Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

Aiškiai vyrukai kaip masažistai nelabai populiarūs wink.gif. Kai kurie vyrai irgi keistai jauciasi, kai juos masažistas o ne masažiste glosto wink.gif)
Atsakyti
o per kiek dienu jum melynes praejo po pirmo karto?
as tai dabar jau laukiu kito seanso tongue.gif tik kazin ar neskaudes man tu melyniu.eisiu antradieni.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 05 15, 15:16)
Aiškiai vyrukai kaip masažistai nelabai populiarūs wink.gif. Kai kurie vyrai irgi keistai jauciasi, kai juos masažistas  o ne masažiste glosto wink.gif)

jo.. kai hamame koks simpatiškas vaikinukas masažą ir trynimus atlieka, tai nieko, bet celiulito nenorėčiau pas vyrą masažuotis biggrin.gif
man mėlynės ilgokai lieka, nes geležies trūksta, tai užtenka stuktelti kur, jau sirpsta, tai po masažų daugiausia pradžioj buvo, paskui apmažėjo (priprato kojelės smile.gif)
Atsakyti
atsiimu savo zodzius,kad rankom neimanoma padaryti paciai masazo kaip su aparatu.
vakar isbandziau ta stebuklinga taure ir buvau l.nustebus,kad itraukti taip stipriai galima.
aisku nepasieki tiek,kiek masaziste,bet jei pas mane butu nedidelis celiulitas,tai tikrai neiciau niekur,pati daryciaus.
Atsakyti
na as tai ta taure irgi patenkinta smile.gif o jau rezultatai tai thumbup.gif
Atsakyti
Gal Kaunietes zino, kur nusipirkt tas taures, buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
praversk kelis psl atgal ten man atrodo tikrai rase kuri tai netingek mirksiukas.gif jei tyngi prie kompo daugiau paskaitineti tai kas bus kai reiks masazuotis ir tingesi lotuliukas.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 05 23, 12:54)
praversk kelis psl atgal ten man atrodo tikrai rase kuri tai netingek  mirksiukas.gif  jei tyngi prie kompo daugiau paskaitineti tai kas bus kai reiks masazuotis ir tingesi  lotuliukas.gif
smile.gif

Aciu, gal praleidau koki posta, nes pradejau skaityti nuo 2005 metu smile.gif turbut esu neatidi 4u.gif pasiskaitinesiu dar thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos sportuojancios ir ketinancios tai daryti. Noriu su jumis pasidalinti savo patirtimi, gal tai jums pades, kaip padejo man smile.gif ( isbadziau daugybe dietu ir niekas neveike). Na tai vat, suzinojau apie nauja masazo technika, kuri padeda atsikratyti celiutito, sutvirtina raumenis ir padeda atsikratyti nereikalingu kilogramu. Susidomejau ir isbandziau ir is tiesu tai veikia, rezultatus galima pamatyti lb greitai bigsmile.gif . Pavyzdziui man masaza atliko 5 kartus per savaite ir po tu 5 kartu as netekau 3 kilogramu. Na reiketu perspeti, kad reikia buti lb istvermingai, jus atliekat specialius pratimus, o Jums dar tuo paciu metu daro masaza (tai atima daug jegu). Bet tai tikrai verta thumbup.gif .
Norejau suzinoti Jusu nuomuone. Ar dar kuri nors is Jusu esa isbandziusios toki masaza? Kokie atsiliepimai? Ar padejo?
Atsakyti
Na as esu girdejusi apie vakuumini celiulito masaza, kur irgi reikia buti istvermingai, kad iskestum, taciau dar kartu atliekamus pratimus masazo metu negirdejau. Manau, svorio pakitimus reikia stebeti kelias savaites, nes svoris gali kisti kad ir keliu dienu begyje. Beje, kur tokius masazus atlieka?
Atsakyti
Gal netyčia kuri jau išsiaiškinot, kur Klaipėdoj tų taurių būna pirkti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukines_pievos @ 2008 07 15, 14:27)
Sveikos visos sportuojancios ir ketinancios tai daryti. Noriu su jumis pasidalinti savo patirtimi, gal tai jums pades, kaip padejo man    smile.gif  ( isbadziau daugybe dietu ir niekas neveike). Na tai vat, suzinojau apie nauja masazo technika, kuri padeda atsikratyti celiutito, sutvirtina raumenis ir padeda atsikratyti nereikalingu kilogramu. Susidomejau ir isbandziau ir is tiesu tai veikia, rezultatus galima pamatyti lb greitai  bigsmile.gif . Pavyzdziui man masaza atliko 5 kartus per savaite ir po tu 5 kartu as netekau 3 kilogramu. Na reiketu perspeti, kad reikia buti lb istvermingai, jus atliekat specialius pratimus, o Jums dar tuo paciu metu daro masaza (tai atima daug jegu). Bet tai tikrai verta  thumbup.gif .
Norejau suzinoti Jusu nuomuone. Ar dar kuri nors is Jusu esa isbandziusios toki masaza? Kokie atsiliepimai? Ar padejo?

Kas cia per masazas ir kur ji atlieka??? Kokiam mieste, salone???
Atsakyti