Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

QUOTE(gaga99 @ 2006 07 02, 20:47)
As irgi susidomejau siuo stebuklu ir jau viena karta buvau.
Malonumo mazai.
Pasekmes- melynes ir gan nemazos slaunu vidinese pusese, bet tepant liotono tepalu praejo per 3 dienas.
Ryt einu antrai procedurai... blink.gif
Tiesa as tai darau klaipedoje Weyergans centre, kaina- galetu buti ir mazesne. bigsmile.gif

vai vai vai..va sito as labiausiai ir bijau - melyniu doh.gif ypac kai man jos labai lengvai atsiranda.. verysad.gif ir kaip tycia vasarai noretusi geresnes subines, bet jei nueisiu i proceduras tai prisirinksiu melyniu ir visviena negalesiu siknos niekam viesai rodyt doh.gif zodziu uzburtas ratas lotuliukas.gif
Atsakyti
antra karta skaudejo maziau. smile.gif
o melyniu nepadaugejo tongue.gif
masazuotoja sake, kad daugiau buna pirmus kartus, o paskui irskauda ir melyniu maziau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga99 @ 2006 07 03, 22:38)
antra karta skaudejo maziau. smile.gif
o melyniu nepadaugejo tongue.gif
masazuotoja sake, kad daugiau buna pirmus kartus, o paskui irskauda ir melyniu maziau bigsmile.gif

hm..tai gerai tada kad ir skauda maziau ir melyniu nedaugeja..smile.gif

reik gi man kaipnors susikaupt ir baigt atideliot sita dalyka ir po ilgojo savaitgalio palangoj nueit gi pagaliau i ta Kamvila. kiek galima tempti blush2.gif
Atsakyti
na as irgi darausi gilumini vakumini masaza. thumbup.gif
jau atlikau 15proceduru ir dar liko 5.Nes tikrai turejau labai daug celiulito,nes nukraciau nemazai svorio.Tai efektas labai matosi.apimtys koju sumazejo 3cm.ir nebesimato celiulito,tik kai surauki uzpakaliuka dar truputi yra
bet pas mus kaina truputi kitokia jei tik kojos ir pilvas 15lt,o viso kuno 25lt.
pas mus ta masaza daro miesto poliklinikoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RenataKl: 04 liepos 2006 - 16:45
Niekad nebandžiau šios procedūros, bet reikėtų. "Kosmetologijos ir chirurgijos centre" naudoja spec. kostiumą; ko gero, kad nebūtų mėlynių.
Atsakyti
QUOTE(RenataKl @ 2006 07 04, 17:44)

pas mus ta masaza daro miesto poliklinikoje

Sveika,

Kur kreiptis? Kokiame kabinete??
Atsakyti
Sveikos. As rudeni dariau vakuminius masazus tik ten dar su lazeriu. geriau net negu paprastas. Ji daro Vilniuje Nocios g-veje 15. Ten yra toks kabinetas, dirba gydytojos. Kaina - kad nesumeluot apie 40 Lt (gal net 20?? nepamenu ). Priesankstinis uzsirasymas. Trukme 1 val. Daro visa kuna, atskirai - ne! Taip pat labai daug pataria apie dietas, kaib buti grazesniems. reikia 5-10 seansu. Galime eiti tik karta i savaite. Melyniu buvo, bet nedaug. Palieku telefona 852339979 Geriau pas Anzela uzsirasyti - nes ji man dare. Ten taip pat siulo lieknejimo buda su pjavke and uodegytes.. sako labai gerai organizmui ir nuo to liekneji.
Na vienu zodziu tikrai apimtys mazeja... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai patiko, celiulito neturiu, bet dariausi dėl profilaktikos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2006 07 15, 16:19)
Ten taip pat siulo lieknejimo buda su pjavke and uodegytes.. sako labai gerai organizmui ir nuo to liekneji.
Na vienu zodziu tikrai apimtys mazeja... mirksiukas.gif

Kas tai g.gif
Atsakyti
Pradėjau darytis masaža GROŽIO AKADEMIJOJE. Visai nieko. Mėlynių nera smile.gif
Kaina 49 lt. viso kūno.
Atsakyti
QUOTE(Saire* @ 2006 08 09, 22:22)

Pijavke tai cia turbut dele, ta, kur krauja siurbia (pirma e su taskeliu). Negi taip jau ten ir suliekneji, kad ten ta dele kazkiek kraujo nusiurbia, gi ne riebalus ji ten nuo uodegos nusiurbia. Ai, tada jau geriau i kraujo centra eiti ir priduoti krauja - bent nauda bus, net jei ir nesulieknesi.
Atsakyti
Taip esu išbandžiusi ir pati darau vakuuminiuys masažus.Tiesa, pinigai tikrai nemaži.Procedūrų efektyvumas ptadeda matytis po 3-5 procedūrų.
Atsakyti