Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

As taip pat vis ziuriu i ta vakumini masazuokli is TopShopo blush2.gif
Man tai jis atrodo paprastesnis negu tie rusiski taures, nes elektrinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2008 05 08, 08:08)
YOLKA laukiu atsiliepimu apie masazus wink.gif

na kaip, dar tik viena karta buvau, tai skirtumo dar nelabai matyt, rytoj eisiu antra karta. melyniu vos vos liko ant uzpakalio, ir kadangi dar nugara ir pilva masazavo, tai ant nugaros daug liko doh.gif bet sekanti karta man irgi jau kaip Meisy darys kombinuota masaza, tai nugaros ir pilvo nebelies, nes nera reikalo, tai melyniu manau nebebus rolleyes.gif siaip tokia pakankamai skausminga procedura, bet kenteti galima. priprasti reikia matyt blush2.gif na bus matyt, kaip rytoj po masazu jausiuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Voronko @ 2008 05 08, 11:09)
4u.gif vadinasi cudo banka( rusiskai) masazines taureles. buna 2 vnt. drinks_cheers.gif

aciu.dabar dasilo,ka reiskia isvertus is rusu k. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Yolka @ 2008 05 08, 15:38)
na kaip, dar tik viena karta buvau, tai skirtumo dar nelabai matyt, rytoj eisiu antra karta. melyniu vos vos liko ant uzpakalio, ir kadangi dar nugara ir pilva masazavo, tai ant nugaros daug liko  doh.gif  bet sekanti karta man irgi jau kaip Meisy darys kombinuota masaza, tai nugaros ir pilvo nebelies, nes nera reikalo, tai melyniu manau nebebus  rolleyes.gif  siaip tokia pakankamai skausminga procedura, bet kenteti galima. priprasti reikia matyt  blush2.gif na bus matyt, kaip rytoj po masazu jausiuos  rolleyes.gif

na reikia ir man uzsirasyti,tai atsiras tada ir laiko.
dar va toks klausimelis,kurios eina tu masazu,ar pas jus ir virsvoris ar tik celiulitas?
nes pas mane tai pati baisiausia jo stadija turbut sad.gif
Atsakyti
Taigi ir virsvori, ir celiulita masazai veja lauk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2008 05 08, 16:16)
na reikia ir man uzsirasyti,tai atsiras tada ir laiko.
dar va toks klausimelis,kurios eina tu masazu,ar pas jus ir virsvoris ar tik celiulitas?
nes pas mane tai pati baisiausia jo stadija turbut sad.gif

na kaip, antsvorio pas mane nera, bet kazkiek virsvorio turiu. pas mane visi papildomi kg ant uzpakalio ir slaunu verysad.gif ant pilvo tik vos vos lasinuku, o nuo sporto klubo, tai net virsutiniai kvadrateliai du pilvo preso matosi...nu tokia kriause esu doh.gif niekaip negaliu nuo slaunu lasiniu numest verysad.gif nors siaip esu sportuojanti visa gyvenima daugiau ar maziau...ir valgymo kazkiek prisilaikau...dar mastau kad del skydliaukes galetu but tas riebalu kaupimasis doh.gif

QUOTE(susidomejus @ 2008 05 08, 16:47)
Taigi ir virsvori,  ir celiulita masazai veja lauk  4u.gif

kad tavo zodziai dievui i ausi biggrin.gif labai tikiuosi, kad nors kazkiek suplones slaunys, ne tik celiulitas sumazes blush2.gif
Atsakyti
Labukas,
Yolka, pamatysi, kad tos kojinės nerealiai atpalaiduoja po šiek tiek nemalonios procedūros smile.gif tik batų nepamesk paskui wink.gif

