Radau labai gražią gėlytę, niu o tuo pačiu ir visą instrukciją kaip ją padaryti. Skubu pasidalinti
bet tam puslapyje radau ir kaip tas pusiau gėlytes nerti ir kaip sunerti, nu super super, taip apsidžiaugiau
Žvaigždutė:
Schema:
žiūriu labai mažučiukai paveiksliukai, tai įkeliu ir visą nuorodą:
Žvaigždutė
oi, nugavosi gal daba
Papildyta:
Ten toliau gilyn atsidarius matyti visa nunėrimo technika abiejų pavyzdėlių pažingsniui TAIP AIŠKIAI PARODYTA
Na va, žvaigždutė jau įveikta
o dar mane pakonsultuokite, va tokias dalelytes reikia sukabinti tik ir viskas?
kabliuku ar adata... ir kaip tie užbaigimai ir siūlų galiukai pasislepia?
QUOTE(songaila @ 2009 11 09, 12:16)
Radau labai gražią gėlytę, niu o tuo pačiu ir visą instrukciją kaip ją padaryti. Skubu pasidalinti
Labai aciu. Man nuostabi ta rozine gelyte . Reikes kada butinai nunert Tik negaliu rast tos schemos padidintos.
Įlįsk į tą nuorodą, kur įdėjau ir atidžiai skaitant yra kita nuoroda į schemą, berods pačioj pabaigoj jei nesiseks parodysiu
QUOTE(songaila @ 2009 11 09, 15:15)
Na va, žvaigždutė jau įveikta
sitas neriant reikia jungti manau, tada tampresnis visas nerinys negu kad susiuvus. apneriant kriaukle iskart reikia ja durti prie kitu gatavu detaliu
sitoj temoj treciam puslapy Ligvita buvo pridejus daugiau tokiu apskritu detaliu schemu
O kaip patyrusios mezgėjėlės patartų gražiau sukabinti tas žvaigždutes?
p.s. turiu omeny tas rožines žvaigždutes, ne žalias kriauklytes dabar
QUOTE(songaila @ 2009 11 10, 19:03)
O kaip patyrusios mezgėjėlės patartų gražiau sukabinti tas žvaigždutes?
kaip ir kriauklytes taip pat nes nei susiusi nei surisi, reikia is karto neriant ta 10 pyneles kilpu penkta durti i kitos zvaigzdutes "spygliuka". kaip pavyzdys:
tada nebesuprantu kaip ten man reik nerti, nes eilinį sykį prinėriau atskirai žvaigždučių ir tikėjausi jas susiūti
realiai tai reikia tada tuo pačiu siūlu apnerinėti prieš tai prigamintas juosteles ... ai, nu gal kaip nors susiūsiu visgi
realiai tai reikia tada tuo pačiu siūlu apnerinėti prieš tai prigamintas juosteles ... ai, nu gal kaip nors susiūsiu visgi
QUOTE(songaila @ 2009 11 10, 21:12)
tada nebesuprantu kaip ten man reik nerti, nes eilinį sykį prinėriau atskirai žvaigždučių ir tikėjausi jas susiūti
na jei jau prisigaminot tiek, kad gaila beardyt tai bandykit suristi, o siulu galiukus graziai suslepkit su adata ar vaseliu pertraukiant per zvaigzdute kitus prinersit gamybos eigoj
Tai va... ne gailestyje esmė ....
Pavyzdžiui: pagaminu juostelę iš 155 akių, tada pradedu ją apnerinėti (tiksliau gaminti žvaigždutę), iškart nenukirpusi siūlo ... ar reikia nukirpti siūlą ir daryti kitas juosteles ir prisidarius jų kokį 100 pradėti sumezginėti va kur man mįslė
Aišku, gal čia ir juokas.. na bet aš vis suku galvą kaip čia gražiau padarius
Pavyzdžiui: pagaminu juostelę iš 155 akių, tada pradedu ją apnerinėti (tiksliau gaminti žvaigždutę), iškart nenukirpusi siūlo ... ar reikia nukirpti siūlą ir daryti kitas juosteles ir prisidarius jų kokį 100 pradėti sumezginėti va kur man mįslė
QUOTE(songaila @ 2009 11 10, 22:43)
Tai va... ne gailestyje esmė ....
kam karpyt ir tam pavyzdy parodyta, kad pasidarai juosta, viena krasta surisi atskiru siuliuku, nuneri 10 pyneles kilpu, suimi i kruva 13 kilpu, neri 3 zemus stulpelius, 10 pyneles kilpu, 3 zemus stulpelius, 10 pyneles kilpu, zema stulpeli i juostos pagrinda ir vel is naujo