Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

Mano pirmasis nėštumas skiriasi nuo pirmojo: nors pykino abu kartus iki 10 sav. nuo ryto iki vakaro. Su pirma - mergaite oda buvo švari, traukė tik sūrus maistas, dabar gi beria nerealiai, traukia saldumynai, pavargstu greitai. Na, bet manau daug kas priklauso ir nuo pasikeitusio gyvenimo ritmo, įpročių ir t.t.
Atsakyti
Dar būdama LT esu girdėjusi, kad jei pilvas žemai ir nedidelis bus berniukas, jei aukštai mergaitė. g.gif
Atsakyti
Man dare echo 18sav. ir nemate verysad.gif ,o daugiau ir nedarys kogero,nes nestumas geras,taip kad bus siurpraizas thumbup.gif Aisku labai jau norisi zinoti,bet specialiai tam darytis echo tikrai neverta,svarbiausia sveikas kudikelis,o jau lytis tikrai nera pati svarbiausia smile.gif
Atsakyti
Mano mergyte (bent jau taip gydytoja sake) labiausiai spardosi kairiajame sone biggrin.gif sako kad tai vienas is pozymiu, pasitikrinkite nestuke.gif
Atsakyti
Kai laukiausi su pirmuoju (sūnumi) labai norėjau pienišku produktu , pro saldumynus negalėjau praeiti. smile.gif Iki paskutines dienos ejau kaip tankas visur. Nepavargdavau visai. Nestumo pradzioje nei pykinimo , nieko visai nebuvo, net krutines nemaude.
Dabar praejus 8 metams nuo pirmojo nestumo kai pastojau , man 5 savaiteles jau nestuke.gif . I saldumynus paziuret nebegaliu, schmoll.gif oda paberia, ziauriai maudzia krutine ir negaliu pernesti katik uzplikytos kavos kvapo. Siandiena net silpnoka jau buvo pasidare ir jau sleikstuliukas kyla.
Nenumanau kas bus verysad.gif , nors su sunum kai laukiausi , viska pirkau zydra ir negalejau praeiti pro zydrus ir melynus daiktus traukte kaip magnetas trauke nuo pat pirmu dienu,
o dabar pastebajau jau kad traukia daugiau sviesios spalvos o ypac raudona labai patinka, ir jau jauciuosi visai kitaip nei tada, Esu pavargusi nuolatos, miegociau turbut paromis. Dabar aiskus labai noreciau mergytes bigsmile.gif bet kas bus ta ir auginsime, svarbu kad sveikas arba sveika butu smile.gif
Atsakyti
su dukryte tai kazkiek is pradziu pykino, labai norejau saldumynu, o isvaizda buvo nekokia biggrin.gif biggrin.gif . buvau visa perbalus, paberta...
o su berniuku buvo atvirksciai. nepykino, apetitas buvo ohoho biggrin.gif . kuo suriau, kuo astriau ir labai alaus norejos ax.gif . ir oda isgrazejo, plaukai...
Atsakyti
buvo skirtingi nėštumai, bet mergaitės abi, pilvas smailus
Atsakyti
Jūs veikiausiai laukiatės sūnaus, jei:• Rytinis pykinimas labiau pasireiškė pirmojo nėštumo trimestro pabaigoje ar antrojo pradžioje;

• Jūsų vaikučio širdies dažnis yra retesnis nei 140 dūžių per minutę;

• Nėštumo svoris labiausiai auga „į priekį": ant pilvo, po krūtine;

• Pilvas atrodo apvalus tarsi kamuolys;

• Areolės (tamsus plotas apie spenelius) patamsėję tolygiai;

• Pilvas įsitaisęs žemai;

• Geidžiate sūraus arba aštraus maisto;

• Valgote daug baltymų - mėsos, sūrio;

• Pėdos linkusios šalti, ko nebūdavo iki nėštumo;

• Plaukai ant kojų auga greičiau, nei iki nėštumo;

• Rankų oda labai sausėja;

• Patogiausia miegoti kai pagalvė yra į šiaurės pusę;

• Būsimasis tėtis priauginėja svorio kartu su jumis;

• Nėštumo metu ypač pagražėjote;

• Jūsų šlapimas tapo šviesiai geltonas;

• Dažniau ėmė tekėti nosis;

• Jei virš pilvo pakabinate savo vestuvinį žiedą, pervertą siūlu, jis juda apskritimais;

• Ėmė dažniau varginti galvos skausmas;

• Prie savo amžiaus pastojimo metu pridėjusi mėnesio, kurį pastojote, numerį, gaunate lyginį skaičių.

