Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas šakute 2

QUOTE(songaila @ 2009 11 05, 18:28)
mergytės, o ką reiškia tie maži lankeliai ties sujungimo juosta? taškiukas tai geroji akis vašeliu, o tas lankelis?

Vašeliu dar tik mokausi..  blush2.gif

jie rodo per kur adata kisti man atrodo, niekad nesiuvau detaliu o sunerdavau tik. cia paprastai yra, kaip mezgini susiuti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 05 lapkričio 2009 - 18:52
QUOTE(egliosha @ 2009 10 25, 15:48)

Panterra86, dar kartą pakartoju Egliošos nuorodą. Aiškiau negu čia nieks neparodys. ax.gif
Atsakyti
panele Prym, Loresta, žavingi jūsų rankdarbiai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bandžiau ir aš pavyzdėlius, bet kažkaip nelimpa prie dūšios tas atskirų detalyčių narpliojimas.

QUOTE(egliosha @ 2009 11 02, 18:29)
ten ir geliu stakles siule man geras daiktas manau neriant is detaliu kazka, padarai ta gele ant staklyciu ir apneriant sujungi thumbup.gif

Va čia su tom gėlių staklytėm kažką neįvardijamo padariau, ale, kad nepritaikau niekur. Aišku, vašeliu sujungus vieną su kita kitaip atrodo.

user posted image
Atsakyti
na va, juostą vingiuotą jau nunėriau, daba prisigaminau mažyčių kilpinių juostelių ir bandau į tokią visumą sujungti (kaip Lorestos skara) gal kuri patyrusi mezgėjėlė nepatingėtų trumpai papasakoti ar kokią nuorodėlę įmesti, kaip patogiau ir techniškiau tai daryti?
Ar pavyzdžiui pagaminti iš pradžių tas gėlytes ir tada jas tarpusavyje jungti ar begaminant gėlytę jau kombinuoti ją su kitomis g.gif jau antrą dieną žiūriu į tą nuostabybę ir niekaip nesumąstau ...

dar klausimukas, ar nukirpti siūlą pagaminus juostelę vienai gėlytei ar su juo paskui ir tą gėlytę nerti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2009 11 05, 23:02)
na va, juostą vingiuotą jau nunėriau, daba prisigaminau mažyčių kilpinių juostelių ir bandau į tokią visumą sujungti (kaip Lorestos skara) gal kuri patyrusi mezgėjėlė nepatingėtų trumpai papasakoti ar kokią nuorodėlę įmesti, kaip patogiau ir techniškiau tai daryti?
Ar pavyzdžiui pagaminti iš pradžių tas gėlytes ir tada jas tarpusavyje jungti ar begaminant gėlytę jau kombinuoti ją su kitomis  g.gif jau antrą dieną žiūriu į tą nuostabybę ir niekaip nesumąstau ...

dar klausimukas, ar nukirpti siūlą pagaminus juostelę vienai gėlytei ar su juo paskui ir tą gėlytę nerti  4u.gif

Aš nerdama antrą juostelės pusę jungiu. Tada ir kraštukai gražiai išeina.
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2009 11 05, 22:13)
panele Prym, Loresta, žavingi jūsų rankdarbiai. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Bandžiau ir aš pavyzdėlius, bet kažkaip nelimpa prie dūšios tas atskirų detalyčių narpliojimas.
Va čia su tom gėlių staklytėm kažką neįvardijamo padariau, ale, kad nepritaikau niekur. Aišku, vašeliu sujungus vieną su kita kitaip atrodo.

user posted image

Ačiu 4u.gif
Iš tokių gėlyčių superinis nertinis būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2009 11 05, 22:13)
panele Prym, Loresta, žavingi jūsų rankdarbiai. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Bandžiau ir aš pavyzdėlius, bet kažkaip nelimpa prie dūšios tas atskirų detalyčių narpliojimas.

user posted image

labai grazu wub.gif as toki gamini pavadinciau dirziuku ir nesiociau prie kokios sukneles lygiai megztos kaip dirziuka thumbup.gif

