Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

QUOTE(liggy @ 2009 03 29, 18:49)
O, tai labai aciu.  drinks_cheers.gif Kaip tik man planeta pakeliui, tai reikes paieskoti to kiosko. O cia is turgaus puses?

Is Vytauto prospekto puses, prie Planetos sono, kur aplink yra ir kiti turgaus kioskai smile.gif
Atsakyti
Aciu, nuleksiu rytoj paziuret smile.gif
Atsakyti
Tai va, buvau nulėkus darytis masažo, maniau jau prašysiu vakuuminio, kad greitesnis rezultatas butų, bet mano oda per jautri ir negalima jokio (nei su tom jūsų minėtom taurėm, nei su aparatu) vakuuminio daryti. Tad pasidariau paprastą rankinį, poryt eisiu į įvyniojimą su dumbliais, o po to rekomendavo masažą rankinį, bet su liapko aplikatoriumi, tai žiūrėsiu kaip tirps tie nelemti riebaliukai....Beje paprašiau, kad pabraukytų ir su ta taure pabandymui, tai eina sau, vos neužspiegiau iš skausmo, siaubas, jau su aparatu geriau, ten stiprumas bent reguliuojasi....
Atsakyti
Su taure stiprumas irgi reguliuojasi
Atsakyti
QUOTE(liggy @ 2009 03 27, 21:03)
Nu ka as galiu pasakyt...  blink.gif nuejau ir as siandien i ta mazochizmo seansa  doh.gif 

blink.gif blink.gif nu siaubas... gal tikrai per stipriai darė? Mano masažistė įjungia stipresnį režimą ir kiekvieną kartą klausia, ar galiu kentėt rolleyes.gif vakar jau irgi iki rėkimo ir man mažai trūko doh.gif bet mėlynių nebuvo nė vieną kartą schmoll.gif ir sekančią dieną nesijautė, kad kažką skaudėtų... vakar buvau 10 kartą, tai rytoj pasidalinsiu rezultatais rolleyes.gif

Atsakyti
Su taure irgi reguliuojasi stiprumas, bet ne tame esme. Nusipirkau as ta taure ir pabandziau namie, tai man neskauda kai tik vos vos itraukia, o nuo tokio masazo efekto speju niekada nebus. Bet siaip tai normalus vakuminis man yra nepakenciamas... Antras kartas buvo dar baisesnis nei pirmas, nes ant tu paciu melyniu kai pavazinejo su ta taure, tai galvojau kad per stoga isleksiu nuo to stalo nusokus doh.gif nors stengesi masaziste per melynes kiek galima maziau, bet vistiek tragedija. Vienzo, slaunu isorines puses vientisai melynos, kaip buciau sudauzyta kokiu vandalu doh.gif net nezinau... siaip man melynes ir taip nenormaliai greitai atsiranda, bet del skausmo... gal man tikrai jo negalima daryti, nes net prakaitas ispila, visa raudona bunu nuo to kentejimo... Kazkaip nesitikejau, kad taip skaudes...
Papildyta:
Hipoteka, o tas ivyniojimas su dumbliais riebalus tirpina? As zadu po vakumo i ivyniojimus eit, tai net nezinau kokia cia vieta pasirink, gal kas gali ka gero parekomenduot? Kazkaip nemanau, kad po vakumo bus koks rezultatas... schmoll.gif kol kas esu paskendusi skausme lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Na, kaip is siaubo filom Jus cia apie vakumini rasot blink.gif
Puikiai tinka man, puikiai naudoju, puikiai praktokuoju wub.gif Laukiu kasdien, kada galesiu ji darytis ir atsipalaiduot tongue.gif
TIKRAI NE VISOM SITAIP BAISIAI, KAIP CIA KAZKAS NUPASAKOJO blink.gif blink.gif blink.gif !!!
Atsakyti
Is atsiliepimu matau, kad tikrai ne visoms, su taurele kai pati darau labai nestipriai, tai ir man nieko baisaus, bet pas masaziste tai... nezinau, dvieju delnu dydzio melynes kazkaip pacios uz save kalba. O LAPUTAITE, po kiek laiko tu ji kasdien daraisi? nes matau, kad tik pati galesiu ji darytis ir po truputi pratintis.
Atsakyti
Liggy, patikek, tikrai neskauda unsure.gif Darausi kasien kazkur 30-40min...ir stipruma pati juk reguliuojies blink.gif Man per 2 menesius tik keleta melynu taskeliu pasirode buvo, kai smarkiau pasimasazavau. Paskui tas vietas apeidavau, ir dingo. Na, o dabar ne celiulito nesimato oda suemus, kaip puikiai ji veikia 4u.gif
Atsakyti
tai as tikiu, kad tau neskauda smile.gif kai as sau su taurele vos vos itraukiu, man irgi neskauda, bet pas masaziste aptemsta nuo skausmo samone doh.gif nezinau, man ten mazoxizmo seansas kazkoks. gal is leto priprantama prie to itraukimo ir galima po kiek laiko stipriau daryt ir neskauda. bet mano visos kojos vientisai melynos, o po to masazo iseinu visa nuo skausmo slapia net doh.gif aisku, skirtingi zmones skirtingai reaguoja, bet man tai nezmoniskai skauda, speju kad danti israuti be nuskausminimo butu maloniau biggrin.gif todel ir galvoju, kad geriau jau zaisiu su ta taure namie kol priprasiu is galima bus daryt normalu masaza.
Papildyta:
Gal ten man per smarkiai daro masaziste... nezinau, bet nemanau, kad jau ten kazkaip kitaip gali daryt nei kitom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liggy: 01 balandžio 2009 - 14:16
Pirmakart dariausi vakumini Druskininkuose. Ten gydytoja is Maskvos man dare, tai ir pasakojo labai daug apie tas taures, ju poveiki ir t.t. Sake, kad kiekvienai tinka blink.gif Nezinau, kas tave sitaip suzalojo, mieloji blush2.gif
Atsakyti
Masaziste... verysad.gif
Atsakyti