Man tai šiaip viršsvorio visai nėra, tik celiulitas ant kojų ir užpakliuko. Galvoju,kad tik dabar nebeužsileisčiau, tai lėksiu palaikymams, pati dar su taurėm pasimasažuosiu ir tęsiu kovą su "bjaurumais".
Atsakyti
va kokia tema radau http://www.sp-1.info...wtopic=3d298681
Atsakyti
QUOTE(Meisy @ 2008 05 08, 20:17)
Labukas,
Yolka, pamatysi, kad tos kojinės nerealiai atpalaiduoja po šiek tiek nemalonios procedūros smile.gif tik batų nepamesk paskui wink.gif

na taip, tos "kvepuojancios" biggrin.gif kojines tai tikrai atpalaiduoja po skausmingos proceduros, bet kolkas (po pirmo pabandymo) daugiau jokio poveikio nejauciu unsure.gif ir batai vietoj buvo, ir i wc nevare, kaip tu kad rasei unsure.gif gal koks galingumas netinkamas g.gif kojos gal siek tiek ir lygesnes pasidare, bet sunku pasakyt kaip is tikruju yra, apimciu nesimatavau tai nezinau ar sumazejo, bet pagal kelnes tai lyg nesijaucia. na bet po dvieju kartu as stebuklo ir nelaukiu..ypac kai pas mane tas celiulitas tikrai nemazas verysad.gif bus matyt kaip veliau atrodys. labai jau noriu ant vasaros normalesni uzpakaliuka turet blush2.gif
Atsakyti
moteros nesinervinkit vat pamatysit vasara mes busim mekekenes tongue.gif aisku cia geraja prasme ir pavizginsim ne apelsinais o o stangriom dupciom ir slaunim vat pamatysit smile.gif as tai su tom cudo bankom saziningai prisaziningai vat ranka prie dusios pridejus sakau kad kiekviena diena dariau gal tik kokius 3kartus praleidau tai jau apelsino galima sakyti didelis O mirksiukas.gif thumbup.gif o pradzioje kaip tai ir galvojau atgailesiu piginu kai uz vaika gausiu ir eisiu darytis bet... infliacija ir viskas kitas (ta prasme remontas) kaip tai sirdele skaudet pradejo paemiau ir uz 12Lt nusipirkau 2vnt stebuklinguju tauriu ir ka ogi thumbup.gif drinks_cheers.gif rezultatais esu patenkinta jei jau mano Mb net pastebejo tai patikekit viskas ciki mirksiukas.gif reikia tik skirti sau bent 10min ir vsio smile.gif taigi kantrybes ir grazekim 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Vis skaitau apie tas čiūdo bankas ir smalsu pasidarė, ar kur klaipėdoje jų galima įsigyti?
neseniai su drauge issikalbėjom apie tuos masažiukus ji užsiminė jog už 150 lt vilniuje pirko taurele su šlangele, ir su ja darosi vakumini masažiuką...
gal kuri žino kas čia per stebuklas g.gif
Atsakyti
sveikutes
nuejau as vakar i ta kabineta,kur ir yolka buvo.visada sakiau,kad jau pas vyra tai tikrai neisiu.tai iejus i kabineta gavau lengva soka.stovi ta moteriske,su kuria as tel.kalbejausi(beje ji pati man paskambino,nes as tik apsiklausinejau jos ana sav.ir neuzsirasiau)ir sedi vyras blink.gif jau norejau eit lauk,bet pagalvojau,kad taip sunkiai issiruosiau,tai jau liksiu blush-anim-cl.gif:
bande jis mane atkalbet nuo to vakuuminio,siule tik tas kojnes,bet nesutikau.na tai teko vyriskiui papluseti,net prakaitas upeliais tekejo.po masazo jauciausi kaip po geros treniruotes.tiesa,skaudejo ypac su ta taure.melyniu liko ant nugaros ir ranku,o kojas dar siand.skauda.
nezinau,ar ten daugiau eisiu.jauciuosi kaip ir apgauta.man ta moteris iskart tokia lape pasirode.
Atsakyti
Mergynos kiek laiko imate ta masaza? man siulo 22 min 44min arba 66min, ir kiek siansu? nes su masaziste nesusikalbu ji vis ziuresim ziuresim, kaina ten gera tai kitur nenoriu beieskoti g.gif
Atsakyti