panele Prym labai fein skarute
QUOTE(kvartetas @ 2009 11 02, 17:15)
aha pries [oloklinika zinau tas dvi parduotuvikes. tik jos sestadieni nedirbo, tai ibegau kur rimi parduotuves viduij siulukus pardavineja. ten turejo tokia paprasta kaip vieline, nesireguliuoja dydziai ir t.t. kainavo 10lt. tai nusprendziau nepirkti. nes noriu kad butu universalesne ir reguliuotusi . dekui paziuresiu dar tose dviejose kitose gal tures
ten ir geliu stakles siule mangeras daiktas manau neriant is detaliu kazka, padarai ta gele ant staklyciu ir apneriant sujungi
sveikos mezgejeles. jau metai, gal daugiau neriu sakute tokias skaras. tai pasigirsiu dar viena... tik spalva su mano fotiku gavosi ne tokia
siuo metu neriu alyvines spalvos. labai smagus sis uzsiemimas. linkiu sekmes merginoms. ir jei priimat, jungiuosi i jusu gretas... (svajone - sukneles dukrelems).
siuo metu neriu alyvines spalvos. labai smagus sis uzsiemimas. linkiu sekmes merginoms. ir jei priimat, jungiuosi i jusu gretas... (svajone - sukneles dukrelems).
QUOTE(egliosha @ 2009 11 02, 18:16)
labai daili skara
man paciai kazkaip nepatinka is daug atskiru detaliu nert, matyt del to, kad paskui labai daug laiko uzima graziai sutvarkyt nukarpytus siuliukus
man paciai kazkaip nepatinka is daug atskiru detaliu nert, matyt del to, kad paskui labai daug laiko uzima graziai sutvarkyt nukarpytus siuliukus
Ačiu Simetriškus darbus man patinka, aš galiukus iš karto užtvirtinu, tai nelabai nusibosta. bet jau tie airiški Pažiūrėt gražu, bet kiek vargo
QUOTE(norwa @ 2009 11 02, 18:22)
panele Prym labai fein skarute
Ačiu
Sveikutės, paauginau mergužėlę ir vėl išsitraukiau šakutę, dabar tai jau tikrai ką nors suraizgysiu. Jungiuosi į šakučių gretas, ačiū, kad vėl šiuos namučius sukūrėte
QUOTE(Loresta @ 2009 11 02, 22:19)
sveikos mezgejeles. jau metai, gal daugiau neriu sakute tokias skaras. tai pasigirsiu dar viena... tik spalva su mano fotiku gavosi ne tokia
nereali skarelė, man dar aukštas pilotažas, bet jau bandau bandau ... taip pat bandau įžiūrėti, kaip tokią nusinerti
dar esu gavusi patarimą, kad patogu jungti iš pradžių vienos juostelės kilputes, tada kitos ir jas tarpusavyje sunerti. Va tik nerti nelabai moku vašeliu
QUOTE(egliosha @ 2009 09 05, 23:11)
Labai prašau, gal man kas paaiškintu kaip sumegzti tas kilputes, kad juostelė būtų vingiuota? Kiek besuimčiau man susitraukusi juosta gaunasi nors tu ką gal nemoku raštelio perskaityti... sujungiu 12 kilpučių tada keletą akyčių nuneriu, tada pora kilpučiu, vėl keletą akyčių nuneriu, vėl pora ... kur čia mįslė pagrindinę, kurią turiu įminti? Gal patį pricipą papasakotų??
Gal kur jau papasakota temutėje, bet neradau ...
QUOTE(songaila @ 2009 11 04, 21:43)
Labai prašau, gal man kas paaiškintu kaip sumegzti tas kilputes, kad juostelė būtų vingiuota? Kiek besuimčiau man susitraukusi juosta gaunasi nors tu ką gal nemoku raštelio perskaityti... sujungiu 12 kilpučių tada keletą akyčių nuneriu, tada pora kilpučiu, vėl keletą akyčių nuneriu, vėl pora ... kur čia mįslė pagrindinę, kurią turiu įminti? Gal patį pricipą papasakotų??
esme tame, kad is kitos puses reikia apnerti taip pat kryziukai schemoj yra juosteles nunertos vidurys, taip kad kai is vienos puses 12 kilpu suneri i kruva, toj pacioj vietoj tik kitoj pusej reikia nerti retai (pora kilpučiu, vėl keletą akyčių nuneriu, vėl pora ...).
arba kitur klaida darot
kažkas panašaus jau lyg gavosi, bandysiu toliau
užsikabinau
užsikabinau
QUOTE(songaila @ 2009 11 05, 10:10)
Aš pradžioj apnerdavau labai kietai, tai negražiai žiūrėjosi. Dabar bandau kuo laisviau, bet , kad pliurzė nebūtų. Bandau tokį aukso viduriuką pataikyt.
O jei klaidos nepadarau ir raštas nepersislenka, tai man irgi susibanguoja.
o gal kas butu labai geras ir sutiktu pamokyti mane nerti sakute.. labai labai noriu ismokti bet paciai niekaip nesigauna
mergytės, o ką reiškia tie maži lankeliai ties sujungimo juosta? taškiukas tai geroji akis vašeliu, o tas lankelis?
Vašeliu dar tik mokausi..