As kita skaiciavima turiu, siaip daug kam pasiteisino jis, bet yra ir isimciu. Man paciai pasiteisino
Skaiciuoji taip - tavo amzius kai pastojai + pastojimo menuo + 1, jai lyginis skaicius - mergyte, nelyginis - berniukas. (Pvz. sk. metai 20+ menuo pastojimo sausis tai 1 + 1 ir lygu 22 mergyte)
QUOTE(*Boluzyte* @ 2011 12 08, 10:58)
As kita skaiciavima turiu, siaip daug kam pasiteisino jis, bet yra ir isimciu. Man paciai pasiteisino
Skaiciuoji taip - tavo amzius kai pastojai + pastojimo menuo + 1, jai lyginis skaicius - mergyte, nelyginis - berniukas. (Pvz. sk. metai 20+ menuo pastojimo sausis tai 1 + 1 ir lygu 22 mergyte)
Pagal šitą paskaičiavimą - mergytė ką sako ir mano mama ir jos draugė gydytoja pirmą kartą sakė, kad panašiau į mergytę, bet neaišku buvo, nes nesirodė.. antrą kartą sakė, kad tikrai vaikinas.. bet iš mano pažįstamų tarpo yra penkios mamos, kurioms sakė, kad tikrai laukiasi berniuko, o gimė mergytės..
QUOTE(*Boluzyte* @ 2011 12 08, 09:58)
Tai mano pirmas vaikinas turėtų būt ilgakasė mergaitė Žiūriu man visi šitie apskaičiavimai netinka
Su pirmu nestumu pykino, vemiau, buvo bloga nuo visko (kazkur nuo 8 iki 14sav.). Valgiau tik tiek, kad badu nemirciau Po to, kai nustojau vemusi, jegos sugrizo, galejau valgyti viska, atsigavau. Pilvukas buvo aukstai. Gime berniukas.
Dabar pradejau vemti nuo 5 sav., vos pasliauziau Maistas joks neiko... Ir taip iki 18 sav Nors jau ne taip bloga, galiu ziureti i maista ir valgyti, bet daznai jegu nulis, silpnoka. Pirmas echo (19 sav.) parode, kad irgi berniukas Na, kas istikruju gims, pamatysim pavasari...
Tiesa, per abu nestumus tiko mandarinai, apelsinai, konservuoti persikai.
Dabar pradejau vemti nuo 5 sav., vos pasliauziau Maistas joks neiko... Ir taip iki 18 sav Nors jau ne taip bloga, galiu ziureti i maista ir valgyti, bet daznai jegu nulis, silpnoka. Pirmas echo (19 sav.) parode, kad irgi berniukas Na, kas istikruju gims, pamatysim pavasari...
Tiesa, per abu nestumus tiko mandarinai, apelsinai, konservuoti persikai.
niu man pagal sita pasiteisino pirmas zmogutis mergyte, o antras pagal paskaiciavima turetu buti berniukas, tai sita galesiu pasakyti tik geguzes men
Papildyta:
niu man pagal sita pasiteisino pirmas zmogutis mergyte, o antras pagal paskaiciavima turetu buti berniukas, tai sita galesiu pasakyti tik geguzes men
kiek cia skaitineju, tai pagal visas iki vienos skaiciuokles gaunasi, jog laukiuos berniuko, o del to ko noriu valgyt arba kaip jauciuos tai neaisku, nes ilga laika i saldumynus negalejau net paziuret, o dabar ju jau norisi, taciau nuo pat pradziu vien nuo minties apie mesa gali supykint... idomu idomu
kai laukiausi pirma karta, pradzioje labai bere oda, labai norejau ledu, aplamai buvo labai geras apetitas, visai nepykino, visos skaiciuokles rode kad gims berniukas. susilaukem sunelio . kai pastojau antra karta, nestumas nuo pat pradziu-radikaliai kitoks: pykina, ledu nebenoriu , pradzioje pykino, o ir dabar apetitas nekoks , kuo galiu pasidziaugti, tai grazia veido oda. mano pirmagimis, pranasavo, pagal mano mama, mums antra mergaite, nes pirmas zodis buvo tete. tad visi laukem mergaites:D, o ir skaiciuokles tvirtino mergyte, nors bebproto troskau antro sunelio. na daktaras nuvyle mano artimuosius, mes turesim antra berniuka. tad dabar jau ir pati, nors ir nelabai tikejau prietarais del lyties, dabar jais visai netikiu.
