Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

buvau jau 3 kartus,ir tikrai visai neskauda,gal net malonu tongue.gif .kaip mano masaziste sako,kad per stipriai negalima daryti,nes tamposi oda ir atsiranda melyniu,o kitos kencia ir nieko nesako .todel as nesijauciu kaip po treniruotes,greiciau atsipalaidavusi,kadangi sitas masazas apima tik virsutini odos sluoksni,lygina poodini audini,taip mazindamas celiulita.ir skirtas tas masazas celiulitui mazinti ar jam salinti,todel seipsau gali eiti jei turi atliekamu Lt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeriN: 27 spalio 2005 - 14:44
bijau suklyst , bet manau kad masažas nuo celiulito turėtu apimti tikrai ne viršutinį odos sluoksnį , o poodinius. g.gif man tai kažkodėl rodos , kad riebalu , kaip ir raumenų lastelės odai nepriklauso blink.gif nors gal... o aš tai ir noriu sužinot kur kaune 49 lt.nes laabai jau tokia kaina viliojanti ax.gif ir biski net keista
Atsakyti
elemrntariai odos sandara
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 15 lapkričio 2005 - 01:41
QUOTE(NeriN @ 2005 11 14, 16:22)
tai kur cia kaune uz 49lt   ax.gif

Neuromeda

daugiau istaigu ir starvac
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 15 lapkričio 2005 - 01:35
Mileos merginos, galiu gi ir as parekomenduoti ir papasakoti apie masaza anticeliulitini.

As pati darausi masazus anticeliulitinius, kuriuos is pradziu daro su rankytem, na trina is jegu, priekine slaunu dali, paskui uzpakaliuka. Tada paima ta gumine taure ir su ja pabruzina. Skauda tai taip, bet kai pagalvoji kad pades ir bus tikrai geriau kenciu. Beabejo is pradziu daro lengviau, po keliu masazu jau skausmas maziau jauciamas, bet jau tada dar stipriau, na su taure daugiau odos isiurbia, tada toks buna biski skausmingesnis, taciau melyniu jokiu nebuna, nebent kokia mazyte mazyte.
Masaziste man pasakojo kas buna po tu ale vakuminiu masazu su tais aparatais, sake kad po tokiu masazu moterys pas ja ateidavao su milziniskom melynem. Nezinau gal taip visur nebuna, gal skirtingai daro, bet sake kad su rankom ir taure tikrai geriau.
Taip pat daro su medum, va ten irgi super dalykelis, bet atvirai pasakysiu skausmelis boze boze, neistveriau. Bet masaziste pasakojo kad moterys ateina ir jom tas su taure ir rankom dar skausmingesnis nei tas su medum. bet jauciu su medum dar efektyvesnis, nes ten kiekviena odos milimetriuka atkelia ir isjudina.
Masazas trunka pusvalandi.Kaina tikrai prieinama. Nenoriu cia rasineti. :)pasiskambinkit na ir pabandykit, gal patiks, man tikrai patiko.

Taigi galiu rekomenduoti Lietuvos telekomo Savanoriu pr. 28 sporto klubo masaziste tel.8686 54613

As nenusivyliau.
dabar vaikstau profilaktiskai, nes jau 10 masazu kursa pasidariau.
Atsakyti
na prikelsiu sena tema rolleyes.gif

gal zinot kur Vilniuj papigiai galima pasidaryt koju ir sedimosios ta vakuumini masaza? blush2.gif
atejo vasara, o grozybes matosi verysad.gif bet bijau kad bus melynes, kurios ir taip nepergraziausios subines tikrai nepagrazins...ypac kai man melynes atsiranda labai lengvai doh.gif jokiu sortu tada ir tuo labiau maudymkes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2006 06 20, 08:56)
na prikelsiu sena tema  rolleyes.gif

gal zinot kur Vilniuj papigiai galima pasidaryt koju ir sedimosios ta vakuumini masaza?  blush2.gif
atejo vasara, o grozybes matosi  verysad.gif  bet bijau kad bus melynes, kurios ir taip nepergraziausios subines tikrai nepagrazins...ypac kai man melynes atsiranda labai lengvai  doh.gif  jokiu sortu tada ir tuo labiau maudymkes  doh.gif

Sveika 4u.gif
pasiziurek kamvila.lt. nemazai isgirtas puslapis, ju salonai keliose vietose, bet geriausius atsiliepimus girdejau apie Virsuliskese esanti salona, ir kainos ten tikrai prieinamos, yra surasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2006 06 20, 10:06)
Sveika 4u.gif
pasiziurek kamvila.lt. nemazai isgirtas puslapis, ju salonai keliose vietose, bet geriausius atsiliepimus girdejau apie Virsuliskese esanti salona, ir kainos ten tikrai prieinamos, yra surasyta mirksiukas.gif

aha, apie kamvila esu girdejus smile.gif na kad jau tai isgyrtas ir visur butent ji siulo, tai matyt reikes ten ir uzsukt pasidometi kas kaip ax.gif nes jau sedimoji tai doh.gif geda i pliaza eit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2006 06 20, 09:19)
aha, apie kamvila esu girdejus  smile.gif  na kad jau tai isgyrtas ir visur butent ji siulo, tai matyt reikes ten ir uzsukt pasidometi kas kaip  ax.gif  nes jau sedimoji tai  doh.gif  geda i pliaza eit  verysad.gif

Tiesa, as pati tai neesu jo isbandzius, vis neprisiruosiu nueit blush2.gif
tai jeigu isbandysi, parasyk, ar tikrai jau ta Kamvila verta tu pagyru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2006 06 20, 10:24)
Tiesa, as pati tai neesu jo isbandzius, vis neprisiruosiu nueit blush2.gif
tai jeigu isbandysi, parasyk, ar tikrai jau ta Kamvila verta tu pagyru ax.gif

na reik tik prisiruost, susikaupt, susikrapstyt kapeikas ir nueit rolleyes.gif
jeigu prisiruosiu, tai butinai parasysiu kaip ejos drinks_cheers.gif
Atsakyti
jei ka domina,kaune,zalgirio sporto centre,vakuminis masazas 1k.-85lt./10k.-750lt!
tikriausiai pigiau nebuna.(cia viso kuno) thumbup.gif

O kokios to zalgirio sporto centro koordinates, bandziau ieskoti informacijos internete, bet tiek visko ismete...
Atsakyti
As irgi susidomejau siuo stebuklu ir jau viena karta buvau.
Malonumo mazai.
Pasekmes- melynes ir gan nemazos slaunu vidinese pusese, bet tepant liotono tepalu praejo per 3 dienas.
Ryt einu antrai procedurai... blink.gif
Tiesa as tai darau klaipedoje Weyergans centre, kaina- galetu buti ir mazesne. bigsmile.gif
Atsakyti