gal kuri isbandete vakumini masaza?zada labai daug,tik ar tiesa?butu labai gaila litu

Bandžiau preiš 3 metus. Efektas super (Babajano centre, Čiurlionio gatvėje).
Svoris sumažėjo nedaug, tačiau apimtys
Sėkmingai nekito visus 3 metus iki nėštumo. Buvo 10 procedūrų kursas. Šiaip tikrai skausminga procedūra (esu kantri) bet reik žinoti, kad bus daug mėlynių, todėl reiktų vartoti Vit. C ar Rutinoscorbinum.
Galvojau, kad po gimdymo kartosiu šį kursą, bet užsispyriau pati pasiekti tokių pačių rezultatų
.
Juokavome, kad tai mankšta tinginiams: guli ir kenti kol tavo lašinukus drožia
Svoris sumažėjo nedaug, tačiau apimtys

Sėkmingai nekito visus 3 metus iki nėštumo. Buvo 10 procedūrų kursas. Šiaip tikrai skausminga procedūra (esu kantri) bet reik žinoti, kad bus daug mėlynių, todėl reiktų vartoti Vit. C ar Rutinoscorbinum.
Galvojau, kad po gimdymo kartosiu šį kursą, bet užsispyriau pati pasiekti tokių pačių rezultatų

Juokavome, kad tai mankšta tinginiams: guli ir kenti kol tavo lašinukus drožia

aisku apimtys svarbu,bet labai pasistengus galima suliekneti,bet celiulitas
po dvieju gimdymu ir sedejimo namie
. Tai va,idomu kaip tas masazas ji veikia

po dvieju gimdymu ir sedejimo namie

Taigi jo ir nelieka, nes vakumas pagerina limfos tekėjimą, tuo pačiu aplinkiniuose audiniuose greičiau vyksta metaboliniai procesai (riebalinio audinio ląstelėse), padidėja raumenų tonusas, pagerėja kraujotaka raumenyse (tai reikalauja papildomų energetinių sąnaudų iš vietoje esančių resursų). Va ir tirpsta celiulitas. Tik skauda
. Nori būt graži greitai ir be pačios pastangų, tada verta pabandyti.

As pati nebandziau,bet drauge daresi ta masaza.Tai visa paskui pavargusi pasidarai,o efektas tai buvo celiulitas sumazejo zenkliai,ir apimtys taip pat.Kursas 10kartu,o paskui reikia vis palaikyti tai i men nors karta reikia.Cia ji kaune ortopedinian daresi viso kuno 140lt vienas kartas o puse tai 80lt.Dar ji pirkosi krema toki saldanti jo kaina 200lt.siaip brangu,bet verta manau.
jei ka domina,kaune,zalgirio sporto centre,vakuminis masazas 1k.-85lt./10k.-750lt!
tikriausiai pigiau nebuna.(cia viso kuno)

Bandžiau Natūraliosios medicinos centre Maironio g. Pusės kaina 80 lt
Tai apie 10 procedūrų net nesvajojau. Pasidariau gal 5? Labiausiai skaudėjo pirmą kartą, bet aš kantri, taigi greit pripratau. Po pirmo karto raumenukai jautėsi kaip po superinės treniruotės, askui irgi priprato... O rezultatas? Buvo, bet ne kažkoks stebuklingas. Apimtys sumažėjo kažkur 1 cm, (Na, vizualiai aš nieko stebuklingo neišvydau... ),oda sustangrėjo, bet kad visai išnyktų celiulitas, tai nepasakyčiau. O gal aš labai priekabi? Labai miela masažistė dirba, daug su ja kalbėjausi, tai pasakojo, kad rezultatas ir negali būti kažkos nerealus - 2-3 cm įprasta (bet čia juk
), o maksimalus atvejis buvo net 10 per liemenį cm, bet čia buvo labai apkūni moteris ir ji laikėsi dietos.
Žodžiu, tai geras dalykas, jei turi kapšą pinigų. Nes pasidarius kursą, patartina paskui neapsileisti, o kartą - du per mėn. pasidartyti po procedūrą...

Žodžiu, tai geras dalykas, jei turi kapšą pinigų. Nes pasidarius kursą, patartina paskui neapsileisti, o kartą - du per mėn. pasidartyti po procedūrą...
tos apimtys man nera taip svarbu,aisku 10 like kg
,bet tas celiulitas
,atsirado po pirmo gimdymo,veliau prisiziurint truputi sumazejo,bet dabar atsirado dvigubai,o tuose bukletuose raso kad butent ji ir naikina,na gal nevisiskai,jei dar truputi
,prisiziurejus mityba,gal sakau rezultatu sulaukciau
, nors pinigeliu oi kaip gaila
,bet ko nepadarysi del grozio

QUOTE(NeriN @ 2005 10 10, 16:24)
jei ka domina,kaune,zalgirio sporto centre,vakuminis masazas 1k.-85lt./10k.-750lt!

Kaune yra ir pigiau-1val.-49 litai

aparatas STARVAC

o kur Vilniuj daro
aisku butu gerai zinoti kur pigiausiai

o kur cia kaune 49 lt.
cia irgi daro apie valanda,bet aparatas CELLU M6 KEYMODULE ,tai gal jie skiriasi?

cia irgi daro apie valanda,bet aparatas CELLU M6 KEYMODULE ,tai gal jie skiriasi?
QUOTE(NeriN @ 2005 10 25, 11:48)
o kur cia kaune 49 lt.

nagi, tiksliai, įdomu, kur čia 49Lt

Aš ėjau ir einu Kaune, Ortopediniam. Galiu pasakyti, kad stebuklų nebūna, gal nebent pas ką didelis celiulitas