Per pirmą nėštumą buvau pilna jėgų, ploviau langus, viską dariau ir tokius darbus, kur vyras sužinojęs bardavosi, kad taip darau būdama nėščia... Norėjau saldumynų ir vynuogių. Ir daug mylėtis - gimė berniukas.
Per antrą nėštumą jaučiuosi labai mieguista, noriu miego, neturiu jėgų. Saldumynų visai nenoriu. Noriu mandarinų. Mylėtis tikrai ne taip kaip per pirmą nėštumą. Skiriu didesnį dėmesį savo išvaizdai. Echo darė 20 sav. - sakė mergaitė.
O pagal pilvo formą aš kažkaip nesuprantu... Ir skaičiavimai visokie rodo skirtingai...
Per antrą nėštumą jaučiuosi labai mieguista, noriu miego, neturiu jėgų. Saldumynų visai nenoriu. Noriu mandarinų. Mylėtis tikrai ne taip kaip per pirmą nėštumą. Skiriu didesnį dėmesį savo išvaizdai. Echo darė 20 sav. - sakė mergaitė.
O pagal pilvo formą aš kažkaip nesuprantu... Ir skaičiavimai visokie rodo skirtingai...
na visko galima prirasyti ir priskaityti ..taciau galima kazkiek tiketi veido oda berniukas dovanoja mamai skaistu lygu veida o mergaite grozi atima-demes berimai ir ttt
na mano oda abu nestumus kirtinga o lytis vaikiuku ta pati:-D
Radau youtube nemazai video kaip mamytes pasidaro namudini "lyties nustatymo testa" is keturiu ziuretu video -visi keturi pasitvirtino Bet man asmeniskai ziurint gana sunku buvo nusprest kokia ten is tikruju spalva.. Reiks paciai pabandyti idomumo delei, gal dar kas noresite, ypac butu idomu rezultatai, tu kurios jau zino vaikelio lyti
Tereikia nusipirkti ta vadinamaji "violetini kopusta" ar raudonas gal vadinasi.. Stambiai supjauscius imesti i verdanti vandeni ir pavirinti 10 min.. (kitos tiesiog uzpila verdanciu vandeniu ir palaiko 10 min) nezinau kuris budas geresnis Tada nukosti ir supilti lygiomis dalimis su savo (nezinau ar butinai rytiniu, nes angliskai nelabai man) slapimu i inda. Raudona, ruzava spalvos - berniukas, violetine ar labiau i melyna - mergaite O geriausia imesiu nuoruoda pacios paziurekit Siaip toks smagus zaidimas
http://www.youtube.c...feature=related
Tereikia nusipirkti ta vadinamaji "violetini kopusta" ar raudonas gal vadinasi.. Stambiai supjauscius imesti i verdanti vandeni ir pavirinti 10 min.. (kitos tiesiog uzpila verdanciu vandeniu ir palaiko 10 min) nezinau kuris budas geresnis Tada nukosti ir supilti lygiomis dalimis su savo (nezinau ar butinai rytiniu, nes angliskai nelabai man) slapimu i inda. Raudona, ruzava spalvos - berniukas, violetine ar labiau i melyna - mergaite O geriausia imesiu nuoruoda pacios paziurekit Siaip toks smagus zaidimas
http://www.youtube.c...feature=related
As vakar "isskaiciau" dar viena bobuciu prietara,kad jei mamytei visa laika karsta tai gims berniukas,jei salta-tai mergyte.Man su dukryte tikrai pasiteisino,visa laika salau,vonia buvo geriausias mano draugas,kaulus pasildyti ,o ir kiek mamyciu klausiau,visoms jis tiko.Gal kuri noretu paneigti arba patvirtinti si spejima?