Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminis masažas

as ne vakuma o rankini darausi smile.gif o darau bendra klasikini masaza tik paprasiau kad daugiau demesio skirtu kojom ir pilvui smile.gif
Atsakyti
Viktorija, o ten masažistas-vyras???? doh.gif Nenoriu pas vyrą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2008 02 03, 12:54)
Viktorija, o ten masažistas-vyras????  doh.gif  Nenoriu pas vyrą  blush2.gif

as tai pas vyra einu smile.gif jis jau 20metu dirba si darba bet siaip tai masazistu ten yra daug kai uzsiraso tai raso pas bet ka jei neturi pageidavimu pas ka nori jei pirmas kartas tai pas ka buvo uzrasyta ten ir eisi smile.gif bet vyras daro tai thumbup.gif dar sese pas ji vaiksto ir patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 02 03, 13:04)
as tai pas vyra einu  smile.gif  jis jau 20metu dirba si darba bet siaip tai masazistu ten yra daug kai uzsiraso tai raso pas bet ka jei neturi pageidavimu pas ka nori jei pirmas kartas tai pas ka buvo uzrasyta ten ir eisi  smile.gif bet vyras daro tai  thumbup.gif  dar sese pas ji vaiksto ir patenkinta  biggrin.gif

niu man kažkaip nejauku pas vyrą blush2.gif bus kas bus, vis tiek jau užsirašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 02 03, 00:42)
Tai kad puse metu po gimdymo ir maitinant jokie vakuuminiai masazai neefektyvus. Del tam tikru hormonu motinu organizme. Bet jeigu neturit kur pinigu det, tai bandykit.  g.gif

jei gerai pamenu tai pati esi masaziste wink.gif tai ar vakuma ar rankom pati pasiulytai geriau daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 02 03, 13:09)
jei gerai pamenu tai pati esi masaziste  wink.gif tai ar vakuma ar rankom pati pasiulytai geriau daryti  smile.gif

Taip, as masaziste. Priklausomai, kokiu tikslu masaza darai. Jeigu nori naikint celiulita, tai nieko nebus nei vienu metodu, kol nebus praejes laikas po gimdymo. O jeigu nori relaksuotis, ar siaip geriau pasijusti, tai tiks visokie. Bet jeigu dar maitini, tai atsargiai. Motinu organizmas kartais yra labai nenuspejamas. Nekaltas masaziukas gali pradanginti piena. Kas zino, kaip ten yra. O siaip nuo celiulito geriausiai padeda vakuumas, ivyniojimai. Vakuuma galima daryt aparatu, galima rankomis, naudojant vakuumines taures. Ir rankinis vakuuminis masazas gali buti stiprus. O kokio reikia, masazistas pasakys, nes kiekvieno zmogaus kunas skirtingas. Geriausiai pabandyti viska ir kita karta eiti ten, kur geriausias efektas buvo. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
ar kamnors iš jūsų buvo, kad po pirmo vakuminio masažo būtūmėt pamėlynavusios? doh.gif nes aš vakar dariausi pirmą tokį masažiuką, tai dabar baisu ir pažiūrėti doh.gif o kitas seansas jau ketvirtadieni, tai net nežinau ką ir bedaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 02 05, 14:27)
Sveikos merginos,
ar kamnors iš jūsų buvo, kad po pirmo vakuminio masažo būtūmėt pamėlynavusios?  doh.gif  nes aš vakar dariausi pirmą tokį masažiuką, tai dabar baisu ir pažiūrėti  doh.gif  o kitas seansas jau ketvirtadieni, tai net nežinau ką ir bedaryti  g.gif

tai ir as del tu melyniu bijau nors mielai paaukociau pinigeliu ir pasidaryciau darau rankini masaza o masazistas sake kad melynes anksciau ar veliau islys tai ir blaskausi pasimetusi g.gif
Atsakyti
Jeigu viena kita atsiranda, tai anokia cia tragedija. Bet jeigu leopardinis rastas, tai nezinau. Man taip dar nepasitaike. Gal todel, kad pati sau darausi ir niekam neleidziu ax.gif Tikriausiai maszistas persistenge. Pirma karta nereiketu taip smarkiai daryt....
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 02 05, 20:04)
Jeigu viena kita atsiranda, tai anokia cia tragedija. Bet jeigu leopardinis rastas, tai nezinau. Man taip dar nepasitaike. Gal todel, kad pati sau darausi ir niekam neleidziu  ax.gif  Tikriausiai maszistas persistenge. Pirma karta nereiketu taip smarkiai daryt....

o tu sau darai su taurėm? kokie rezultatai? g.gif ax.gif na man ir pasirodė, kad kaip pirma karta per stipriai g.gif tai dabar galvoju rytojaus seansa praleisti, nes nemanau, kad su mėlynėm iškęsiu blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 02 06, 08:44)
o tu sau darai su taurėm? kokie rezultatai? g.gif  ax.gif  na man ir pasirodė, kad kaip pirma karta per stipriai  g.gif  tai dabar galvoju rytojaus seansa praleisti, nes nemanau, kad su mėlynėm iškęsiu  blink.gif  doh.gif

Sau darau su daiktu, kuris panasus i taure, tik efektas gaunasi stipresnis ir dirbti reikia labai atsargiai. Zinau, kaip tai daryti, bet nemokantiems nerekomenduoju, todel nepasakosiu cia visko smulkiai. O pirma karta atejusiam klientui masazistas turi daryti bet koki masaza labai atsargiai ir silpniau, nes neaisku, kaip gali kunas sureaguoti. Ne visi, pasirodo, is to pacio molio lipdyti esame wink.gif.
Atsakyti
Miau tai ar jau buvai Trasalyje smile.gif kazi kaip sekesi smile.gif

Susidomejusi tai gal i az parasysi kur dirbi ateiciau pas tave po 3men pasivakumuoti smile.gif ir kainyte vieno karto smile.gif
Atsakyti