Jūs veikiausiai laukiatės dukters, jei:• Rytinis pykinimas labiau vargino pirmojo nėštumo trimestro pradžioje;

• Jūsų vaikučio širdies dažnis yra 140 dūžių per minutę ar dažnesnis;

• Daugiausia nėštumo svorio susidėjo „į plotį" - ant klubų ir šlaunų;

• Jūsų kairioji krūtis yra didesnė, nei dešinioji;

• Jūsų plaukai įgavo raudoną atspalvį;

• Pilvukas auga gana aukštai;

• Pilvo forma panašesnė ne į kamuolį, o į melioną;

• Trokštate saldumynų;

• Valgote daug vaisių;

• Dažnai norisi apelsinų sulčių;

• Nėštumo metu išvaizda suprastėjo;

• Nėštumo metu nuotaika pakilesnė, nei paprastai būdavo nesilaukiant;

• Jūsų veido bruožai tapo ryškesni, nei įprastai;

• Atsisakote valgyti duonos ar batono kampučius;

• Jūsų krūtinė padidėjo labai pastebimai;

• Jūsų pagalvė, kai miegate, atsiduria pietų pusėje;

• Šlapimo spalva tapo tamsiai geltona;

• Jei virš pilvo pakabinate savo vestuvinį žiedą, pervertą siūlu, jis juda tiesėmis iš vieno šono į kitą;

• Jei prie savo amžiaus pastojimo metu pridėjusi mėnesio, kurį pastojote, numerį, gaunate nelyginį skaičių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vertigo: 21 kovo 2010 - 08:42
QUOTE(Daire @ 2010 03 14, 13:54)
Dar būdama LT esu girdėjusi, kad jei pilvas žemai ir nedidelis bus berniukas, jei aukštai mergaitė. g.gif

tai lyg ir atvirkščiai g.gif

senelės sakė kad jeigu oda švari - berniukas, jei "muša" viskuo - mergaitė,
jei platėji - mergiatė, jei pilvas į priekį išsišauna - berniukas.

na su pirmagimiu kai laukiausi, lankėm vyro močiutes kaimuose, tai abejos pasakė kad bus berniukas ir be echo (dar nežinojom, tiksliau žadėjo mergaitę biggrin.gif )
močiutės buvo teisios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daire @ 2010 03 14, 12:54)

mano pilvas buvo aukstai,gime berniukas,ir dabar aukstokas,ir apvalutis toks,paziuresim,balandzio 30 turetu pasakyti
Atsakyti
netikejau jokiais pozymiais, nes daznai jie buna klaidingi. nuo pat netumo pradzios glostydama sau pilva sakau, kad gims sunelis. jis ir gime. o tikejau tik savo nuojauta.
Atsakyti
Sveikutes mamytes mirksiukas.gif
Na esu 20 savaites nestuke.gif taip pat skaitinejau pozymius bandziau pritaikyti sau, bet nieko nepritaikiau.Atseit, jei megsti raugintus agurkelius ir spardosi desinej pusej- berniukas, jei megsti saldziai ir spardosi kairej- mergaite.Valgau ir agurkelius ir saldumynus, ko anksciau del manes galedavo nebuti, o spardosi isvis ne i tema, nei kairej nei desinej-po bamba per viduri.na tai kaip speju turetu buti mergaite su kiausiniais lotuliukas.gif Tarp kitko, del odos jokio skirtumo nepajauciau, nei pablogejo nei pagerejo (manau lemti vitaminai kuriuos geriu). Nu zodziu nuspeti pagal tuos pozymius sunku, neapsigaukit taip saves.O vakar buvom daryti ekoscopa, tai pamatem kad musu mergaite su kiausiniais visai kiausiniu neturi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.S. nestumo pradzioj lb norejosi miltiniu patiekalu, picos, makaronai, bandeles.nei pykino, nei vemiau, visikai jokiu pozymiu nestumo nejutau ir nejauciu, nera net noro prigulti dienos eigoje.Keliuosi anksti.Dirbu fizini darba, nusiskundimu neturiu, nu zodziu jei ne pilvas nestumo nei neitarciau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmanciux: 15 balandžio 2010 - 10:46