mano drauge nestumo metu norejo alaus, nors negere anksciau, gime berniukas. O vat as anksciau kiek gerdavau. O dabar visai nenoriu. bet galvoju bus berniukas
nestumo pradzioje i saldumynus ne negalejau paziuret, norejau rugstaus maisto, o nuo vidurio pradejo traukti link saldumynu, bet rugstaus vistiek norejosi. gime mergaite
nera tokiu
As kai laukiausi sunaus, tai pykino ir vemiau iki 3 menesiu, budavo daznai silpna, zemas spaudimas, miego baisiai norejosi, o aptetitas buvo zveriskas, ypac trauke mesiski produktai ir bandeles, dar kebabai labai patiko, nors ju nemegau o per nestuma buvo delikatesas, pabaigoj labai sidro norejosi
Dabar laukiausi, dar pati pradzia kazkur 4-5 savaites mums, dar anksti, bet dar ant nieko didelio poreikio nejauciu, tik papykina nedaug, dar nevemiau, o siaip valgau viska, tik gal mesisko maziau norisi
Dabar laukiausi, dar pati pradzia kazkur 4-5 savaites mums, dar anksti, bet dar ant nieko didelio poreikio nejauciu, tik papykina nedaug, dar nevemiau, o siaip valgau viska, tik gal mesisko maziau norisi
QUOTE(Petite+ @ 2011 06 25, 02:50)
nera tokiu
QUOTE(acorus @ 2011 08 10, 21:27)
visi pozymiai rode vienaip, o gavosi priesingai
Ir as manau kad speliok nespeliojes, bus kaip bus As gal labiau linkusi tiketi pastojimo per/pries/po Ovuliacijos teorija
QUOTE(MissMartini @ 2011 10 26, 07:13)
As gal labiau linkusi tiketi pastojimo per/pries/po Ovuliacijos teorija
o kas ten per teorija? gal galima būtų plačiau...
Mano nuomone, jokie požymiai neišduoda. Tačiau...
Turėjau nuojautą, kad bus berniukas. Ir visi aplinkiniai, mamos, tetos, bendradarbės, vos mane pamatę, šaukė, kad bus berniukas. Spėliojo iš visko - pilvo formos (pilvukas toks į priekį, iš nugaros nepasakysi, kad laukiuosi), valgymo įpročių (pačioje pradžioje negalėjau pakęsti saldumynų, nors anksčiau jais ir temitau), iš išvaizdos (labai pagerėjo plaukų ir odos būklė). Gydytojas spėjimą patvirtino.
Turėjau nuojautą, kad bus berniukas. Ir visi aplinkiniai, mamos, tetos, bendradarbės, vos mane pamatę, šaukė, kad bus berniukas. Spėliojo iš visko - pilvo formos (pilvukas toks į priekį, iš nugaros nepasakysi, kad laukiuosi), valgymo įpročių (pačioje pradžioje negalėjau pakęsti saldumynų, nors anksčiau jais ir temitau), iš išvaizdos (labai pagerėjo plaukų ir odos būklė). Gydytojas spėjimą patvirtino.
Sveikos Mamytes
Mano pilvukui siandien 15 savaiciu tai jau antras nestumas,bet labai skirtingas,pimas nestumas buvo be pykinimu,veidukas buvo grazus juokio spogiuko,valgiau praktiskai viska bet labiau trauke bulviu ir mesos patiekalai gime sunelis
O stai antras nestumas pykinimas nesos kvapa negaliu pernesti,veidas spogotas visa isbalus,ir labai traukia vaisiai ir saldumynai ehoskopa darys tik gruodzio vidury labai idomu ka nesioju po sirdele
QUOTE(mamyciuke@ @ 2011 10 28, 11:10)
Sveikos Mamytes
Mano pilvukui siandien 15 savaiciu tai jau antras nestumas,bet labai skirtingas,pimas nestumas buvo be pykinimu,veidukas buvo grazus juokio spogiuko,valgiau praktiskai viska bet labiau trauke bulviu ir mesos patiekalai gime sunelis
O stai antras nestumas pykinimas nesos kvapa negaliu pernesti,veidas spogotas visa isbalus,ir labai traukia vaisiai ir saldumynai ehoskopa darys tik gruodzio vidury labai idomu ka nesioju po sirdele
Man buvo lygiai taip pat. Antra - mergaitė