miegot ax.gif
Atsakyti
Manau,kad siuo atveju ne vakuumini masaza reiketu akcentuoti, o mitybos ir sporto derinima
Atsakyti
Siaip vien nuo masazu svoris pakrinta tik keliais kg, o ne desimtimis. Jeigu taikomas visas priemoniu kompleksas, tai krenta daugiau lasinuku biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Noreciau patarimo del pilvo vakuuminio masazo.. kaip geresnis efektas gaunamas - rankomis masazuojant ar aparatu? 4u.gif
Atsakyti
Man masaziste sake, kad pilva isvis pavojinga masazuot... g.gif nors manau, kad ar aparatu, ar taurele, tai didelio skirtumo nera, gi stiprumas ir ten ir ten reguliuojasi
Atsakyti
Ir as nelabai pilva masazuojuos schmoll.gif Kazkaip nesigauna man g.gif
Atsakyti
as darausi tik pilvuko vakuumini.. nu nez.. dar tik pora kartu tai apie rezultatus negaliu kalbet...planuoju kokia 10 paeit... jei po 6 nieko nesimatys.. tai jau man nebebus stimulo eiti g.gif
Atsakyti
Po keliu kartu pilvo vakuuminio masazo jisai sustangreja. Vakuumu treniruojami raumenys ir ploneja riebalinis sluoksnis smile.gif Turetumet pamatyti ar pajusti. 4u.gif
Atsakyti