Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

Sveikos 4u.gif
Na, perskaičiau visą temą sąžiningai, bet nieko neradau apie masažus Šiauliuose....Gal galėtų kas kokį atsiliepimą parašyt kur lankotės, kaip sekasi ir tt. Žinau kol kas dvi vietas- Aroniją ir Vanilę, kažin kur geriau g.gif
Atsakyti
Sveikos,
As irgi noriu vakuminio masazo, ar ne per anksti praejus 5 men po gimdymo. Mano kosmetologe, kuri yra medike sako, kad galima praejus 4 men. Ar kam teko eiti praejus nedaug laiko po gimdymo. Mano svoris nedidelis 56 kg, bet tiesiog norisi padailinti ruryte ir pilvuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Trepsė @ 2008 08 10, 18:01)
Sveikos,
As irgi noriu vakuminio masazo, ar ne per anksti praejus 5 men po gimdymo. Mano kosmetologe, kuri yra medike sako, kad galima praejus 4 men. Ar kam teko eiti praejus nedaug laiko po gimdymo. Mano svoris nedidelis 56 kg, bet tiesiog norisi padailinti ruryte ir pilvuka ax.gif

eik drasiai as tai gal po kokiu 3menesiu su silikoninem taurem namie dariausi rezultatai akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti
aš tai šiaip šakaliukas esu, o vis tiek celiulito yra, gal kaip tik dėl to, kad visaip kaip stengiuosi prisiauginti svorio. Na ir ką jūs galvojat, vakar pastebėjau netyčia per blauzdas per braukus, kad net ir ten celiulito yra. Jau galvojau ir man gal reik to vakuuminio masažo, bet draugė prigąsdino, kad girdėjusi, jog vakuuminis masažas veikdamas per limfą gali suaktyvinti vėžines ląsteles, jei jų pas tave yra. O ką aš galiu žinot, juk visko būna. Tai ir suabejojau , ar tikrai verta prasidėt su tuo vakuuminiu masažu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2008 08 10, 13:39)
Sveikos 4u.gif
Na, perskaičiau visą temą sąžiningai, bet nieko neradau apie masažus Šiauliuose....Gal galėtų kas kokį atsiliepimą parašyt kur lankotės, kaip sekasi ir tt. Žinau kol kas dvi vietas- Aroniją ir Vanilę, kažin kur geriau g.gif

Aš ėjau į vanilę, tai man patiko thumbup.gif Ten dvi dirba, tokia jauna, nepamenu vardo ir Sigita. Tai aš pas tą Sigitą ėjau, nes vieną kartą buvau pas tą jauną, tai kažkaip nelabai man... Bet ji buvo ką tik pradėjus dirbt, tai dar nemokėjo, dabar gal jau kitaip būtų.
Atsakyti
Girdejau, kad ir vitaminu vartot negalima, nes padeda ir gerom, ir vezinem lastelem. Tai va, nuo visko neissisaugosi. O celiultui naikinti ne tik vakuuminis egzistuoja. Yra daug budu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 08 11, 22:13)
aš tai šiaip šakaliukas esu, o vis tiek celiulito yra, gal kaip tik dėl to, kad visaip kaip stengiuosi prisiauginti svorio. Na ir ką jūs galvojat, vakar pastebėjau netyčia per blauzdas per braukus, kad net ir ten celiulito yra. Jau galvojau ir man gal reik to vakuuminio masažo, bet draugė prigąsdino, kad girdėjusi, jog vakuuminis masažas veikdamas per limfą gali suaktyvinti vėžines ląsteles, jei jų pas tave yra. O ką aš galiu žinot, juk visko būna. Tai ir suabejojau , ar tikrai verta prasidėt su tuo vakuuminiu masažu  unsure.gif

na tokias kalbas pirma karta gyvenime girdziu blink.gif
Atsakyti
Norejau pasiklausi, ar bandete kas leiknejimo proceduras, pvz. liekninamieji masazai ir pan.

Viena mano drauge lankesi masazu centre shanti ir per vienos savaites kursa pavyko suliekneti 5 kg, todel ji dar viena savaite pavaiksciojo, suleknejo per ja 4 kg. Idomu ar tik jai taip ar ir kitiems pasiseka smile.gif

Ar bandet kazka panasaus, ar tai veiksminga? g.gif
Atsakyti
Tai per dvi savaites sulieknejo 9 kg??? Taip dar negirdejau, kad buna. O skulpturinis masazas pagal visas taisykles atliekamas lasinukus sumazina iki 30%. Dar lieknina vakuuminis, limfodrenazinis, vyniojimai. Ir klasikinis lieknina, tik maziau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 14 rugpjūčio 2008 - 22:39
Mielosios! As jau desimt kartu dariausi vakuumini masaza ir ka jus sau manot - nieko! Nulis rezultatu. Dar galvoju paskutinius penkis nueiti, bet jei jau po desimties nesimato, tai ka tie penki duos, as tokioj depresijoj, visus pinigus ismeciau.. Svarstau, gal su ta taure pabandyti, bet ar nebus dar blogiau? Vienur skaiciau, kad dar labiau islenda ir isryskeja, kitur - kad veikia. Bet ir apie vakuumini visur skelbia, jog veiksmingas dalykas..
Atsakyti
Keista, kad taip. Gal labai trumpai dare? Keliu minuciu nepakanka. Gal esate labai nepakanti skausmui ir masaziste dare su labai mazu vakuumu? Nuo celiulito galima ir namuose su masazuokliais masazuotis ir tai turetu tapti kasrytiniu ritualu. Be to nuo celiulito yra ir daugiau masazu ir priemoniu, bet vakuuminis masazas siaip veiksmingiausias g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 08 17, 19:27)
Keista, kad taip. Gal labai trumpai dare? Keliu minuciu nepakanka. Gal esate labai nepakanti skausmui ir masaziste dare su labai mazu vakuumu?  Nuo celiulito galima ir namuose su masazuokliais masazuotis ir tai turetu tapti kasrytiniu ritualu. Be to nuo celiulito yra ir daugiau masazu ir priemoniu, bet vakuuminis masazas siaip veiksmingiausias  g.gif

na tiesa pasakius man vakuminis irgi nepadejo schmoll.gif po 14 proceduru skirtumo praktiskai nebuvo matyti doh.gif man darydavo kombinuota vakuumini su limfodrenaziniu. abu kaskart po 20min. tai viena procedura uztrukdavo 40min. man dare su pakankamai stipriu vakuumu, kad net pati masaziste puskuodavo darydama ir melyniu daug likdavo, bet va rezultato jokio verysad.gif gaila laiko ir ismestu pinigu verysad.gif doh.gif ir apimtys ne 0.5cm nesumazejo schmoll.gif
Atsakyti