PanelePrym nerealus darbai, o ypac patiko rudenelio sveineti padaryti stebuklai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 06 lapkričio 2009 - 10:43
Ačiu aciuks.gif
Dabar panašiom beleberdom užsiiminėju - darau vabaliukui namelį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 11 06, 08:54)
Aš nerdama antrą juostelės pusę jungiu. Tada ir kraštukai gražiai išeina.

o gal dar truputį aiškiau mirksiukas.gif matyt vėlus vakaras nesugalvoju kaip iššifruoti šią mintį ...

nunerti juostalę nukirpti siūliuką, ar su tuo siūliuku gėlytę ?? ar turėjai omeny, sunerti tik gėlytes jau nunertas doh.gif oi atleiskit man už nesusigaudymą.. kaip jau sakiau, su vašeliu dar tik mokausi, o apdaila ir įvairūs ypatingo kruopštumo reikalaujantys darbeliai man dar aukštas pilotažas. Va su virbalais jau geriau.

Toj skenuotoj knygoj irgi tik rašteliai, o kaip su tais visais užbaigimais apdailinimais i nėr .. o gal aš neradau tik g.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2009 11 08, 01:15)
o gal dar truputį aiškiau  mirksiukas.gif  matyt vėlus vakaras nesugalvoju kaip iššifruoti šią mintį ...

nunerti juostalę nukirpti siūliuką, ar su tuo siūliuku gėlytę ?? ar turėjai omeny, sunerti tik gėlytes jau nunertas  doh.gif oi atleiskit man už nesusigaudymą.. kaip jau sakiau, su vašeliu dar tik mokausi, o apdaila ir įvairūs ypatingo kruopštumo reikalaujantys darbeliai man dar aukštas pilotažas. Va su virbalais jau geriau.

Toj skenuotoj knygoj irgi tik rašteliai, o kaip su tais visais užbaigimais apdailinimais i nėr .. o gal aš neradau tik  g.gif

aciuks.gif

Nunėriau tik pusę šaliko ( baiginėju sūnui megztuką ax.gif ), iki gėlyčių dar nepriėjau.
Jungdama juosteles vieną pusę sujungiu pvz 15 kilpų 6 akytės,5 kilpos 6 akytės, 5 kilpos 6 akytės, 5kilpos 6 akytės , 5 kilpos 6 akytės ir t.t O kitą pusę iškart primezginėju prie ankstesnės juostelės. Paskui kita pusė pagal raštą 5 kilpos 3 akytės ir kabinu prie pirmos juostelės 6 akyčių kilputės , 3 akytės 5 kilpos ir t.t.
Gal aiškiau parašiau.
Atsakyti
Ačiukas, užsifiksuoju raštą, tikrai labai aiškiai parašei 4u.gif
dabar viską kaupiu ir tikiuosi greitai ką nors pademonstruosiu blush2.gif
Dar sakiau nueisiu į siūlų parduotuvę Lana, ten mačiau labai gražių skarų prinerta ir įtriu šakute. Kai jau maždaug įsivaizduoju techniką, bus paprasčiau ir raštelį suprasti. Bet ten neralūs mezginiai, net seilė tysta kaip norisi taip sugebėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 08 lapkričio 2009 - 09:45
QUOTE(songaila @ 2009 11 08, 10:42)
Ačiukas, užsifiksuoju raštą, tikrai labai aiškiai parašei  4u.gif
dabar viską kaupiu ir tikiuosi greitai ką nors pademonstruosiu  blush2.gif
Dar sakiau nueisiu į siūlų parduotuvę Lana, ten mačiau labai gražių skarų prinerta ir įtriu šakute. Kai jau maždaug įsivaizduoju techniką, bus paprasčiau ir raštelį suprasti. Bet ten neralūs mezginiai, net seilė tysta kaip norisi taip sugebėti

Man labai graži tokia iš ratukų, mocherinė. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti