buvau jau 3 kartus,ir tikrai visai neskauda,gal net malonu .kaip mano masaziste sako,kad per stipriai negalima daryti,nes tamposi oda ir atsiranda melyniu,o kitos kencia ir nieko nesako .todel as nesijauciu kaip po treniruotes,greiciau atsipalaidavusi,kadangi sitas masazas apima tik virsutini odos sluoksni,lygina poodini audini,taip mazindamas celiulita.ir skirtas tas masazas celiulitui mazinti ar jam salinti,todel seipsau gali eiti jei turi atliekamu Lt.
bijau suklyst , bet manau kad masažas nuo celiulito turėtu apimti tikrai ne viršutinį odos sluoksnį , o poodinius. man tai kažkodėl rodos , kad riebalu , kaip ir raumenų lastelės odai nepriklauso nors gal... o aš tai ir noriu sužinot kur kaune 49 lt.nes laabai jau tokia kaina viliojanti ir biski net keista
Mileos merginos, galiu gi ir as parekomenduoti ir papasakoti apie masaza anticeliulitini.
As pati darausi masazus anticeliulitinius, kuriuos is pradziu daro su rankytem, na trina is jegu, priekine slaunu dali, paskui uzpakaliuka. Tada paima ta gumine taure ir su ja pabruzina. Skauda tai taip, bet kai pagalvoji kad pades ir bus tikrai geriau kenciu. Beabejo is pradziu daro lengviau, po keliu masazu jau skausmas maziau jauciamas, bet jau tada dar stipriau, na su taure daugiau odos isiurbia, tada toks buna biski skausmingesnis, taciau melyniu jokiu nebuna, nebent kokia mazyte mazyte. Masaziste man pasakojo kas buna po tu ale vakuminiu masazu su tais aparatais, sake kad po tokiu masazu moterys pas ja ateidavao su milziniskom melynem. Nezinau gal taip visur nebuna, gal skirtingai daro, bet sake kad su rankom ir taure tikrai geriau. Taip pat daro su medum, va ten irgi super dalykelis, bet atvirai pasakysiu skausmelis boze boze, neistveriau. Bet masaziste pasakojo kad moterys ateina ir jom tas su taure ir rankom dar skausmingesnis nei tas su medum. bet jauciu su medum dar efektyvesnis, nes ten kiekviena odos milimetriuka atkelia ir isjudina. Masazas trunka pusvalandi.Kaina tikrai prieinama. Nenoriu cia rasineti. :)pasiskambinkit na ir pabandykit, gal patiks, man tikrai patiko.
Taigi galiu rekomenduoti Lietuvos telekomo Savanoriu pr. 28 sporto klubo masaziste tel.8686 54613
As nenusivyliau. dabar vaikstau profilaktiskai, nes jau 10 masazu kursa pasidariau.
gal zinot kur Vilniuj papigiai galima pasidaryt koju ir sedimosios ta vakuumini masaza? atejo vasara, o grozybes matosi bet bijau kad bus melynes, kurios ir taip nepergraziausios subines tikrai nepagrazins...ypac kai man melynes atsiranda labai lengvai jokiu sortu tada ir tuo labiau maudymkes
gal zinot kur Vilniuj papigiai galima pasidaryt koju ir sedimosios ta vakuumini masaza?
atejo vasara, o grozybes matosi bet bijau kad bus melynes, kurios ir taip nepergraziausios subines tikrai nepagrazins...ypac kai man melynes atsiranda labai lengvai jokiu sortu tada ir tuo labiau maudymkes
Sveika
pasiziurek kamvila.lt. nemazai isgirtas puslapis, ju salonai keliose vietose, bet geriausius atsiliepimus girdejau apie Virsuliskese esanti salona, ir kainos ten tikrai prieinamos, yra surasyta
Sveika
pasiziurek kamvila.lt. nemazai isgirtas puslapis, ju salonai keliose vietose, bet geriausius atsiliepimus girdejau apie Virsuliskese esanti salona, ir kainos ten tikrai prieinamos, yra surasyta
aha, apie kamvila esu girdejus na kad jau tai isgyrtas ir visur butent ji siulo, tai matyt reikes ten ir uzsukt pasidometi kas kaip nes jau sedimoji tai geda i pliaza eit
aha, apie kamvila esu girdejus na kad jau tai isgyrtas ir visur butent ji siulo, tai matyt reikes ten ir uzsukt pasidometi kas kaip nes jau sedimoji tai geda i pliaza eit
As irgi susidomejau siuo stebuklu ir jau viena karta buvau. Malonumo mazai. Pasekmes- melynes ir gan nemazos slaunu vidinese pusese, bet tepant liotono tepalu praejo per 3 dienas. Ryt einu antrai procedurai... Tiesa as tai darau klaipedoje Weyergans centre, kaina- galetu buti ir mazesne.