Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

QUOTE(pagrandukasss @ 2008 05 14, 08:13)
sveikutes
nuejau as vakar i ta kabineta,kur ir yolka buvo.visada sakiau,kad jau pas vyra tai tikrai neisiu.tai iejus i kabineta gavau lengva soka.stovi ta moteriske,su kuria as tel.kalbejausi(beje ji pati man paskambino,nes as tik apsiklausinejau jos ana sav.ir neuzsirasiau)ir sedi vyras blink.gif jau norejau eit lauk,bet pagalvojau,kad taip sunkiai issiruosiau,tai jau liksiu blush-anim-cl.gif:
bande jis mane atkalbet nuo to vakuuminio,siule tik tas kojnes,bet nesutikau.na tai teko vyriskiui papluseti,net prakaitas upeliais tekejo.po masazo jauciausi kaip po geros treniruotes.tiesa,skaudejo ypac su ta taure.melyniu liko ant nugaros ir ranku,o kojas dar siand.skauda.
nezinau,ar ten daugiau eisiu.jauciuosi kaip ir apgauta.man ta moteris iskart tokia lape pasirode.

hm, kaip idomiai g.gif na as tai ten jokio vyro nesu sutikus tenais. man masaza daro jauna mergina, Laima. o ta moteriske su kuria telefonu kalbejau, tai maciau viena karta, bet ispudzio ji man irgi keista paliko, nes tik mane sutikus puole siulyt kazkokius dokumentus tvarkytis g.gif bet ta mergina kur masazuoja, Laima, tai normaliai viskas, kabinete dviese bunam, jokiu pasaliniu, kabineta uzrakina is vidaus kad niekas netiketai neuzeitu ir viskas ok. o del melyniu tai jo, ir man buvo, ir kojas maude, bet praeina. melynes tiesa tik ant nugaros buvo. o vakumini man ta mergina tai ir pakaitalioja, va praeita karta su tuo paciu aparu tik kitoki antgali uzsidejo, tai skausmingesnis biski buvo, bet sake, kad veiksmingiau turetu buti.
Atsakyti
Labukas,
man irgi keista, kad tave vyras masažavo, nes kiek su laima kalbėjau, tai jis manualistas ar kaip ten jie vadinasi. rankutėm masažuoja , stuburiukus "tiesina" ir t.t. pirmą kart girdžiu, kad jis su taurėm darbuotusi. gal pratinasi, nes Laimos paskui nebebus, tai gal vyrukui visus jos darbus perleis. g.gif
Kita Laima (vyresnė moterškė) man irgi tokios apsukrios verslininkės įspūdį paliko ax.gif
Yolka, aš ir po penkių kartų rezultatus aiškiau pradėjau matyti. šiaip dabar su taure bandau prisiversti, bet palaikymui reiks dar ir pas Laimą apsilankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meisy @ 2008 05 14, 10:28)
Labukas,
man irgi keista, kad tave vyras masažavo, nes kiek su laima kalbėjau, tai jis manualistas ar kaip ten jie vadinasi. rankutėm masažuoja , stuburiukus "tiesina" ir t.t. pirmą kart girdžiu, kad jis su taurėm darbuotusi. gal pratinasi, nes Laimos paskui nebebus, tai gal vyrukui visus jos darbus perleis.  g.gif
Kita Laima (vyresnė moterškė) man irgi tokios apsukrios verslininkės įspūdį paliko  ax.gif
Yolka, aš ir po penkių kartų rezultatus aiškiau pradėjau matyti. šiaip dabar su taure bandau prisiversti, bet palaikymui reiks dar ir pas Laimą apsilankyti smile.gif

o nuo kada Laimos nebebus? as tikiuosi spesiu pagrindines proceduras praeiti iki kol ji yra blush2.gif o palaikomasias tai jau galima is bedos ir kitur, nes pas vyruka tai ir as nelabai noreciau unsure.gif blush2.gif niekaip neprisiverciu namie pati su tom taurelem padirbet doh.gif nu jau tokia tingine esu, kad sakes doh.gif valios 0 verysad.gif bet vis sau sakau, va priduodu magistrini ir tada bus daugiau laisvo laiko, tia jau uzsiimsiu. idomu kuriam laikui man valios uzteks doh.gif

na as buvau jau berods tris kartus, tai kojos lyg ir lygesnes, tiesa apimtys nemazeja, bet cia jau tiek to, kaipnors sportu gal pavyks susimazint, svarbu kad to bjaurybes neliktu ne kruopeles bigsmile.gif
Atsakyti
na moteros as esu be valios bet su taurem tai prisiverciu kiekviena vakara pasimasazuoti einu praustis ir masazuojuos nes kai paskaiciavau kur isleisti 1000lt o kur 12lt o rezultatas thumbup.gif didelis didelis O thumbup.gif o praejo tik kokio pusantro men tongue.gif netingekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 05 14, 11:16)
na moteros as esu be valios bet su taurem tai prisiverciu kiekviena vakara pasimasazuoti einu praustis ir masazuojuos nes kai paskaiciavau kur isleisti 1000lt o kur 12lt o rezultatas  thumbup.gif  didelis didelis O  thumbup.gif o praejo tik kokio pusantro men  tongue.gif  netingekit  4u.gif

