man ir labai idomu
nu bet nieko, islaiksiu, nelabai daug jau ir liko
Mums irgi taip idomu suzinoti kas ten pilvelyje gyvena , bet vis neparodo. Dabar 30 savaiciu darys echoskopija paskutini karta, jeigu ir vel neparodys, tai bus mums staigmena. O taip jau norisi viska pirkt mazyliui Pykino mane iki 3 menesiu, ir vemiau diena nakti. Iki 4 menesiu saldumynu is vis nevalgiau, o dabar taip kartais uzsimanau. Taigi net nezinau...
Na man pagal echo tikslei nepasake gal mergyte ,tetos speja pagal pilvo forma kad bus mergyte bet nelabai suprantu ka ten galima pamatyti ,del pikinimo pas mane visai nebuvo aisku idomu butu suzinot bet svarbiausia kad sveikas vaikelis butu
Manau, kad visi tu bobuciu prietarai - niekalai.As kai laukiausi pirmojo vaikelio - vemiau toliau nei maciau ir ne tik kad ryte, bet ir bet kuriuo paros metu, kol nepagulde i ligonine, del numestu kg.Pienelio ir pasteto norejau be galo.Gime sunus.Pilvo forma?As ju ir dabar neskiriu, bet buvo tikrai mazesnis nei dabar, tik sis kazkoks labai i sonus ir gal zemai, nes lb.spaudzia apcioje.Per si nestuma ne sykio nevemiau, tik gal koki karta supykino, mitybos racionas be galo ivairus, tik va pieno produktu visai nenoriu - noriu kazko rimtesnio Tik zinau tiek, kad kai laukiausi pirmojo, as zinojau jog nesioju suneli Nemanau, kad yra kazkoks prietaru patikimumas - juk negali atitikti vienos mamytemspozymiai, juk kiekviena ir jos organizmas individualus, o kur dar kurios jau po antra ir kelinta gimdo?Po kiekvieno gimdymo ir gimda nebus tokia kaip buvo - koki dar cia aukstai ar zemai pilvai ? Manau kad labiau isiklausyti i savo organizma, ir tikrai pajusit kas gyvena pilvelyje, juk turim tokia dovana - nesioti gyvybe, o koks skirtumas kas gims galu gale? Juk yra kas net neturi sios Dievo dovanos
puse pozymiu atitinka mergaitei , puse pozymiu berniukui
daktare sake, kad atrodo, jog nesioju berniuka antra karta neparode... kazkaip jauciu, kad berniukas, bet va - bum, ir staigmena butu, jei mergyte...
na, bet vienaip ar kitaip, svarbiausia sveikata zinau tik tiek, kad greiciausiai po pirmo vistiek noresis antro
daktare sake, kad atrodo, jog nesioju berniuka antra karta neparode... kazkaip jauciu, kad berniukas, bet va - bum, ir staigmena butu, jei mergyte...
na, bet vienaip ar kitaip, svarbiausia sveikata zinau tik tiek, kad greiciausiai po pirmo vistiek noresis antro
Pagal pilvuko forma, kai jis jau didelis, tikrai galima spresti apie vaikiuko lyti, bet kol mazas...
As turiu dukryte, dabar laukiuosi vel, jauciuosi atrodo taip pat, tik oda pasispuoguoja, ko pries tai nebuvo.
Po poros savaiciu zinosiu tiksliai, kas pilvelyje gyvena
As turiu dukryte, dabar laukiuosi vel, jauciuosi atrodo taip pat, tik oda pasispuoguoja, ko pries tai nebuvo.
Po poros savaiciu zinosiu tiksliai, kas pilvelyje gyvena
mane asmeniskai, tai lb nervina tie pilvo nuziurinejimai ir komentarai... ir sava mama rekia,kad jau berno tai nei kur kist, o sikart bernas tikrai, na mazdaug durniai, negelejot dukros uzsitaisyt o pilvo dar nesimato,ir dar kol suzinosiu kas, praeis bent 2men.
o pozymiai ir norai, manau tikrai ne lyties rodiklis...
o pozymiai ir norai, manau tikrai ne lyties rodiklis...
Kiek paskaičiau, tai visai susimakalavau . Manes nei pykino, nei beria, nei maistas pasikeitė. Jei ne pilvas, krūtinės maudimas ir mmm nebuvimas, tai galima sakyti visai jokiu nėštumo požymių . Niekur neskauda, na aišku, ilgai pasivaikščiojus šiek tiek papilvę veržia. Kaip ne kaip priaugau nuo pradžios 8 kg. Nei kojos tinsta nei veidas burksta. Daug kas sako bus berniukas, žiūrint pagal pilvą, o gydytoja neužtikrintai buvo minėjusi mergaitę . Mano draugė laukiasi mergaitės, bet visa tai ko aš nepatyriau, tai ji išgyvena . Na tai bus juoko kaip ir pas mane mergiotė bus, o tokios lažybos tarp giminių užvirė .
QUOTE(Pušūnė @ 2009 10 19, 16:06)
Kiek paskaičiau, tai visai susimakalavau . Manes nei pykino, nei beria, nei maistas pasikeitė. Jei ne pilvas, krūtinės maudimas ir mmm nebuvimas, tai galima sakyti visai jokiu nėštumo požymių
Pas mane situacija identiska - niekas nepasikeite: nei oda, nei valgymo ar miegojimo iprociai. Praktiskai nepykino, nekart nevemiau. Aisku, mes dar mazuciai - 17 savaite eina, bet taip norisi suzinot, kas po sirdim gyvena
pirmagimė nesirodė visai per echo, bet vyras susapnavo jog gims duktė bei pagal vasiaus širdies tonai pranašavo mergaitę - budavo 138-140. Su antru taip pat nesirodo per echo, bet vyrui vėl panelė sapnavos ir šiandien nustatė 136 VŠT. Tad greičiausiai bus panelė , aišku jei nebus siuprizas
Gali pasakyti,kad pilvo forma visiskai nieko nepasako.Zinojau nuo pastojimo dienos,kad turesiu berniuka Paliginimui turejau pazystama,mes jaunesni vienu menesiuku tik,abidvi nesiojom tuo paciu laiku,pas ja pilvukas buvo kaip visi sake-berniukiskas,mano-mergaitiskas.Ir ne velnio ir ji ir as nesiojam po berna Manes nei pykino,nei kaz ko norejau ypatingo,iki 5 menesiu neturejau nei vieno kg pliuso.Is pradziu iki 5 menesiu labai bere,sake vel visi-mergyte,o paskui veidukas pagrazejo kaip niekada ir iki siol toks pat liko,nors mums jau 33sav.,dabar ziauriai norisi saldumynu,bet bandau riboti biskuti.Tai manau,kad mociuciu pletkalai,jais ir lieka
mano pilvukas nera labai zemai,oda grazi,ir labai labai traukia ant saldumynu,turesim mergaite