Su taure irgi reguliuojasi stiprumas, bet ne tame esme. Nusipirkau as ta taure ir pabandziau namie, tai man neskauda kai tik vos vos itraukia, o nuo tokio masazo efekto speju niekada nebus. Bet siaip tai normalus vakuminis man yra nepakenciamas... Antras kartas buvo dar baisesnis nei pirmas, nes ant tu paciu melyniu kai pavazinejo su ta taure, tai galvojau kad per stoga isleksiu nuo to stalo nusokus

nors stengesi masaziste per melynes kiek galima maziau, bet vistiek tragedija. Vienzo, slaunu isorines puses vientisai melynos, kaip buciau sudauzyta kokiu vandalu

net nezinau... siaip man melynes ir taip nenormaliai greitai atsiranda, bet del skausmo... gal man tikrai jo negalima daryti, nes net prakaitas ispila, visa raudona bunu nuo to kentejimo... Kazkaip nesitikejau, kad taip skaudes...
Papildyta:Hipoteka, o tas ivyniojimas su dumbliais riebalus tirpina? As zadu po vakumo i ivyniojimus eit, tai net nezinau kokia cia vieta pasirink, gal kas gali ka gero parekomenduot? Kazkaip nemanau, kad po vakumo bus koks rezultatas...

kol kas esu paskendusi skausme