as pirksiu ta is top shop aparata,kai tik bus.man rodos su juo paprasciau.bet vistiek kazkaip netikiu,kad paciai imanoma pasidaryti taip,kaip specai daro.jei ten tik pradzia celiulito,tai gal,bet pas mane jau toks jis baisus...

o del to vyro,tai as isvis paskui vakare,kai pagalvojau,kad vos neis gatves gal koki atsivede ir liepe babruzint tuo aparatu,nes labai jau jis norejo man tas kojines deti.o kai paklausiau kaip cia vadinasi ta procedura su kojinem,tai nezinojo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2008 05 14, 12:08)
as pirksiu ta is top shop aparata,kai tik bus.man rodos su juo paprasciau.bet vistiek kazkaip netikiu,kad paciai imanoma pasidaryti taip,kaip specai daro.jei ten tik pradzia celiulito,tai gal,bet pas mane jau toks jis baisus...

na dar kai su antruoju vaiksciojau nestuke.gif tai net baisu i save ziureti buvo is priekio o jau is nugaros tai patyliu doh.gif kol maitinau ir svoris tirpo ai kaip tai pats tvarkesi mirksiukas.gif na bent jau priekyje tai ir visai nieko neliko o subiniukas ir slaunys is galo tai doh.gif tai man padejo aisku kai guli ir tau daro tai tikrai nepraleis nei vieno mm ant kuno ir ta apelsina geriau pavarines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 05 14, 10:16)
na moteros as esu be valios bet su taurem tai prisiverciu kiekviena vakara pasimasazuoti einu praustis ir masazuojuos nes kai paskaiciavau kur isleisti 1000lt o kur 12lt o rezultatas  thumbup.gif  didelis didelis O  thumbup.gif o praejo tik kokio pusantro men  tongue.gif  netingekit  4u.gif

šaunuolė, kad valios turi. aš seniau irgi prisiversdavau, o dabar nebeprisiverčiu. aišku, kai pagalvoji, kad už tuos pinigėlius paatostogauti galima, tai taures norisi griebti biggrin.gif
Vyrukas kabinete tikrai nemanau, kad iš gatvės buvo. Jis paprasčiausiai su taurėm ir kojinėm nedirba smile.gif gal liepė pratintis, tai ir prakaitavo ten su aparatais biggrin.gif
Laima, jei teisingai prisimenu birželio pradžioje jau nebedirbs. pasiteirauk jos. nepamenu tiksliai smile.gif einu taurių ieškoti stalčiuje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Meisy @ 2008 05 14, 13:30)
Laima, jei teisingai prisimenu birželio pradžioje jau nebedirbs. pasiteirauk jos. nepamenu tiksliai smile.gif einu taurių ieškoti stalčiuje  drinks_cheers.gif

na reiks pasiklausti. bet man ji siaip nieko neuzsimine apie tai kad jos nebebus. sake kad man gali reiketi ~10 proceduru, tai realiai as jei kas antra diena vaikstau tai tureciau kaiptik iki birzelio ir atvaikscioti viska rolleyes.gif tikiuosi nesumastys ant manes to vyruko treniruoti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2008 05 14, 13:35)
na reiks pasiklausti. bet man ji siaip nieko neuzsimine apie tai kad jos nebebus. sake kad man gali reiketi ~10 proceduru, tai realiai as jei kas antra diena vaikstau tai tureciau kaiptik iki birzelio ir atvaikscioti viska  rolleyes.gif  tikiuosi nesumastys ant manes to vyruko treniruoti  doh.gif  lotuliukas.gif

ant manes jau pasitrniravo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2008 05 14, 14:09)
ant manes jau pasitrniravo lotuliukas.gif

thumbup.gif kažkam nepasisekė smile.gif jei kada pasitaikys vyrukas, tai reikalauk nuolaidos už treniravimasį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meisy @ 2008 05 14, 21:30)
thumbup.gif kažkam nepasisekė smile.gif jei kada pasitaikys vyrukas, tai reikalauk nuolaidos už treniravimasį biggrin.gif

as ten is vis daigiau neisiu.uzsirasiau kitur
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2008 05 15, 07:29)
as ten is vis daigiau neisiu.uzsirasiau kitur

ir gerai smile.gif jei nepatinka, tai kam blogas emocijas ir sau ir kitiem kelti. aš irgi neičiau pas vyruką ax.gif
Atsakyti