O jeigu po masažo nesijaučiu kaip po treniruotės sportkluby ar tai reiškia, kad per silpnai masažuoja?

Negi nei viena nesimasazuoja Vilniuje?

Gal tas Vilmukas ne tik vakuuminį, bet ir rankinį ar su liapku ar kokį kitokį, kad ir limfadrenažinį, masažą daro?? Gal ji turi kokį internetinį puslapį ar kokią nuorodą apie savo atliekamą darbą? Gal kas žino?
Jau radau apie Vilmuką "paslaugose"....
QUOTE(carvalho @ 2009 04 06, 10:45)
O jeigu po masažo nesijaučiu kaip po treniruotės sportkluby ar tai reiškia, kad per silpnai masažuoja? 

Kiekvieno zmogaus pojuciai yra individualus
CARVALHO, tai reiskia, kad esi stiprus zmogus ir kunu, ir dvasia
ne tokia myzne kaip as

Papildyta:
Nors ir jauciuosi po masazo kaip po treniruotes, bet kazkokiu stebuklingu rezultatu kazkaip nesimato.....
Papildyta:
O tai ivyniojimu kaune niekas niekur nesidaret, kad nieko man nerekomenduojat?

Papildyta:
Nors ir jauciuosi po masazo kaip po treniruotes, bet kazkokiu stebuklingu rezultatu kazkaip nesimato.....

Papildyta:

Rezultatai pasimatys veliau po kokiu 4 masazu, o ivyniojimai sustiprina poveiki.
Nu tai va as ir noreciau ta poveiki sustiprinti, bet kad nenoriu eit pas pirma pasitaikiusia masaziste...

QUOTE(liggy @ 2009 04 06, 21:10)
CARVALHO, tai reiskia, kad esi stiprus zmogus ir kunu, ir dvasia
ne tokia myzne kaip as

Papildyta:
Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(Dorotti @ 2009 04 05, 18:28)
Sveikos, mergaites,
o gal zinot, kur gerai atlieka vakuumin masaza Vilniuje? Man jau laaaabai reiktu
beje, gal kuri bandet masaza ultragarsu?
o gal zinot, kur gerai atlieka vakuumin masaza Vilniuje? Man jau laaaabai reiktu

Aš masažuojuosi Vilniuje, tik dėl gerumo tai nežinau, nes kitur nebandžiau

QUOTE(liggy @ 2009 04 07, 10:27)
Nu tai va as ir noreciau ta poveiki sustiprinti, bet kad nenoriu eit pas pirma pasitaikiusia masaziste... 

Celiulitas ir gaminasi ir naikinasi ilgai. Nenorekit per kelis kartus atsikratyt to, kas kaupesi menesiais.
QUOTE(carvalho @ 2009 04 07, 13:49)

Papildyta:
Aš masažuojuosi Vilniuje, tik dėl gerumo tai nežinau, nes kitur nebandžiau

Kur masazuojates, jei ne paslaptis? Ir kokia kaina?
QUOTE(Dorotti @ 2009 04 08, 11:33)
Kur masazuojates, jei ne paslaptis? Ir kokia kaina?
PC BIG yra salonas "Mylėk save". Pusinis masažas kainuoja 60 Lt. Viso kūno - 80 Lt.